Ahojte chcela by som psa ktorý by bol aktívny a chodil by so mnou na veľmi dlhé prechádzky bývam v rodinnom dome nechcem moc veľkého psa ani maleho . Budem veľmi vďačná za pomoc <3
Bígl
Border kolia, vipet
jack russel má rád pohyb. mali sme kríženca a akčné to bolo dosť 😅
ja chodim na dlhe prechadzky a mam miesanca..ktorykolvek pes ma rad dlhe prechadzky, ak je zdravy a ne je to kabelkova rasa..skus utulok..tam ti poradia i ohladom povahy
Určite border koliu. Aktívna a múdra.
Weimersky stavac, madarska vyzla, labrador, zlaty retriever, australsky ovciak, border kolia.
Jack russel je strasne zlaty ale to je podla mna take tornado, ze to aj najaktivnejsi maju co robit "ustvat ho" 😂
Jack Russel. Mame doma. Je neskutočný vyletnik. S mužom chodi popri bicykli. Doma maznáčik a partak k malým deťom. Nemenila by som.
Každý pes má rád prechádzky 😂 mali sme jazvečíka 16 rokov a teraz máme labradora a ani jeden sa na prechádzkach "nevzdal"
Aké koľvek plemeno,ktoré má v názve ,,terrier"😊 sú to neskutočne akčné psi.
Anglicky /americky kokerspaniel, springspaniel, bordel kolia, bradac, shiba inu, uz spominany bigl, alebo orieska ja som mala fenku cistokrvna poulicna cca do 50 cm a mily vdacny psik milovala vychadzky zvladla aj tury, rada aportovala, behavala so mnou do lesa... bola vonku na dvore mala budicku, gazdovala v celom dvore.. Tiez som mala anglickeho kokerspaniel pred fenkou a ako tiez mily, akcny, aportoval, vycviceny, prechadzky a futbal hraval 🙂 ...
A musi byt cistokrvny? Ak chces iba partaka na vylety, to by splnal fakt hociaky psik z utulku 🙂 alebo mozno konkretizuj svoje poziadavky 🙂
@emma358 Kazdy pes miluje dlhe prechadzky. Najmudrejsi a najzdravsi su krizenci.
Jazvečík😊
Doberman.Vyzera neskutočne, potrebuje veľa pohybu a aj keď na to nevyzerá je to úplný maznak 🤗
pitbul/staford