Ahojte. Viem, niektore verite, ine nie... No mozno je tu medzi vami niekto, kto by mi vedel dat kontakt na vazne dobru vecticu (vestca). Som v zahranici, takze najlepsie taka co vesti aj cez telefon. 😉
Ak nevieš čo s peniazmi radšej daruj na charitu ako davať peniaze takýmto podvodníkom...
Este zo zahranicia volat 😔 Ved to budes platiti este viac
@klarissa25 tak dávať prachy na charitu je tiež cez čiaru 😀
@renirv bude platit este viac? V celej EU sa volá za max 6 az 10 centov na hodinu, ak nevolá na audiotex "vešticiam" z telky....
@valik111 pošli mi interne tvoje údaje... dátum, presný čas a miesto narodenia... pozriem ti profi horoskop
@marusia12 no podla mna rozumnejšie ako nejakej veštici
@klarissa25 no to určiteeee 😀
http://vestecjozef.sk/ skus tohoto berie 30e a vestu tak ze ta musí vidieť robí to cez skip, messenger. Sú na neho dobre recenzie
@marusia12 noo od takej osoby ktorá sa venuje takýmto činnostiam som inu odpoved ani nečakala 🙂
@klarissa25 bože, ďalšia... čo je mimo... no čau
@marusia12 no neviem kto 🙂 maj sa 🙂
Nebudem reagovat vobec na tie kometare od tych, kt. neveria. Lebo mala som taku skusenost, kedy mi vsetky chlpy na tele stali a priala by som to zazit vsetkym, co neveria (tiez som predtym neverila). Cize prosim tie kocky, co maju nieco proti, aby nerobili zbytocne dusno... S uctou....
@valik111 podla mna tu ziadna nechce robit dusno, len je vela takych, co len zavadzaju, co z teba vezmu peniaze a narozpravaju ti veci kadejake, ktore maju na mile daleko od pravdy, ale verim, ze su ludia, ktori majud ar, ze vidia a vedia, ale takych je malo
joj toto nieee , prosim. tieto vestice cez telefon to je take vyhadzovanie penazi