Veštica Tatiana z Bučian

sarahka
27. júl 2023

Ahojte máte skúsenosti s vešticou Tatianov Zatkovou myslím že je z Bucian. Pripadne nejaká iná ? Dobrá? Dakujem

sui9
4. okt 2024

@sarahka ahoj, sice s odstupom casu, ale ak by niekto este hladal- cca 20 rokov dozadu som mala velmi tazke obdobie, ktore trvalo par rokov. Vyskusala som viac vestic, kym som natrafila na Tatianu. Celych 10 rokov som sa jej sporadicky ozyvala, ak som potrebovala poradit, ukazat cestu. Dnes s odstupom casu ked tak spominam, tak mozem s istotou povedat, ze bola nieco ako moja sprievodkyna kym som sa z toho dostala. Neslo len o vyklady, ktore sedeli a plnili sa. Tania je velmi múdra, duchovná zena s darom. Neviem odkial mala tu trpezlivost, ale jej vyklady a nase rozhovory mali taku hlbku, ze mi pomohli pochopit a spracovat mnozstvo veci, ktore mi stali v ceste ako prekazka. Zopar znamym v okoli som ju aj odporucila a 2 osoby z nich mi to nasledne aj vycitali, kedze boli sklamane (vraj z povrchneho pristupu a vykladu ktory bol velmi vseobecny). Tie vyklady ovplivnuje vela faktorov, takze radsej len zdielam svoju skusenost a nazor nech si spravi kazdy sam. Vraj uplna topka na SK je Maria Mrackova, ktora vystupuje aj v TV ako vestica Tamara, ale je prakticky nemozne sa k nej dostat.

sarahka
autor
4. okt 2024

@sui9 dobrý deň , ja som u pani T.Z bola asi 2 alebo 3 x a vysla jedna jediná vec .. všetko ostatné pravý opak. Ale dakujem moc za názor aj skúsenosť 🙂 s odstupom času mozem povedat že sa mi konečne pekne život upratal a už to nepotrebujem. Ale veľmi pekne vám sakujem za info užitočné aj do budúcna