Veštíte si doma z kariet, alebo chodíte k veštici?

natalia876
11. jún 2022

Ahojte baby 🤗 mňa by iba zaujímalo, či si zvyknete doma veštiť z kariet alebo chodiť k veštici? Veríte tomu?
Ďakujem a prajem pekný dník🤗

syslik81
11. jún 2022

obcas ked niekto vravel ze vesti som sidala vyvestit - nikdy nic z toho nevyslo .. takze za mna blbost .. ale idealne na manipulaciu slabsich ludi .. kt uveria bludom

elizabet173
11. jún 2022

@natalia876 nie, tolko som nikdy nevypila, aby som verila vestici a platila jej

viestta
11. jún 2022

@natalia876 nie, nechodím. Neverím tomu

natalia876
autor
11. jún 2022

Ja som si teraz doma veštila😅 najprv mi vyšiel rozchod, potom svadba a dieťa..takže neviem čo z toho😂…robila som si to iba tak zo srandy. Ale bola som raz u jednej veštici pri Leviciach a to čo mi veštila ona sa takmer všetko splnilo

svetlonos
11. jún 2022

@natalia876 to znamena, ze sa s terajsim partnerom najskor rozides a pride tu do zivota iny. Ten bude tvoj manzel, s nim budes mat dieta, nie? Ved to ti vyslo uplne jasne, comu nerozumies 😁😂 ?
A teraz vazne, doma sa kludne hraj v ramci srandy ale to co ti tam vyskovi ber s humorom 😉

arriana29
11. jún 2022

Áno bola som. Všetko sa splnilo. Už nepôjdem. Pretože sa splnila aj zla vestba,ktorú som ja ani nikto nemohol ovplyvniť. Odvtedy radšej nechodím.

natalia876
autor
11. jún 2022

@arriana29 to ma mrzí

miadi
11. jún 2022

Nie na co ? Zijem tak aby sa mi buducnost formovala podla mojich činou a planou. Idem si za tym co chcem nepotrebujem aby mi Niekto hovoril “ co bude.”

termartom
12. jún 2022

Bola som raz u veštice a nikdy viac!!! Dnes už len ďakujem Bohu za to že nič z toho čo mi povedala sa nesplnilo.

nukileta2107
12. jún 2022

@natalia876 mozem sa spitat kde konretne pri leviciach?

natalia876
autor
12. jún 2022

@nukileta2107 veľké lužany alebo niečo také. Neviem presne , iba raz som tam bola