Veštenie neexistuje

neznamy786
22. aug 2024

Musím sa vyjadril jednej veci ktorá má neskutočne vytáča aj keď sa to netýka mňa 🤣 poslednej dobe vidím zúfalých ľudí ako zháňajú pomoc od veštic 🤣 a fakt tomu veria , je predca nemožné aby karty ukazovali budúcnosť 🤣 popiera to úplne boha, nikto nemá taký dar, a ako to robia? hneď vám poviem všetko hovoria tak aby to sedelo na každého a naivný ľudia uveria, a co ty veríš na veštenie? 😳 Jak je možné že niektoré veci im vychádzajú na tiktoku vidím ako každý druhé je zrazu veštec a stačí im len meno a vek ani ich nemusia vidieť 🤣🤣🤣

neznamy786
autor
22. aug 2024

V Česku existuje taká súťaž výskumná ktorá je dotovana od štátov neviem presne ako sa to vola musel by som sa opýtať brata, proste tam ide o to ze ak dokáže niekto ze ma nejaky dar alebo schopnosti dajú mu jeden milión dolárov, zatiaľ to nikomu nikdy nedali prečo? Lebo nikto žiadny dar ani schopnosti nemá

neznamy786
autor
22. aug 2024

Pozrie mé sa co hovorí o tom chatgb

rozculena
22. aug 2024

sa ti čudujem,že veríš v boha a na veštenie neveríš,veď to sú oboje nezmysli.
A keď teda veríš v boha,tak nechaj ostatných,nech veria,čomu chcú.

marianarem
22. aug 2024

@neznamy786 To az tak vela nedokazuje. Napriklad ja, keby som aj nejaky dar mala, tak by som urcite nesla s tym do nejakej sutaze pytat milion dolarov, bolo by mi to proti srsti. Dar je dar a nie zeton do sutaze.
Ja osobne som u vestice este nebola, ale videla som na vlastne oci telepatiu, uz som to tu raz pisala. Som matematicka, venujem sa vede, takze som dost racionalna, hladam za vsetkym logiku. Tu telepatiu vysvetlit neviem, ale videla som. Mamin kamarat, ktory zil v inej krajine, jej pravidelne pisal sms-ky, z ktorych bolo jasne, ze vidi, co prave robi. A neboli to vzdy trivialne veci. Najviac ma dorazilo, ked ma raz ucila sit na stroji, mala ten stroj vytiahnuty po x rokoch a prisla jej sms: "Musim aj ja sit?" Nemal to ako uhadnut. Tento clovek, ako ho poznam, by tiez nemal najmensi zaujem ist vyhravat milion dolarov s tymto, zije na vidieku v starom dome taky velmi nekonzumny zivot.

walentina7
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
neznamy786
autor
22. aug 2024

@marianarem tak to už vôbec nemôže existovať telepatia a hypnotizer 🤣 ze ta chytí a záspis normálne by nemuseli byť anestetici pri operácie keby také niečo by sa dalo spraviť

neznamy786
autor
22. aug 2024

@walentina7 tak na čo tam chodíš keď sa netrafi treba porozmýšľať a uvedomiť si ze všetko co povie môže sa ta to týkat, hovoria to tak aby to sedelo na každého

neznamy786
autor
22. aug 2024

Viete kedy uverím ze veštic funguje, keď povie priamo napríklad ze akú operáciu som mal, alebo co ma trápi z čoho sa liečim atď

neznamy786
autor
22. aug 2024

Niekto sa opýta ze ci môj partner je verný,? veštec povie niečo a potom povie jej ze nemáte tam vôbec dôveru a ten dotyčný si povie ze ti kokos sak on trafil 🤣 ja mu nedôverujem,,,,,,,,,,,,, ale ten veštec vie ze keby Verila tak sa nebude pýtať pekne idú psychologický sviňe a ludia sú naivný

marianarem
22. aug 2024

@neznamy786 Hypnotizer to neviem, s tym nemam skusenost. Napisala som, co som videla. Ja si nedovolim tvrdit, ze viem, ako to na svete urcite je. Mozno aj preto, ze robim vedu, tak vidim, ze existuje vela veci, ktorym sa este absolutne nerozumie. Tak som.ochotna brat do uvahy kadeco. A nemyslim si, ze je na svete niekto, kto stopercentne vie, ako to tu funguje.

moonlight1210
22. aug 2024

@neznamy786 pozri, su veci, ktorym nerozumieme len preto, ze su za tym zakony, ktore sme este nepreskumali. Nie sme na to zatial vybaveni. Ani rozumovo, ani technologicky. To neznamena, ze neexistuju.

