Ahojte, prosím vás, poradíte mi? Máte niektorá skúsenosť s jasnovidkou GERTOU? Vyšli vám od nej predpovede alebo nie? Ďakujem moc za odpovede.
Aj mne veštila Gertík , u mna sa trafila,všetky podstatné veci jej vyšli, bola som velmi spokojna .😉👍 odporúčam
ahojte. Ja mám len tie najlepšie skúsenosti. Veštila mi z gule a môžem povedať že tak dobre napísaný výklad som už dlho nezažila ani nevidela. Som nadmieru spokojná a môžem len odporučiť, je naozaj skvelá a vie čo robí.
ja vesticiam neverim. ale pred siedmimi rokmi som sa veeelmi nudila doma na materskej s rocnym synom, tak som jej len tak napisala. cez mimibazar.
okrem ineho mi napisala, ze budem mat 4 deti, troch chlapcov a jedno dievcatko. booze, ako som sa vtedy smiala, ze to teda urcite mat nebudem, ja a styri deti.
no, echm, staci pozriet na moj profil 😂
@katka2505 ano, len fotku som jej poslala. u nas bolo stvrte tehotenstvo neplanovane, pohlavie som si povedat nedala a do posledneho momentu som neverila, ze to bude ozaj dievca. a fakt mala pravdu. doteraz tomu nechapem, ako to mohla vediet 🙂
a aj ine veci trafila.
niektore sa este nestali, tak uvidime
Žienky, a to veštenie z gule ako prebieha, teda čo všetko rieši? Aj minulosť, prítomnosť, či 'iba' budúcnosť? Keď pošle výsledok mailom, aké dlhé/obsiahle a konkretne to asi je? Teda čo sa dá od toho očakávať? Môže sa jej napísať aj konkrétne otazky, na ktore by človek chcel odpoveď?
@katka2505
@zuzka102 ano kludne sa jej mozete pytat co by ste hlavne chceli vediet otazkam sa medze nekladu😉 mne co Gertinka robila gulu tak to bolo na dlhsie casove obdobie ono akoby si gula vyberala kolko vyjavi, nakolko som mala dcerku malicku a videla tam aj kusok jej buducnosti😊ja som nechapala ako je to mozne a ani doteraz nemozem pochopit s takou presnostou moze niekto vediet co sa stane a ako ma moze tak dokonale poznat a nielen mna ale aj mojho draheho ked sme si pisali prvykrat vidi minulost pritomnost buducnost nebyt jej tak uz davno zdrhnem z roboty 😂 a doteraz by som to banovala lebo naozaj sa vsetko stalo tak ako povedala😉
@bettynak ahoj ja mam a som velmi spokojna😉😊 a to poznam vela vestic ale tato je top👌 vsetko co mi vyvestila sa mi splnilo ...neskutocne nieco ..roky si od nej davam vestit..niekto povie,ze su to blbosti ale mne a mojej rodine to velakrat pomohlo 😉 myslim,ze bola aj zaradena medzi TOP vesticami Slovenska😊 skusim najst aj ten clanok😊😉