Prosim Vas ma niekto kontakt na vesticu Ines zo Zvolena???
@comedywoman dakujem
Najlahsia cesta, ako si dovliect do zivota dalsie duchovne, dusevne i telesne problemy. Nikto nevie buducnost len Boh. Avsak psychologicka manipulacia vie urobit svoje.
@ucholacik dobry deň . Boli ste nakoniec u nej?
@mithunaaa1 Ano ale celé zle .Keď bola u nej švagriná tak jej vyvestila všetko dopodrobna.
@ucholacik a splnilo sa časom aspoň dačo?
@mithunaaa1 Ja som s ňou spokojná nebola a nemalo sa mi čo splniť lebo mi dokopy len trepala.Ja čo som bola spokojná bola pani zo Štiavnických baní.Ta sa trafila do veľmi veľa veci a začína sa plniť aj to čo povedala do budúcna.
Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať treba volať k veštici Ines ? Alebo môžem ísť osobne a skúsiť ci ma nevezme hneď? Ďakujem
@aduska_341 Ak je to dobrá veštica,bude vedieť dopredu,že prídeš a bude ťa čakať.Inak škoda peňazí.😉
@aduska_341 treba sa objednať. Ale vravím vám, škoda peňazí... Je to hlúposť, bola som viac krát, naposledy vravela také hlúposti, že som sa len usmievala, pritakavala a myslela si svoje. Nikdy viac
@teki1 Ďakujem pekne
@ucholacik máte na nu kontskt ?
@tripplemum bohužiaľ už nie..ale asi by som nešla už ku nej ...Bola som tam asi 4 roky do zadu ale nič mi tá návšteva nedala
@tripplemum 0910 855 915
Len tak informatívne má zaujíma,koľko si také veštice berú peňazí?
@ucholacik dobrý mate kontakt na vesticu stych Štiavničkych bani?
@scarletka34 bohužiaľ už nemám ...Bola som tam už dávno..ale zdá sa mi ,že tu na MK bola diskusia o nej
@scarletka34 0456929003 skúste našla som to číslo tu v jednej skupine
@ucholacik ďakujem skúsim
@scarletka34 ahoj skusala si ?
@katkas77 ahoj áno. No nebola som spokojná. Ťahala somna otázky a len hadala. A najlepší gól bol keď povedala ze budem mat s priateľom dieťa a ja už deti mať nemôžem. No pisala jej aj sestra a tej sa do teraz ešte neozvala.
Vestica
Ja k Inez chodím tak raz ročne už vyše 12 rokov a keď mi dá upozornenie zariadim sa. Teda to čo povie sa nie vždy splní, pretože ma na to upozorní. Je pravda že niekedy je unavená a potrebuje čas "naladiť" sa... vie poradiť, upozorniť, nasmerovať. Nie je psycholog! Ale vidí možnosti, ktoré vás čakajú. Je na vás akú cestu si vyberiete no Pán má s nami plán a toho sa nevyhneme...
0910 855 915