Ahojte baby,
určite nejaká z Vás bude z tejto lokality, akútne potrebujem zohnať kontakt na pani Komárikovu (tuším tak) z Blatnej Polianky. Vraj je skvelá, vykladá karty. A iste to poznáte, zúfalý alebo neštastný človek hľadá riešenia všade. Minimálne niet čo stratiť,tak ak by ste mi vedeli pomôcť, budem vďačná za každé info.
@alienkami ďakujem, tento kontakt na ňu mám a nedá sa mi dovolať už pár dní...ani ráno, počas dňa, ani večer. No budem to skúšať ďalej 💪
@aleksandra1 Ja viem tak, že treba ísť ešte za vidna - tak vravela mojej mame. Vraj sa netreba objednávať. Bola som tam raz popoludní pred 4-5 rokmi
@alienkami aaaha. Tak to sú pre mňa nové info. Ďakujem. Náhodou adresu nemáte? Lebo nechcem teraz "putovať" v Blatnej Polianke od domu k domu a vypytovať sa.
Ak si dobre pamätám tak to bol žltý dom na zákrute oproti kostolu.
@alienkami ďakujem, vyskúšam. ....držte päste
Byva oproti kostolu a robi ciernu magiu. Cele zle. Este ze autorke nezdviha telefon. Jedno stastie pre autorku. Nech sa jej najde riesenie na jej problem.
@alienkami dobrí deň veštica z blatnej polianky nemá fezbuk
@jolanadzudzova111 neviem
By som rada vedela odkiaľ mate, že robí čiernu magiu?
@alienkami poprosiť vás o telefoni kontakt
@jolanadzudzova111 číslo máte vyššie. Pekný večer.
@aleksandra1 Dobrý deň, boli ste nakoniec u tej pani? Pomohla Vám?
@mironka ako viete, ze robi ciernu magiu?
@elli190217 pisala to pani vyssie..ak aj nie, tak v podstate aj iny druh magie je magia...takze tolko k tomu
A neviete číslo domu prosim
@vieruska1105 ďakujem krasne
@mironka chcela bo som sa opitat jej tel cislo
@karolinagaborova ja na nu mam cislo ak chcete poslem vam do ip
@vitez mohla by som tiez poprosit cislo? Na tu pevnu sa neda dovolat
@alienkami ja som bula pred 5 dnami u tej pany lebk muj manzel ako ze nekce zomnov
Chcela bi som sa opitat ze ci vam dakaj to pomohlo
@elli190217 doobeda ani sa jej velmi nedovolate..volajte jej poobede..a treba skusat viac x volat
056/6597055
Názory na ňu sa rôznia. Niekomu pomohla, inému nie... Niektorí tvrdia, že robí čiernu mágiu. Ťažko povedať.