ahojte žienky som z popradu a chcela by som vediet ci nepoznate nejaku dobru vesticu ale vesca pocula som o nejakom dobrom aj v spisskej ale meno nevjem ci by ste mi nemohli poradit aj s kontaktom dakujeeem 🙂
Vestica Erika z PP.. odporucam
Ak ti nevadí cesta tak skús Jozefa zo Žiliny , 0905435408. Máme ho s kamarátkami odskúšaného a sme 100% spokojné. 😉
@hampstead Ahoj vies mi prosim o nej napisat trosku viacej dakujem
Dobry deň chcela by som poprosiť kontakt ozaj na dobrú vešticu, Vďaka
Cawte
Potrebovala bi som cislo alebo kontakt na vešca so snw
Neviete nekto cislo na petra oracka so snw
Vrátim. Z kariet. A s kyvadlom. Posielam ľuďom energiou. Som z Popradu. Kontakt na mňa. 0940703567
Dobry am by mal niekto zaujem o vestenie piste email Emanuel18@centrum.sk vestim z kariet kyvadlo posielanie energije. Rytual ocista. Rytual na finance rytual lasky cena 10€
S tým veštením som si z vás robil prdel...ale i tak mi prišlo asi 10 správ :D ..asi sa tomu začnem venovať skutočne lebo vidím že sa na tom dá zarobiť...ako tak pochopím ak v strednej europe nadpolovičná časť obyvatelstva verí v náboženských bohov ale že veria vo veštenie tak to sa mi mozog zastavuje
Potrebovala by som niejakú vešticu, som na tom fakt zle, ak viete o nejakej z Popradu tak mi dajte vedieť :(
Ahoj. Mala by som zaujem o vestenie. Kolko beries za tuto sluzbu?
Pišem správu
Prosim vas kolko beriete
Dobruy deň mala by som zaujem
@dimahobby mám vážny zaujem
@dimahobby mám zaujem
Mám zaujem
Ja vám môžem povedať čo vás čaká ...NIČ ak preto nič neurobíte.
Že veštenie...o môj bože
@zenaajmama viete niekto má záujem aj o veštenie
Veštim z ruky...moji klienti a klientky su vzdy spokojny/e...som z popradu...cena vestenia 20€