Veci, co su pre nas dnes normalne a pochopitelne, boli kedysi tiez cary, bosoractva.
Btw. prave ti tvoji vyznavaci boha okolo takychto “carov” narobili najtragickejsie skody na ludskych zivotoch. Tolko nestastia, utrpenia a nespravodlivosti, co narobili (vid napr. inkvizicia), to dokopy neda ani stotisic vestic.

Byt tebou, tak sa potichu modli v kostole, chod na svoju oblubenu obligatnu oplatku a uzivaj si pocit, ze ta kusok peceneho cesta urobi lepsim (do dalsieho hriechu - inak, ake vtipne, ze krivdy, co napachas druhym, zmaze zhltnutie kuska cesta - ako fakt a toto ma potom ktosi brat vazne, ved je to absurdne. Detto kedysi kupovanie odpustkov. Komedia.) a neukazuj svetu takto verejne a okato svoju bigotnu zabednenost.

Nikto ta nenuti mysliet za hranice tvojho rozumu. A ty maj tu slusnost a nesnaz sa svet ohranicit svojou obmedzenostou.

rozculena
22. aug 2024

@neznamy786 prosím ťa,a teba to prečo tak trápi?

fliacik
22. aug 2024

Nikoho nepresviedčam, neobhajujem, nevnucujem svoj názor. Mám však dve skúsenosti a názor si urobte, aký chcete - 1. bola som u numerologičky, asi tak 15 rokov dozadu. Urobila mi detailný rozbor dátumu narodenia, mena a priezviska, boli tam rôzne veci, ako napr. vhodné povolania, choroby, ku ktorým mám sklony, na čo si dať v živote pozor, čo je moja karmická úloha v tomto živote, moje kľúčové vlastnosti, jedlá, ktoré mi škodia... Niečo sedelo ako riť na šerbeľ, nad niečím som sa zasmiala. Nedávno som tie papiere objavila a ostala som v šoku, ako sa to s odstupom pár rokov na mňa dokonale hodí. Ešte aj veci, ktoré by som v živote nepovedala, že sa naplnia. 2. cca tiež 15 rokov dozadu som bola u jasnovidky. Keď som vošla dnu, nepovedala som ani slovo, chcela iba môj dátum narodenia a fotku človeka/ľudí, ohľadom ktorého chcem, niečo vedieť. Spustila polhodinový monológ, až potom som mohla klásť otázky. Sypala veci, aké nemala odkiaľ vedieť, na fotke boli aj členovia širšej rodiny, ku každému mi čosi povedala, z minulosti, súčasnosti aj očakávanej budúcnosti. Veci, ktoré mi povedala, sa do bodky splnili, okrem jednej jedinej, pre mňa dosť negatívnej. Celé roky som na to tak trošku myslela, či sa to ozaj stane alebo nie, ale nemala som to ako ovplyvniť. Žiaľ, udalosti tohto roka nasvedčujú, že aj táto "predpoveď" sa asi naplní ☹ Pri odchode som jej ešte podala ruku na rozlúčku, aj v dlani na tých čiarach ju čosi zaujalo a ešte mi niečo dopovedala ohľadom minulých životov a potom si všimla môj ekzém na ruke, ktorý som mala od narodenia a žiaden lekár ma ho nevedel zbaviť. Napísala mi na papierik niekoľko rád, úplne nelogických...ale o niečo vyše mesiaca bolo po ekzéme. Mať tak odvahu, idem k nej opäť, ale reálne sa bojím toho, aká vízia môjho ďalšieho života by sa jej ukázala, posledný rok mám už aj bez toho dosť náročný.

petrofka
22. aug 2024

Niekto ide k jasnovidcovi. Niekto k psychológovi. Podľa mňa tam ani tam úplne spokojný človek nejde. Vždy hľadá nejaké odpovede, podporu, cieľ, víziu niečoho.

guudy
23. aug 2024

@neznamy786 niekto ide k vestici, niekto do kostola. Pre mna osobne v tom rozdiel nie je.

juliacenc
23. aug 2024

Teba asi nasrala nejaka vestica a prisla si to sem so seba dostat. Asi ti nevysla vestba, alebo povedala nieco s cim nie si spokojna. Mam z tvojho prispevku a odpovedi taky dojem. Vyvestila som tvoju situaciu spravne? 🤔😀

