Ahojte viem ze vela ludi na prekliate/urieknutie neveri a ja osobne som sa nadtym nikdy v Zivote nezamyslala kamoska mi ale poradila Pana jozefa tutka z Albinova ktory “ odraba” je to liecitel vraj a nejednej Babe aj dopomohol otehotniet Ano snazime sa o Babo a celkovo mam pocit ze nam Niekto veeelmi nepraje vseobecne vo vsetkom sa nedari ako sa hovori topiaci sa Aj slamky chyti tak by som chcela skusit aj nejakeho liecitela ktory mozno odobera zle energie vie odohnat nestastie alebo ako to funguje 🤷♀️😂
Viem ze su aj ludia ktory nato veria a preto by som chcela poprosit ak Mate z nejakym liecitelom vestkynou skusenosti ktora sa zaobera aj prekliatim kontakt okres Mi TV by bolo idealne
Alebo popripade skusenosti s panom tutkom ak niekto Ma dakujem.
@jaass nechapem preco citala som x diskusii kde si vela zien pisalo ze chodia k liecitelom a pomohli im
Nehovorim ze prave to je ta spravna cesta a ze prave mne pomoze nejaky liecitel ale za skusku nedam nic... preco hned psychiater normalne som sa pytala a ak si ineho nazoru ok beriem ved ako pisem nie kazdy veri nie kazdy sa na Nieco take da nie kazdy pojde k liecitelovi ale je x ludi ktory ano a nic natom zle nieje ak nepomoze tak snad neublizi 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
@jazlyn neviem ci verím v urieknutie, ale v jedno verím, že vestkynou a podobnými vecami sa dostaneš do horších problémov ako si. Vestkyna bud v podľa mňa v 95% nefunguje a v 5% ak funguje, tak jedine za pomoci diabla- tak sa hovorí. Môže ti povrchne akože pomôcť, bude to tak vyzerať že pomohla ale nakoniec ta namoci do dačo ho omnoho horšieho. Liečiteľ - hovorí sa- môže mať silu od Boha alebo od diabla, ak má od Boha charizmu uzdravovat, tak v prvom rade mu ide o tvoju dušu, uzdravenie z hriechov atd ao zdravie až na treťom mieste. Ak má silu od diabla, tak je to ako s tou vesticou. Tak sa hovorí.... Kdesi som počula, že aby človek zistil u liečiteľa, od koho má tú moc, má mu dat sa pomodliť a ak ma zle sily, tak to nedokáže, ak má silu od Boha tak áno, alr ci je to pravda vôbec neviem. Ja ak by som mala taký pocit ako ty, že som urieknuta, skúsila by som sa opýtať kňaza pripadne exorcistu, nie liečiteľa, veštica...
@leuska15leuska15 vies co, mam respekt pred takymi ludmi.. citala som len zatial len zopar diskusii kde to ludia riesili
A sama Neviem.. ci skusit
Neviem sama ci verim na urieknitie verim na neprajnikov a kazdy mame osobu v zivote ktora nas nemusi nepraje neviem... skor by som vyhladala ked uz liecitela ... len ako hovorim neviem sama ci verim alebo nie .. chcela som pocut nazori vsetke konverzacie boli stare riesim uz dlhsie .. pana tutka je to liecitel dokonca mi Par bab pisalo spravy ktore u neho boli ze im pomohol ze je to Pan ktory sa modli je silno veriaci a zatial same dobre recenzie ako pomohol je to Pan ktory slabo vidi.. a pomaha uz roky... sice som stale nenasla odvahu k nemu ist tak som skusila nazor inych
@jazlyn zivot treba brat taky aky je. Babo k vam pride ked bude jeho cas, vas cas, nic nejde urychlit. Vsetko je tak ako ma byt. Ci vam niekto praje, nepraje, je zbytocne riesit. Zite najlepsie ako viete, s cistym svedomim, s laskou a odpustenim v srdci a nikto nad vami nebude mat ziadnu moc...
Ak chceš skúsiť niečo iné ako lekára,tak rozhovor s gr-kat.kňazom o urieknutiach a podobných veciach ti môže pomôcť .
@jazlyn liečiteľ, veštec atd. Nie je vždy to iste, ja verím na placebo takze liečiteľa -bylinkára a pod. Nevidím dôvod prečo nenavštívit. Čo sa týka veštic tak za mlada som ich navštívila ale skôr to bola zvedavosť ako nejaké moje reálne problémy ... no a ak máš pocit že Vám niekto nepraje tak začni pracovať na sebe, medituj, relaxuj a pod.
