Veštenie, jasnovidectvo v Bratislave

slavocka1911
3. jan 2015

Ahojte.....rada by som sa s vami podelila o vase skusenosti s vestenim a jasnovidectvom......priznam sa ze v tazkych zivotnych situaciach sa obraciam tymto smerom....vzdy ma to nejako ukludnilo 🙂.....bohuzial sa mi prihodilo to ze som bola v kontakte s vestcom a potom s jasnovidkou a ich odpovede sa nezhodli....preto sa chcem poradit ci mi niekto z vas vie doporucit cloveka, ktory ma naozajstny dar vidiet ale vylozit buducnost, pripadne pomoct vyriesit problem.....hladam niekoho s kym sa mozem osobne stretnut v BA takze budem vdacna za kontakt 🙂 ja uz vyse dva roky vyuzivam sluzby jedneho uzasneho cloveka v ba ktory sa zaobera energiami a na neho nedam dopustit lebo nie raz mi velmi pomohol.....predsalen by som ale chcela vyskusat aj vestenie alebo jasnovidectvo ale na osobnej baze....nie cez telefon alebo pisanie si.....vopred vam dakujem za vase prispevky 🙂

27sunny
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
adam1238
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
klaudia6868
24. sep 2024

Ahojte no ja ho poznám a mam velmi dobre skúsenosti ako aj moji priatelia ktorých som odporučila Je to Veštec právom slova zmysle a zdatný v tom čo robí Veštec Roland Kuman jeho rodina a hlavne jeho babka je najznámejšia a najuznávanejšia vedma v rade olašskych rómov tu aj v zahraničí. hm ani ja som neverila ..až kim som sa nepresvedčila verte mi nie sú to žiadne kaleráby ktoré vám chcem vnútiť . Kontakt na neho mam musím že je ešte platny ..Ale na facebook ho nájdete pod menom Roland Veštec Mág. Tel.č. 0903 861 733 kedysi som aj ja potrebovala pomoc možno ju potrebujete aj vy .