Poznáte niekto dobrú veštice v NR kraji?
@simona_simi ja som bola Bošanoch a tiez berie 20€ a chcela by som skúsiť inú
@scarletka34
Ja poznam jednu kocku,ktorej si roky davam vestit a vsetko do bodky mi vyslo😉 patri k znamym vestkyniam na Slovensku😊
@lili2207 odkial je a mate kontakt ?
@scarletka34 je z Vrabel vesti aj s fotky aj osobne pisem IP😉
@lili2207 tak na tú som čítala práve dosť zle recenzie
@barcelona94901 ano?a kde?ak sa da aj ja by som si to chcela precitat😉 a mozno aj viaceri😊
https://www.modrykonik.sk/r/mention/413989920/ ja prikladam recenzie na nu z mk😉😊
Vykladam tarot, ale som z Trnavy. Osobne u mna alebo cez email 😊 info IP
@lili2207 na bazosi ,uplne príšerné ,ved si to mrkni ,
@lili2207 tvoj link nejde otvoriť ,na bazoši su zle recenzie
@barcelona94901 mne ide otvoriť😉 idem kuk🙂
@simona_simi v nr nie je žiadna veštica ,len kartárky čo zarábaju na rečiach a tu blbu skusenosť mas s kým? s tou "pravou"veštbou?
@barcelona94901 je tam len jedna jediná recenzia 😂no ľudia sú všelijakí žiaľ ... táto kočka má kopec dobrých recenzíí na mimibazari,modrom koníkovi ,veští už roky rokúce aj našim celebritám dokonca sú tak spokojní,že jej pošlú ešte navyše darček minule je synček dostal šiltovky hokejový dres kartičky všetko s podpismi našich hokejových reprezentantov😉
@lili2207 je ich viacej negativnych ked hladas a hlavne ,skutočná veštica ,tánikdy nič zle nespraví ,neporobí,nerobí čiernu mágiu,a rozhodne neberie za to hentake prachy ,to v žiadnom prípade nie je potom veštica,ale vidieť,že to robí len pre peniaze
@barcelona94901 mne neskutočne veľakrát pomohla viem aká je za tým si aj stojím😉 a na bazosi je len tá jedna recenzia zlá celé som to prehladala🙂
@lili2207 aj tu ich je viacej takých,čo neboli spokojné a hladali dalej vešticu ,v Nitre a širokom okolí jednoducho nie su veštice ,preto baby chodia do Zámkov a kade tade ,ale tam už neveští
@barcelona94901 práve preto som tam dala ten link nech si každý utvorí svoj názor😉
@lili2207 toto ona píše ,vo svojom inzeráte :
."tak ako viem odrobit,viem aj porobit,aj rozdelit páry.,,,,piste na email gertik77@..."
toto skutočná veštica nikomu nespraví,to robia len ziskuchtivý ludia a uprimne je mi luto kazdeho ,kto jej zavolá,pretože to su velmi zufali ludia ,ktorí natrafili na všetko možné,len nie vešticu ,veštica nerobí porobenie ,normalný človek,nerobí zle veci,toto s veštením nemá nič spoločneho ,je to iba o tom,dostať peniaze z nešťastných ľudí...a taketo "veštice" su len zlým menom ,ničím iným , pravá veštica by nikomu neublížila ,veštica ,ktorá má dar,ludom pomáha a to určite nie čiernou magiou a karma jej asi nič nehovorí ,takým sa treba vyhýbať a nie im este platiť
@lili2207 a toto má v hodnotení na bazosi
" Táto pani je podvodnícka, za peniaze neurobí nič akurát zabije sliepku a ukáže vám ze urobila rituál ktorý nemá ziadny účinok. A keď som si pýtala peniaze naspäť ešte sa vyhrážala porobenim. Ak nechcete vyhodiť peniaze zbytočne, od nej nič nechcite. "
takže treba si dobre preveriť,ku komu človek pojde,v Nr a širokom okoli nie je nikto
@barcelona94901 ak by bola,podvodnicka tak by k nej nechodilo tolko ludi😉 a ta recenzia na bazosi jasne,ze anonym ked si za niecim stojim nebudem sa schovavat tak sa najlepsie nadava a skodi.. to je takto tazko kto sa chce presvedcit nech tam ide osobne k nej😉
@lili2207 dobrá veštica by určite nikdy neponúkala také zle služby ako ona ,je to blbosť čo píšeš ,pretože ona píše,že má vyše 3000 ľudí spokojných a keď pozrieš aj na ten mimibazar ,všetko staré aj kade tade sa spomína dosť negatívne a teda žiadna veštica by nezobrala také peniaze čo ona pýta aj na tom bazosi ,to ozaj je mi ľúto tých ľudí čo jej v zúfalstve sú ochotní zaplatiť za tak zle veci ,služby čo ponúka ...od takej iba ruky preč
@barcelona94901 ano aj ja
Ahojte no ja poznám a mam velmi dobre skúsenosti ako aj moji priatelia ktorých som odporučila ..je to Veštec právom slova zmysle a zdatný v tom čo robí Veštec Roland Kuman jeho rodina a hlavne jeho babka je najznámejšia a najuznávanejšia vedma v rade olašskych rómov tu aj v zahraničí. hm ani ja som neverila ..až kim som sa nepresvedčila verte mi nie sú to žiadne kaleráby ktoré vám chcem vnútiť . Kontakt na neho mam musím že je ešte platny ..Ale na facebook ho nájdete pod menom Roland Veštec Mág. Tel.č. 0903 861 733 kedysi som aj ja potrebovala pomoc možno ju potrebujete aj vy .
Ahoj. Ja som mala na jednu "šťastie" meno si nepamätám ... Šla som tam ohľadne zdravia ... Najskôr si vypýtala za pol hodinu 20 €, čo ma hneď dostalo lebo tie, čo vedia fakt veštiť nepýtajú nič a majú dobrovoľné, že človek im dá, čo chce ... A ak chce. A potom mi ponúkala výrobky, na ktorých chcela zarobiť ... Samozrejme nič nepomohlo ;) Dosť blbú skúsenosť mám ja s Nr ale isto sa nájde aj nejaká dobrá 🙂 Držím palce