Ahojte,
prosim Vas kde si kupujete plavky, mam nejake to kilo naviac ale v ziadnom pripade nechcem cele plavky. NO ked si dam plus size bikiny najde mi max cislo L :(
Poradite mi prosim
Cez shein je tam sekcia plus size a dorucenie cca 10 dni.plavky kraaasne a vyber paradny
Ja objednávam z Bonprixu. Dobrá kvalita za dobrú cenu. Keď nesadne velkost, nie je problém vrátiť. Len teraz v lete je dosť modelov vypredaných.
@bosorka2302 tie sú pekné. Aj máš skúsenosť? Ako sedia velkosti?
Čo tak tankini? Bonprix má pekne za prijateľnú cenu..
@tamarka91 Astratex má aj pre buchtičky, tam si určite vyberieš.... len tá cena.... ups
laskovo.sk - vyberes si z nabidky a vzhledem k tomu, ze to sijou na Slovensku, tak ti to upravi presne na tvoje miry 👍🏻
@bluemoon24 tie sú podľa mňa totálne neforemné a neviem si ich predstavut na moletke keď v nich aj štíhle ženy, čo majú ako modelky na stránke, vypadaju otrasne. Aspoň teda podľa mňa. Žena s nadváhou má väčšinou väčšie prsia, ktoré sú ťažké a niečo ich musi držať. Aspoň u mňa to tak je. Tieto to nemajú šancu zvládnuť. Z tých ich plaviek sa mi páčili len jedny. Aj to skôr pre štíhle baby.
@matabb73 su tam tabulky tak vzdy podla toho sa riadim. Kazdy strih ma svoje tabulky a zatial som sa vzdy trafila
@bosorka2302 no mne by toto urvalo krk 😅
@bosorka2302 pekné, ale ja by som musela iný strih. Mám ťažké prsia a keď sú ramienka okolo krku, mám pocit, že ma obesia. Ak sa smiem spýtať. Akú veľkosť si kupuješ na Slovensku a akú si si objednala tam?
@bosorka2302 ďakujem za odporucanie, pozerala som si to, fakt su tam pekne veci. Ale ako mam vediet odhadnut velkost
@tamarka91 ved mas tam velkostne tabulky kupujem 46 tu aj tam
Skúste: Nina moletky Live Italy.Nájdete ich na Facebooku, široký výber za príjemné ceny.
Ahoj. Ak by ti nevadilo objednávať cez internet, tak na stránke ASOS nájdeš plavky aj vo väčšej veľkosti a sú naozaj pekné, nie ako pre starú mamu, ako bývajú väčšinou v obchode 🙈. Snáď som aspoň trochu pomohla 🙂