Ahojte zienky už dlho rozmýšľam nad nejakou vesticou úplne vážne.. Bola ste niektorá aké boli vaše pocity z nej??prípade nech napíše nejaka zienka čo sa tomu venuje.. A čo sny veríte na ne?? Lebo mne sa také blbosti snívajú potom pozerám význam a som nešťastná z toho už veľa krát sa mi vyplnili síce nie tak ako bolo v sne ale dosť podobne koniec nebol taký dramatický..čo vy na to??
@zuzana212722 tak na sny neverim, iba verim , ze existuju nejaky ludia, ktorym sa moze snivat to co sa stane, ale nie kazdemu, a ked sa ti snivaju blbosti... Moc by som to neriesila so snarmi. Sny su vlastne spomienky, co za den, tyzden, mesiac zazijes, vidis , pocujes.....
Vestica? No ja som bola u 4 a ani jedna mi nevyvestila nic co pasovalo,asi som indivind. pripad :p
Niektore vestice hovoria aj zle sny.Ja som typ, ze ked mi povedalanieco zle, povedalasom si, aj tak to je blbost a ked nieco dobre tak som tomu verila 🙂
Tak ak si pripad, ze veci , ktore nechces pocut a ona by ti to mozno povedala, by ta rozladili, asi by som neriesila vesticu. Ale tak vyskusaj a sama uznas ci je vestenie pre teba 🙂
Hovori sa ze vestice vyhladavaju ludia, ktori nie su so zivotom spokojni, tak ak je to kvoli tomu, zelam ti aby si coskoro uz bola spokojna 🙂
ja na sny neverim ,mne sa snivaju cele filmy uz len sadnut a napisat scenar po zobudeni 😀 tuto noc som mala sen ze som bojovala ako agentka CIA proti mexickej mafii a takto skoro kazdu noc,niekedy vyhanam diablov a bojujem s demonmi,inokedy mam romanticke sny,nedavno s Bradom Pittom som bola v Benatkach.VO SNE 😀
čo dobré ťa čaká,, čomu zlému sa mas vyhýbať .. sa dozvies ak zavolas sisi .........w.vesticasisi.sk.......................
dovolas sa priamo knej
@zuzana212722 moja mamina chodí už roky k jednej a ta jej fakt vravi veci co sa aj stali dokonca mojej mame povedala že vidí u mňa este dievca a o mesiac som našla // a viem že aj inym dobre vesti......ja na tom nevidím nic zle len sa poinformuj nad skusenostami kam chceš ist bo neni vestica jak vestica 😉 a este ti poviem že o zlých veciach nesmu hovorit tak aby si nebola prekvapena 😉