Dobrý deň, mám malé dieťa, k vešticiam som sa rozhodla už nechodiť, ale ešte kým som dieťa nemala, bola som zopárkrát. Väčšinou iba tak skúsiť lebo som bola zvedavá, ale jedna bola vážne čarovná, predpovedala mi všetko čo sa doposiaľ stalo a to do úplne malých detailov, nechcela zato ani euro (nechala som jej dobrovoľne koľko som uznala za vhodné).. teraz by ma zaujímalo, čo by povedala na otázku ohľadom situácii ako sú vojna, ekonomická kríza a podobne, načo sa pripraviť/nepripraviť? Nemôžem za ňou ísť, býva odomňa veľmi ďaleko. Tak ma čisto iba teoreticky zaujíma, či ste niekto nebol u veštice a nepýtali ste sa práve na tieto veci?
@zooeynka o minulosti sme sa nebavili, rozumiem čo píšete, presne tak to aj bolo, mala som už naplánovanú cestu do susedného štátu, mala som tam ostať žiť a sestra mi tam už vybavila aj prácu, tá veštica mi presne to všetko povedala, dokonca mi povedala aj aký štát, presne tú pracovnú pozíciu aj názov miesta kde som mala tú prácu už vybavenú + ďalšie veci ktoré sa týkali mojich členov rodiny (tie sa aj vyplnili).. ja som sa ale chvíľu pred odchodom rozhodla inak a zmenila som tým svoju budúcnosť (efekt motylich krídel), ale aj tie pravdepodobné alternatívy by ma v tomto prípade celkom zaujímali
akoze nic proti, ale nerozumiem, ako tomu moze niekto realne uverit. su to podvodnici - vsetci do jedneho. nikto nevie predpovedat buducnost, nema odkial vediet, co sa stane, proste je to nerealne. ale tak kazdy sme nejaky, kazdy sa nieci musi zivit 😀 a najlepsie sa zaraba predsa na ludskej hluposti 😀
Aj budúcnosť sa dá zmeniť aj keď to povie čo budelen ty to môžeš zmeniť alebo samé sa to ešte zmeni
Keby bola veštica tak bude vedieť aj to že zmeníš rozhodnutie, okolnosti sa predsa menia každú sekundu a veštica je skutočná veštica iba vtedy ak pozná dopredu tú jedinú uskutočnenú realitu.
Srandujes🤣😄😁😁 To sa treba opytat trpaslika v Kremli. Ani on by ti nepovedal pravdu.
Minulost ti mohla uhadnut, lebo ta je uz uskutocnena. Buducnost nie je dana, stale sa meni podla sucasnych situacii/rozhodnuti/cinov. Buducnost moze len predpokladat rozne alternativy, ale ziadna nie je 100%na kedze proces buducnosti je stale "v pohybe".