1ryba
23. aug 2024

Ľudia vyhadzujú peniaze rôznym spôsobom. Niekto ide k veštici, niekto ich hodí do zvončeka, niekto ich prepije, prefajčí, nakúpi blbosti. Našťastie ty to tým ľuďom neplatíš. Takže ťa to ani nemusí trápiť. Veštice sú šikovné obchodníčky, našli si typ podnikania kde za žiadne náklady majú zisk. Keď si už odhalil túto kulehu, môžeš sa do toho smelo pustiť. 😉😀

basulaak
23. aug 2024

A rozpravku o tehotnej panne si uz pocula? V kostole som ju rozpravaju 🙈🤣

masandra
23. aug 2024

@basulaak to, že niečomu nerozumieme, neznamená, že sa to nestalo alebo že to neexistuje... ja som veriaca, každý je. Aj ten čo hovorí, že je ateista, aj ten verí. Keď ma ateista ženu a nie je s ňou, verí, že ho nepodvadza, napríklad.
Za mňa veštenie je satanova práca. Verím v Boha, pretože nikto nemohol stvoriť tento svet a človeka tak dokonale. Z náhodného výbuchu vznikol svet?! Sme z opice? Tak potom tvoja praprapraprapraprapra babka bola opica?... Nedáva to zmysel a ma to veľa vedecky nepodložených veci. Len naše oko je tak komplikované. Všetko spolu funguje v harmónii. Do kostola nechodím, nie som katolíčka a žiaľ aj vďaka tejto cirkvi bolo a je na svete veľa zlého..

dankakuc
23. aug 2024

@fliacik presne viem o čom rozprávaš. Ocitla som sa u veštici tak 30 rokov späť úplnou náhodou, nebolo to na Slovensku a nedávala som jej za to peniaze, bola to stará mama mojej kamarátky. Bola som mladá slobodná. Vtedy mi povedala veci, ktoré som brala s ľahkosťou a veľkú váhu som tomu neprikladala. Niečo povedala aj z minulosti ale viac do budúcnosti. Po rokoch sa vlastne všetky veci vyplnili. Najhlupšia pre mňa bola predpoveď, že porodím dvojičky. Keďže sme v rodine nikdy dvojičky nemali tak som to pokladala za úplnú blbosť. A veru porodila som dvojičky. Takže sú podľa mňa veci medzi nebom a zemou.

sara07
23. aug 2024

veštica ti nepovie buducnost ale predpoklad
a s bohom to nemá nič spoločné , max to že krestanom sa to nepači ale aj tak vela k nim chodi však nemaju čo chodit maju sa modlit

sara07
23. aug 2024

@masandra popriet darinovu teoriu a roky vyskumu a vedy no na to treba odvahu ale ok

thirstymonk
23. aug 2024

Keď veríš v Boha, tak vieš, že veštenie je paktovanie s diablom. Teda niečo, čo je proti Bohu. A to je koniec koncov každá mágia. A netýka sa to len veštenia, ale aj astrologie, numerologie, homeopatie a ostatných pofiderných praktík. Či je magia biela, či čierna, či červena, vždy je na pozadí diabol. Taktiež povery (piatok 13teho, čierna mačka cez cestu, rozbité zrkadlo a takéto blbosti), ktoré živia babky našich babiek už storočia. Z oči u deti a takéto blbosti. Červena šnurka na ruke. Idealne ešte babätku, veď dieťa treba "zasvätiť" satanovi hneď po narodení!!!

Funguje to? Isteže, môže, na pozadí je predsa diabol! Krátkodobé zlepšenie zdravotného stavu, poznanie budúcnosti, ktoré sa vyplnilo... To všetko robí diabol, ale za akú cenu? Zadarmo to teda nie je...

Na druhej strane je tu Boh a jeho dary. Ako to rozlíšiť? Aj diabol sa často vydáva za boha, alebo za svätých, s tým majú skúsenosti aj mystici (napr. k pátrovi Piovi prišiel na spoveď diabol, aby ho pokúšal). Božie dary sú trvalé. Nesú so sebou pokoj. Diablové "dary" nesú so sebou jedine tak depresie, samovražedné sklony, nenávisť a iné neduhy. Posledné, na čom diablovi záleží, je tvoje zdravie.

