Mate niekto skusenost s vykladom u Janky-holistika-ezoterika? Ako ste boli spokojne?
@lea513 tak v podstate ano.
@fruitys obe su nerealne bludy. Aj bohovia a nabozenstva ( cca 3000 po celom svete), a aj vestenie.
Ak by pani Janka mala naozaj nejake nadpriridzene a overitelne schopnosti tak nebude odkazana lovit naivnych ludi po internetoch
Sloboda je v kresťanstve.
Suhlasim.
@martinmmartin Neviem preco to robia ludia kt to robit nevedia.
@martinmmartin Zrejme lahko zarobene peniaze. Kamoska si to dala urobit a hovorila ze p. Janka rozpravala " z cesty". Tak som chcela vediet ci ma niekto podobnu skusenost.
@martinmmartin krasne zhrnute. Vdak to by bolo nieco tak prevratne, keby niekto mal take schopnosti, by to bola aktualne top tema, a ten clovek top osobnost sveta.
Niekedy udivujuce, ze taketo rozne ezoteriky a kartarky...ze sa na tom da odrbavat este aj v 21.storoci
@lea513 preco to robia ti ludia ? No lebo zeby obycajny podvod, chcu zarobit na naivite ludi ?
Preco aj v TV byvali do omrzenia tie relacie s vesticami, pod tym mastna cifra za minutu hovoru...na ludskej blbosti, naivite, strachu, neistote ...sa najlepsie zaraba, odkedy je ludstvo ludstvom
@lea513 verím, že niektorí ľudia majú ten dar, ale či zrovna táto pani ho má neviem. Stále pravdepodobnejšia je vestba ako klacat na studenej zemi, pred chlapom v sukni, ktorý pije krv a je ľudské telo. Humus
@misslilac13 podla toho co mi kamoska hovorila tato pani ho nema
upusti od takýchto praktík, je to okultizmus. Možno je fajn porozmýšľať, ak sa človek bojí budúcnosti, že prečo je tomu tak alebo, že prečo ju chce vedieť. Sloboda je v kresťanstve a teda v Bohu.