Veštenie a výklady. Ako sa správať?

dakta
9. mar 2016

Je tu niekoľko starších tém, ale predsa ma len zaujíma čo si myslíte - a zaujímal by ma pohľad, vysvetlenie tých, ktorí to vedia robiť, majú ten dar ...
ja si myslím, že ak niekto niečo povie - potom už človek podvedome koná tak, ako mu bolo povedané a hľadá v živote a situáciách práve tie veci, ktoré mu niekto povedal a zabúda na svoj rozum, svoje cítenie, na rady ľudí okolo seba. Teda pokiaľ ide asi hlavne o negatívne veci - tých sa človek podvedome bojí . Verím tomu, že sú ľudia, ktorí majú isté schopnosti vidieť, cítiť ... ale nie je to tak, že potom konáme naozaj na základe toho čo nám bolo vyveštené že sa stane a prispôsobujeme hlavne svoje konanie veštbe - možno že bez nej by sme konali úplne inak ... ale keď sa to má stať, tak aj konáme a hľadáme vo veciach a v situáciách to, čo niekto povedal. Alebo ak nám niekto pri veštení povie, že ak urobíš toto stane sa toto - alebo ak to neurobíš, tak sa stane toto ... Nechápete to tak ?

dominika6
9. mar 2016

ja som si pár x dala vyveštiť,niekedy mi povedali konkrétne veci a niekedy len neutrálne bludy ktorými sa nič nepokazí...
nezáleží na kvalitnom veštcovi,ale na vnímaní a sile dôvery človeka,ktorý hladá útechu a chytá sa každej slamky preto si to vezme k srdcu doslova a riadi sa tým..
treba si to vypočuť,ale nechať veci na osud,lebo osud ak sa nasilu mení,len sa život zbytočne komplikuje...

tony128
Odpoveď bola odstránená
Zobraz