Má niekto skúsenosti s veštkynou Rendyta? Za odpoveď ďakujem.
To žial neviem, na nete som ju našla.
@deniska0906 Deniska, pani Rendyta mi "úspešne" veštila pred pár rokmi a doteraz nechápem, ako som sa mohla dať nachytať na veštenie online. Poslala som vtedy ešte 20 € a prišla mi pár riadkový sloh s ničnehovoriacimi frázami. Pani vyžaduje, aby jej záujemca napísal čo najviac o svojom probléme, a z toho naspäť spíše všeobecné "rady". Chcela by som preto varovať pred touto pani podnikateľkou, ktorá vidím že doteraz vedie úspešný biznis.
Ahojte nechapem to ked nejaka veštkina ma taky Dar preco to robia za peniaze
Ahojte ja som na veštice nikdy neverila, až kým ma kamarádka neukecala jednej ísť. Povedala mi také vecy čo nemôže vedieť nidko iný z minulosti a povedala mi ja čo sa stane v budúcnosti a všetko sa splnilo tak ja som zmenila svoj názor asi všetky nesú podvodníčky.
nie až po štvrť roku som otehotnela vtedy som ešte neplánovala bábo
dávala som pozor čo poviem lebo som tam išla ako skeptik a snažila som sa jej vtedy nedávať informácie tak preto ma to zaskočilo... lebo som jej práve vravela, že bábo teraz nie a chcem sa venovať kariere čo bola aj pravda
ja mam dobru skusenost s vesticou Sisi,nasla som ju tu na nete a zatial ma nesklamala,mala casove odchylky,ale vela veci vyslo
🙂
Ahoj a odkiaľ táto veštkyňa je?