Aké máte skúsenosti s vešticou, jadnovidkou Elvírou, ktorá veľa prispieva aj do časopisov? Splnilo sa Vám čo predpovedala? Mne predpovedala, že mi všetko s priateľom vyjde, že budeme spolu. Boli ste spokojní s jej službami?
@zuzanittta ahoj ja ju poznám dlhé roky už 10 rokov urcite. Co sa tyka vzťahov je veľmi presná nepovie ti to co iný povie narovinu bud s nima mas byt alebo nie. Tak isto i mne predpovedala čakala som 4 roky na muža zbytocne co my iný vraveli ze budem s nim no ona jediná povedala nebudem s nim ,že vidí ze budem s inym a mat dievčatko s nim tak sa aj naplnilo. Ďalších kopec veci co mi aj videla vyšli. Niekedy sa zdajú byť udalosti nenaplnitelne ale ozaj to chce čas. Taktiež i mojej kamoške sa naplnili a známym.
Aj ja hladám kontakt na ňu, prosím napíšte
To je vestica Elvira taka dobra? Ja uz som vyhadzala vela penazi. Robiaj ritualy lásky?
@evelinka1408 sak ale minimum 50€ a platit vopred? 🤔🤔Moc sa mi to nezda
@bambieblue 50 eur plus sa jej vola a tam prevolam dalsich 50 eur , potrebujem fakt overenú vesticu
@anachsunamon coze? Za volanie tiez? No vykaslat sa na nu😪😪 ja som bola u jednej a prd z toho sa splnilo😒a to si ju chvalili viaceri, ja uz neverim
@bambieblue a u akej? Tak ked jej budem volat isto to nebude zadarmo si aspoň myslím
Kusika to telefone číslo je naoaaj na jasnovidku elvíru???
@zuzanittta vysvetlite mi načo je.to.dobre- ísť sa vešticou. Lebo ja netuším.....
@mimi16181618 skúste,určite Vám poradí,pomôže
@deni677 prosím vás kde sa nachádza tá pani , ďakujem
@kusika dobrý deň naozaj vám veštenie vyšlo ? Ďakujem
@anachsunamon hej, ona robí aj mágiu lásky, a vraj je v tom dobrá, tiež to chcem s ňou robiť, aby mi vrátila lásku
Dobrý deň prosím nemá niekto kontakt na tú Elvíru? nikde ho neviem nájsť, ďakujem