Zienky,
prosim Vas, mate nejaky overeny kontakt na vesticu z KE?
Som v strasne situacii a neviem ako dalej....
Dakujem
Praveze nechcem taku ktorej je plny net a robi si sama reklamu, skor som myslela taku o ktorej sa nic nevie a predsa vesti
@asdfka Neverím, že niekto taký existuje - nikto....ale ak veríš, že ti niekto taký pomôže z tvojej situácie tak veľa šťastia.....Nechápem prečo sa chceš spoliehať na iných - vyrieš si svoje veci sama - nikto iný to za teba nespraví - to akože ak ti vyveští neviem čo, tak ti to pomôže?! 😅
Ja ja ja za skromny prispevok ti vyvestim co len chces 😂😂😂😂😂😂
@prasiatko30 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Aj ja.....
@asdfka vestica je cudzi clovek...nikdy nebudes mat istotu,ze "to vie"....a napriek tomu sa spoliehas na nu?
v zivote su casto tazke situacie,su potrebne vazne royhodnutia....radsej naber odvahu a sama si porozmyslaj,co a ako urobit,zvaz vsetky pre a proti....
je lahsie sa spoliehat na druheho a jeho zazracne schopnosti ako zamysiet sa a prebrat zodpovednost za svoj zivot
a neverim,ze ty to nedokazes...dokazes
Mate kontakt na vesticu Duchovu? Alebo tak nejako sa vola.
@asdfka vraj pri Slávii ( neviem či ešte funguje , nestíham registrovať zmeny ) by mala byť jedna pani , v praxi to znamená , že okolie musíš prechádzať a pozerať zvončeky , celkom dobrodrúžstvo :D nie je podvodníčka ani narušená , ani nič podobné
@kusika cenovo je ako u nej?
@asdfka kontakt na vešticu z Košíc 0944267149
@zuzka77777777 je to este aktualny kontakt prosim Vas?
Dobry ma niekto dobru vesticu co vie aj s ciernou magiou
@ketrin2727 Zdravím,venujem sa tomu stále veštbe,cez veštbu aj zisťujem,žeči má niekto,na seba porobeniny,pliagy,čiernej mágie,ako aj kliatby rodové a iné...Zuzana.S
@zuzka77777777 mate cislo ?
@jojo50 Zdravím pred chvíľkou som sa vrátila z mesta,pozerám.všetko cez notbook.Mail ma upozornil,že tu niečo mám,na webe modrý koník.Napíštr mi sms 0944267149,potom odpíšem.
@asdfka Odporúčam z vlastnej skúsenosti 0910 333 588. Pán býva na Terase v KE. Veľmi skromný a dobrý veštec. Berie čo mu kto dá za pomoc. Pomohol mi hlavne so vzťahom a zdravím.
@asdfka Prepáč, ak sa ti odpoveď nebude páčiť -nie som z KE, ale ušetri si radšej peniaze alebo si prípadne kúp krištáľovú guľu ako platiť nejakej "veštici" - taká ti zo žiadnej či už strašnej alebo inej situácie určite nepomôže - len ti vytiahne peniaze z vrecka..... 😉
A čo je to tá strašná situácia - ak sa môžem spýtať - teda ak ti z nej má pomôcť nejaká pofidérna ženská.....