Ahojte baby chcela by som sa spýtať či máte niektorá skúsenosť s vešticou Didou, ktorá veští na Orchideovej ulici vo Vrakuni ďakujem krásne 😊🙏🏻
Pozri si na YouTube sériu Mind Field kde nájdeš ako funguje mozog a pozri sa aj na forerov efekt. Ak by veštenie skutočne fungovalo, myslíš, že svet by vyzeral ako vyzerá?
Skôr mi to príde akoby autorka bola "veštica Dida". Hneď v úvodnom príspevku nááhodou spomenúť adresu a aj mestskú časť? Už len telefónne číslo chýba a bola by to komplet reKLAMa 😀
@lau97 Načo sa pýtaš na fóre na skúsenosti s ňou, keď "poznáš ľudí", ktorí u nej boli, boli veľmi prekvapení až nechápali?
@lau97 Asi sa skus opýtať skôr ľudí o ktorých píšeš, že vieš že mali s nou dobre skúsenosti😉. Tu ti nepomôžu, skôr vysmejú🤦♀️🤮
Nechápem čo to musíte komentovať primitívnostami. Ani ja toho zástanca niesom ale nesúdim🤦♀️ IQ-100..
Pekne sa opýtala, či máte skúsenosti, nie na vaše pridrbané názory čo, kto a v čo verí - každého osobná vec👌
@ysseba Dida si reklamu nepotrebuje robit, nakolko je fakt dobra a na termin sa caka. Nerozumiem preco maju potrebu komentovat ludia, ktori tam nikdy neboli a ocividne zatrpknuti voci vesticiam.
Niekolko krat som tam bola a urcite sa este znovu vratim.
@lau97 mam skusenost a mozem odporucit. Mne sa splnilo na 80% ale nezabudajme na to, ze kazdy sme si strojcom svojho stastia sam. Ja si vzdy vypocujem, uvazujem nad tym ale aj tak si idem podla vlastnej linii.
@zloriankaba Ahoj, prosím Ťa poznáš ešte inú vešticu, ktorá je rovnako dobrá ako Dida? Ďakujem.
@lau97 🤣🤣😁😁