@jazlyn ahoj,ja mam dobru skusenost s bylinkarkou,teda ziadny liecitel a vestec ale pani,ktora nam pomohla a po 9 rokoch neuspesneho snazenia a behania po lekaroch som ostala tehu prirodzenou cestou a doma uz mame dvojrocneho synceka,pani je z Vrboveho,pri Piestanoch, meno je Anka Kopacova,je to ale davno co som u nej bola takze netusim ,ci este v tomto smere funguje,ak by si mala zaujem,cislo ti mozem poslat do ip, tu na konovi je o nej aj diskusia ,skus pozriet,mozno niekto tam bude vediet,ci sa bylinkam a pomoci ludom s ich zdrav.probl. este pani venuje....
@jazlyn s tym psychiatrom to nie je zly napad aj ked skor myslim ze na zaciatok staci psycholog. mas neprajnikov? a kto nema? ja myknem plecom a nech mi vyskocia na hrb, ty sa budes trapit a palit zapalky ci co sa to robi... to je ten rozdiel, polovica "odrabacov ti vlastne len masti ego, alebo dviha ubohe sebavedomie" ale to vie aj certifikovany clovek s doktoratom. a bylinkarky to je ina trieda. Najpr by som zacala fyzickymi pricinami a nasledne sa dala psychicky do pohody, nejaky ujo Jozef ti dieta nezaruci..... jedine zeby vysetroval "alternativne" 🙂
@jazlyn ale myslim si, že to zze sa modlí, môže byt aj zástera, a stále môže mať moc od diabla ale neviem. Kdesi som čítala, že berie 20 eur a nemyslím ze niekto s charizmou uzdravovat od Boha by bral za to peniaze. Ale či isto berie to neviem, naozaj sa nevyznám, možno to robí zadarmo a ľudia mu dvju len občas dary... Neviem. Ja by som sa knaza opýtala keď tak, ale mne sa to nejak nezda
Samo o sebe je sibnute spoliehat sa na liecitela. No tusim vyssi level je obvinovat liecitela zo spiknutia s diablom.😂 aj ked ako vyssie niekto pisal,placebo efekt mnohokrat funguje.
Pán Jozef a jemu podobní/podobné ti pomôžu len s jedným problémom. Zbavia ťa starostí s "prebytočnými" peniazmi.
Upozornenie - Varovanie! Ak si zacnete s vesticou ci magmi, pocitajte s tym, ze takato pomoc neskonci iba zaplatenim cca 50 euro. To, co ste si kupili su nasledujuce mnohorocne az dozivotne problemy, depresie, nestastie, trapenie, ktore teraz nevidite a ani o nich netusite. Ak vestica ci mag nie je podvodnik, co je ich dost velke %, tak si kupujete sluzby rovno diabla. On cez vesticu vydedukuje co vas asi tak moze cakat v buducnosti, pretoze diabol a zli duchovia si poskytnu navzajom informacie o vas a su naozaj velmi inteligentni. To, co vas caka su psychicke utlaky od diabla, ten, kto to zazil, vie, ze je to strasne a nevydostanete sa z pazurov diabla len tak lahko! On chce vasu dusu a pomaly postupne dostane ju, aj keby ste si mali zobrat zivot! lebo uz ste si od neho v JEHO supermarkete jeho sluzbu kupili, diabol chce aby ste mu za tu predpoved buducnosti aj zaplatili! Rodicia, ktori stratili deti, lebo im spachali samovrazdu, pripadne ti pod vlakom by vam vedeli rozpravat, ako bojovali a prehrali. Aj oni boli nestastni, zufali, hladali pomoc, ci predpoved ako sa rozhodnut, ale nehladali tam , kde im skutocne pomozu, poradia. Hladali tam, kde draho zaplatia - vlastnou dusou a zivotom. Cesta spat po takomto nakupe nie je nemozna, ale trva aj niekolko rokov a stoji velmi vela utrpenia.Ten, kto ju presiel, by vam najlepsie vedel dat osobne svedectvo. Hladajte alternativu a velmi dobre si rozmyslite ked hladate pomoc u u diabla! On existuje! On len chce, aby ste sa vysmievali a hovorili si, ze diabol predsa neexistuje a nic sa MNE nemoze stat. Tazky omyl-on je inteligentnejsia bytost, duch ako vy! Smutne statistiky nech Vam otvoria oci. Chcete neskor ukrutne trpiet? Tak nakupujte v JEHO supermarkete - vestenie, karty, magia cierna aj biela- velka pomuka tovaru kde je jednotna cena - Vase utrpenie.
@jazlyn
@jazlyn Vestici sa vyhybajte uplne Bola som u Zity s niecim inym a obratila to na nieco ine chce ma donutit aby som odmodlila hriechy tej najvacsej svine mojho neb.stryka ktory mal v sebe diabla a porusoval zakony ajBozie prikazania dal prednost peniazom pred Bohom!!!A bol natolko svina ze odmietol pichnut mojej neb.tete Rozalii poslednu davku Morfia ktora mala rakovinu a nechal ju umierat v bolestiach!!!Spolieham sa na Bozi sud a Boziu spravodlivost!!!
@jazlyn smer psychiater 👍