Veštenie u Janky

lea513
21. dec 2024

Mate niekto skusenost s vykladom u Janky-holistika-ezoterika? Ako ste boli spokojne?

fruitys
21. dec 2024

upusti od takýchto praktík, je to okultizmus. Možno je fajn porozmýšľať, ak sa človek bojí budúcnosti, že prečo je tomu tak alebo, že prečo ju chce vedieť. Sloboda je v kresťanstve a teda v Bohu.

ibatanecnica
21. dec 2024

@lea513 tak v podstate ano.

stanulienkat
21. dec 2024

@fruitys obe su nerealne bludy. Aj bohovia a nabozenstva ( cca 3000 po celom svete), a aj vestenie.

martinmmartin
21. dec 2024

Ak by pani Janka mala naozaj nejake nadpriridzene a overitelne schopnosti tak nebude odkazana lovit naivnych ludi po internetoch

kag120
21. dec 2024

Sloboda je v kresťanstve.

lea513
autor
21. dec 2024

Suhlasim.

lea513
autor
21. dec 2024

@martinmmartin Neviem preco to robia ludia kt to robit nevedia.

lea513
autor
21. dec 2024

@martinmmartin Zrejme lahko zarobene peniaze. Kamoska si to dala urobit a hovorila ze p. Janka rozpravala " z cesty". Tak som chcela vediet ci ma niekto podobnu skusenost.

romino
22. dec 2024

@martinmmartin krasne zhrnute. Vdak to by bolo nieco tak prevratne, keby niekto mal take schopnosti, by to bola aktualne top tema, a ten clovek top osobnost sveta.
Niekedy udivujuce, ze taketo rozne ezoteriky a kartarky...ze sa na tom da odrbavat este aj v 21.storoci

romino
22. dec 2024

@lea513 preco to robia ti ludia ? No lebo zeby obycajny podvod, chcu zarobit na naivite ludi ?
Preco aj v TV byvali do omrzenia tie relacie s vesticami, pod tym mastna cifra za minutu hovoru...na ludskej blbosti, naivite, strachu, neistote ...sa najlepsie zaraba, odkedy je ludstvo ludstvom

misslilac13
23. dec 2024

@lea513 verím, že niektorí ľudia majú ten dar, ale či zrovna táto pani ho má neviem. Stále pravdepodobnejšia je vestba ako klacat na studenej zemi, pred chlapom v sukni, ktorý pije krv a je ľudské telo. Humus

lea513
autor
23. dec 2024

@misslilac13 podla toho co mi kamoska hovorila tato pani ho nema