Veštenie Rendyta - skúsenosti

deniska0906
8. jan 2015

Má niekto skúsenosti s veštkynou Rendyta? Za odpoveď ďakujem.

lilianka1313
9. jan 2015

Ahoj a odkiaľ táto veštkyňa je?

deniska0906
autor
9. jan 2015

To žial neviem, na nete som ju našla.

jani233
31. jan 2015

@deniska0906 Deniska, pani Rendyta mi "úspešne" veštila pred pár rokmi a doteraz nechápem, ako som sa mohla dať nachytať na veštenie online. Poslala som vtedy ešte 20 € a prišla mi pár riadkový sloh s ničnehovoriacimi frázami. Pani vyžaduje, aby jej záujemca napísal čo najviac o svojom probléme, a z toho naspäť spíše všeobecné "rady". Chcela by som preto varovať pred touto pani podnikateľkou, ktorá vidím že doteraz vedie úspešný biznis.

ewa99
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
27sunny
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deniska1111
5. feb 2016

Ahojte nechapem to ked nejaka veštkina ma taky Dar preco to robia za peniaze

majka1357
13. jún 2016

Ahojte ja som na veštice nikdy neverila, až kým ma kamarádka neukecala jednej ísť. Povedala mi také vecy čo nemôže vedieť nidko iný z minulosti a povedala mi ja čo sa stane v budúcnosti a všetko sa splnilo tak ja som zmenila svoj názor asi všetky nesú podvodníčky.

27sunny
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majka1357
14. jún 2016

nie až po štvrť roku som otehotnela vtedy som ešte neplánovala bábo

majka1357
14. jún 2016

dávala som pozor čo poviem lebo som tam išla ako skeptik a snažila som sa jej vtedy nedávať informácie tak preto ma to zaskočilo... lebo som jej práve vravela, že bábo teraz nie a chcem sa venovať kariere čo bola aj pravda

tinusenka1
17. jún 2016

ja mam dobru skusenost s vesticou Sisi,nasla som ju tu na nete a zatial ma nesklamala,mala casove odchylky,ale vela veci vyslo

jakub1231
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tinusenka1
3. mar 2017

🙂

cloemail
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tony128
Odpoveď bola odstránená
Zobraz