Veštica Gerta (Gertík)

30. apr 2023

Ahojte, mate s vesticou Gertou (Gertik) skúsenosti? Ďakujem

vorkola
30. apr 2023

Pozor, kazde vestenie, ezoterika, numerologia, vykladaci kariet, a ine vsetky ostatne praktiky takehoto druhu
patria do oblasti okultik
stiky,je to velmi nebespacne, podlozene na klamstve.Zo zaciatku, akoze sa klietovi v niecom dari, napr. v prosperite povedzme financii, ziskaniu naspat zdravie, ale konci to uplne katastrofalne hlavne na psychiku, daneho klienta.Su to praktiky do cinenania zo zlymi silami

endzi83
30. apr 2023

@vorkola je pre vás dôležité, aby ste mohli vyjadriť svoj názor aj, keď tak otázka neznela?

autor
30. apr 2023

@vorkola a mas s nejakou skúsenosti?

simonkazga
30. apr 2023

Mám. Za mňa komplet vyhodené prachy. 1 - manžel ma podvádza s tmavovlasou (netrafila sa)
2 nikdy nebudem mať tretie dieťa a keď sa pokúsim, "moja cesta bude lemovaná mŕtvymi detmi" - kuk môj profil, ani nevieme kedy sa prišťastilo
3 nemám vymýšlať a mám ostať v starej práci, lebo nič dobré ma nečaká - oslovila ma zahraničná spoločnosť s prácou snov. Takže si za tých 35e kúp niečo pekné pre seba

autor
30. apr 2023

@simonkazga a dávala si jej konkrétne otázky?

simonkazga
30. apr 2023

Áno. Aj keď teda nie tak konkrétne ĉi ma manžel podvádza s takou či hentakou, ale aká je budúcnosť vzťahu a tak.

janetinka27
30. apr 2023

Ahoj, je to okultizmus, nepomoze ti

zuzana212722
30. apr 2023

Mne veštila tiež a mala pravdu veľa sa splnilo..hoci jedna vec nie že ak sa budeme snažiť o dieťa tak to bude dievča je to chlapček ..ale mne to vtedy pomohlo 😊
Ale také veci mi napisala ze to fakt netuším odkiaľ mohla vedieť lebo som o tom nikomu nepovedala..

@simonkazga inak tie veci čo ti písala sa len môžu stať v ďalekej budúcnosti..mne to aspoň tak písala

kik2022
30. apr 2023

Presne tak, je to okultizmus a hriech. Netreba k takým ľuďom chodiť.

vorkola
30. apr 2023

@endzi83 ,ved som to uz vyjadrila,a zahrnula vsetkych,takychto podobnych,oni sa snazia,ale ovocie ziadne.raz som citala napr.ze na zaklade vescice ,ktora povedala klientovi ,ze zlo mu robi suseda a on tu susedu zabil. , asi nejaky psychopat Niekde na tusim v zapadnnej krajine tak to uz ma rozhodilo do vyvrtky,

vorkola
30. apr 2023

Ano mam ,hotovy blud

autor
30. apr 2023

@vorkola aj s touto vyssie spominanou?

hsjdudhdbd
30. apr 2023

@vorkola a to je vsetko kvoli tomu lebo je to cez diabla ktory si pyta zato daň a to je nase zdravie psychika dusa ….

sif
30. apr 2023

Mam negativnu skusenost, stratene peniaze aj cas :D netreba jej vestbu brat vazne, u mna vysla len jedna vec, ktoru predpovedala, ale bolo to velmi pravdepodobne, ze to tak bude. Inak nevyslo nic :D clovek je strojcom vlastneho stastia, neupinaj sa na vestbu 🙂

autor
30. apr 2023

@sif to nechcem len o tejto som tu citala samé chvaly tak som ze hadam mozno vie vestit.ze ja ani neviem co som čakala.

thekacicaa
20. nov 2023

Dala som si u nej 2x vestit a ani raz nevyslo nic. Ked chcete pocut nieco pozitivne, porozpravajte sa radsej s kamaratkou. Ta vas pozna lepsie a mozno vam da aj lepsie rady. A zadarmo.

evasvecova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz