Veštica v Nitre

katkazoe
19. dec 2014

Ahojte zienky. Chcela by som sa opytat ci neviete o nejakej vestici v Nitre. Pozerala som si podobne diskusie na tuto temu, ale ja hladam konkretne v NR. Nechcem naivne verit tomu ze mi predpovie buducnost do bodky, ale mam teraz velmi zle a tazke obdobie. Ak niektora ma nejaku odskusanu piste. Dakujem 😉

renadarena12
27. júl 2018

V Nitre ma priamo kanceláriu Jasminka, aj keď je to skôr bosorka a psychologička než veštica. Sedenia s ňou vo výbornej atmosfére, navštevujem ju pravidelne už rok. Skús pozrieť jej stránku https://vesticajasmina.wixsite.com/nitra

barcelona94901
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
barcelona94901
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pravavestba
21. nov 2019

barcelona94901 a z čoho sa dnešné veštice majú živiť, keď je to registrované ako živnosť? 🙂

pravavestba
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pravavestba
21. mar 2020

@barcelona94901 najprv ohovárate na diskusiách všetky veštice (aj mňa) a potom tu dáte (svoju) reklamu 😅

barcelona94901
25. mar 2020

@pravavestba že tu vychválim za tiie roky vestice z Nových Zámkov z Brna,z Prahy,pani z Nitry ,to je pre Vás ohováranie a že na Vás tu viaceré baby písali negatívne , už akosi prehliadate ,stačí si tu riadne prelistovať .Píšete ako keby ste s tou pani z Vrábel boli snáď rodina ,no čiernu mágiu určite podporovať nebudem ,to nemá s vykladmi z kariet nič spoločné a ľutujem každého ,kto za to aj platí ,je tu bohužiaľ dosť oklamaných ľudí aj bez vašich smajlíkov

pravavestba
26. mar 2020

@barcelona94901 ale hore ste dali kontakt na vesticu z Nitry ;)

pravavestba
26. mar 2020

V komentároch ste očierňovali vy mňa (ako mi recenzie od ľudí vraj píšu víly a ako nemám schopnosti), preto sa len bránim (ani vás nepoznám). Svoje komentáre ste si potom vymazali (mám ich ale nafotené). Nadávate na všetky veštice v Nitre (ako-keby ste využili ich služby) a potom dáte link na vesticanitra@gmail.com a vychvaľujete iné. Mne dávate zmazať na to protikomentáre, lebo sú vraj reklamou. Čiernu mágiu nerobím a modliť sa môže každý, nielen kresťan. Prajem vám, aby ste sa zbavili zlosti a negatívnej energie, ktorú máte. Ohováranie druhých ešte nikoho silnejším neurobilo a karma je zdarma ❤

barcelona94901
6. apr 2020

@pravavestba komentáre vymazal autor príspevku nie ja ,takže tu zase klamete a ohovarate Vy .Stačí si preklíkať históriu ,tak si to tu neprekrucajte ,baby sa viaceré vyjadrili negatívne aj na vašu adresu a s nie dobrými skúsenosťami ,si pozrite aj iné stránky ,svadba a tak ..Nenadávam na veštice nikde ,práve naopak ,uznávam pravé veštice s ktorými zjavne nemáte nič spoločné,keďže nedokážete prečítať ani len text s porozumením .Skúste si ten svoj negatívny oblak okolo seba vymodlit preč ,pekný deň .

barcelona94901
6. apr 2020

@pravavestba neviem o tom že by tá pani bolo z Nitry ,Marcia tiež nie je z Nových Zámkov ,pani z Brna tiež nie je z Brna ,dala som sem asi osem kontaktov ,s ktorými mám dobrú skúsenosť ,vy medzi nimi nie ste ,skúste si bušíť do iného vankúša ,pekny deň .

szika
24. nov 2020

dievčatá, máte skusenosti s vešticou v Nitre?