Ahojte baby 🤗 mňa by iba zaujímalo, či si zvyknete doma veštiť z kariet alebo chodiť k veštici? Veríte tomu?
Ďakujem a prajem pekný dník🤗
@natalia876 nie, tolko som nikdy nevypila, aby som verila vestici a platila jej
@natalia876 nie, nechodím. Neverím tomu
Ja som si teraz doma veštila😅 najprv mi vyšiel rozchod, potom svadba a dieťa..takže neviem čo z toho😂…robila som si to iba tak zo srandy. Ale bola som raz u jednej veštici pri Leviciach a to čo mi veštila ona sa takmer všetko splnilo
@natalia876 to znamena, ze sa s terajsim partnerom najskor rozides a pride tu do zivota iny. Ten bude tvoj manzel, s nim budes mat dieta, nie? Ved to ti vyslo uplne jasne, comu nerozumies 😁😂 ?
A teraz vazne, doma sa kludne hraj v ramci srandy ale to co ti tam vyskovi ber s humorom 😉
Áno bola som. Všetko sa splnilo. Už nepôjdem. Pretože sa splnila aj zla vestba,ktorú som ja ani nikto nemohol ovplyvniť. Odvtedy radšej nechodím.
@arriana29 to ma mrzí
Nie na co ? Zijem tak aby sa mi buducnost formovala podla mojich činou a planou. Idem si za tym co chcem nepotrebujem aby mi Niekto hovoril “ co bude.”
Bola som raz u veštice a nikdy viac!!! Dnes už len ďakujem Bohu za to že nič z toho čo mi povedala sa nesplnilo.
@natalia876 mozem sa spitat kde konretne pri leviciach?
@nukileta2107 veľké lužany alebo niečo také. Neviem presne , iba raz som tam bola
obcas ked niekto vravel ze vesti som sidala vyvestit - nikdy nic z toho nevyslo .. takze za mna blbost .. ale idealne na manipulaciu slabsich ludi .. kt uveria bludom