Veľmi zaujímavým aspektom dnešnej doby je to, že pápeženec je označený za primitíva a spiatočníckeho tmára. Väčšinou od nímandov, čo sú maximálne tak schopní štrngať kríglom v krčme. Čím viac študujem svet okolo seba, vesmír, ale aj kvantovú fyziku (len vo voľnom čase, nie ako oficialny študent), tým hlúpejšie sa mi zdá neveriť v nadprirodzenú entitu (teraz netvrdím, že v Boha, môžeme to kľudne nazvať "špagetové monštrum"). Keď si ale dáš na ruku červenú šnúrku a mažeš svoje decko esencialnymi olejmi, zatiaľ, čo stojí v pentagrame, tak vtedy si moderný tip-top človek, plný morálky a inteligencie :D Nechápem.

lenkakravcova
23. aug 2024

@neznamy786
Aj Boh existuje

A aj veštenie funguje. Ale nie to také za pár eur. To je blud na hlúpych. Existujú ľudia, ktorí sa zaoberajú čiernou mágiou a dokážu komunikovať s inými bytosťami (jinni-v kresťanstve: zlí duchovia). Od nich môžu mať rôzne informácie. Zvyčajne ide o zlé veci, ktoré dokážu oni nejakým spôsobom tomu človeku v živote vytvoriť - a teda vedia, že sa to niečo stane pravdepodobne. A vysoko odporúčam sa tomu vyhnúť. Je to doslovne zahrávanie sa s ohňom. Toto dokáže zničiť a rozložiť celé rodiny ľudí.
Boh nám v Koráne hovorí, že za čias ľudí Babylonu, k nim poslal dvoch anjelov, aby učili ľudí liečiť, avšak ľudia vyžadovali viac. Anjeli ich teda učili viac, a ľudia to zneužili na tieto čierne účely (čierna a biela mágia - niečo sa niečo, obchod s jinnmi).
Čiže od toho ruky na míle preč ak si nechcete zarobiť na problémy!

stanulienkat
23. aug 2024

Áno veštice sú dobré psychologičky, vedia zaobaliť veci tak, že pasujú na každého človeka. Je to hra so slovíčkami a podsúvanie rôznych teórií, je to zovšeobecňovanie. Keď niekomu povie, že bude mať problémy vo vzťahoch, v partnerstve,v rodine s financiami, so zdravim... je 99% ľudí na ktorých sa to hodí. Všetko ostatné sú omáčky, ktoré si ľudia vysvetlia tak, ako si ich vysvetliť chcú. Autor, nakoľko máš mužský nick, myslím si že sa tu ženy do teba pustia.😂😂 Aj by tento istý príspevok napísala žena, väčšinou by s ňou súhlasili.
Je zaujímavé, že na veštice veria väčšinou ľudia, ktorí veria na nadprirodzené javy, viera v boha, v anjelov, satana...., tak logicky uveria aj hlúpostiam o nadprirodzených daroch. Racionálne uvažujúci človek väčšinou tieto veci vypúšťa, vrátane imaginárneho boha a podobnéveci ...nehovoriac o samooplodnení a nepoškvrnenom počatí.🙄

bloger
23. aug 2024

Presne tak ako píše lenka úplne súhlasím. Niekedy tí veštci či veštice vôbec netušia čo za tým je. Myslia si, že majú taký dar.

guudy
23. aug 2024

@sara07 masandra len potvrdzuje, ze viera je slepa ;)

lenkakravcova
23. aug 2024

@neznamy786 Ak vieš po anglicky, pridávam ti tu jedno video ohľadom mágie (čo je aj reiki, aj pravé veštenie, a iné záležitosti). Ako to vzniklo, akým spôsobom to funguje, prečo si na to dať pozor:

https://www.youtube.com/watch?v=iQvSfAPFmAc
thekacicaa
23. aug 2024

Dala som si vyvestit niekolkokrat vesticiam, ktore tu na MK ospevovali a nikdy nic nevyslo. Ani dobre veci, ani tie zle.

lenkakravcova
23. aug 2024

@bloger Tí, ktorí vedia, odkiaľ majú tieto informácie, vedia čo za tým je. Poznala som jedného pána, čo hovoril, že sa s tým zahrával a potom k nemu počas noci prehováralo kadečo. Tak sa do toho zamotal, že už nevyšiel preč..

Ale samozrejme tí, ktorí s tým len začínajú alebo nevedia čo robiť, len tým chcú získať peniaze, tak tým ani tie veštenia nevýjdu 🙂 (alebo jedno zo 100). Tí sú len klamári, inak sú neškodní. Problém je s tými, ktorí vedia, čo robia..