Ahojte idem sem s takou vecou.. asi pred vyše 2 rokmi som sk dala zo srandy vyveštiť. Bol to február 2022 pamatam si to veľmi dobre… povedala mi že budem tehotná v ten rok 2022 a ešte stihnem v ňom aj porodiť. Bude to chlapcek. A že keď bude mať maly dva vidi autonehodu pri ktorej zahyniem. Vyšla som z tade mala som zmiešané pocity ale zasmiala som sa keďže som nemala ani partnera a dieťa som vôbec neplánovala a v tu dobu ani nechcela. No ale stalo sa. Ostala som tehotná v marci a porodila som v decembri. Je to chlapec. Bolo to v tom roku mesiac po veštení . A poslednú dobu tak rozmýšľam.. či mala pravdu aj v tom poslednom či naozaj tam videla moju smrt.. cítim sa cudne..je to fakt divny pocit ..
Ja som počula, že jedinu vec, ktorú by nemala ľuďom vyvestit, je ich smrt.
To, že si otehotnela v tom mesiaci, aj že je to chlapček môže byť len náhoda.
Preto k takýmto ženám nechodím a stranim sa týchto veci, hlavne kvôli takýmto "veštbám"
Mysli pozitivne, budeš ešte dlho, dlho žiť pri synčekovi, to ti naozaj zelam 🍀🙏
Mňa skôr zarazilo, ze vo februári si nemala partnera a v marci si uz bola tehotná 😄
To čo je za veštica.Nikdy sa smrť nesmie povedať.A ostatok sa možno len trafila trepla a trafila🙂 to bola nejaká krava s prepáčením ked toto povie priamo do očí.No ale byť na tvojom mieste tiež by mi nebolo všetko jedno po takejto exkluzívnej veštbe
Len sa nahodne trafila. Kazdopadne, naco si si aj zo srandy dala vyvestit, ked sa nevies vyrovnat s jej vestbou? Cakala si, ze ti povie vyherne cisla a ako budes stastna a dlho zit? Co si chcela to mas. Mysli na dieta a svoj zivot a nie na vestbu.
@simulienka2207 kratko po tom som sa zacala opäť stretavat s byvalym partnerom s ktorým som bola 3 roky ale to je to najmenej ja som vďačná a šťastná že mám syna 🍀 ja tu neriesim toto
@hellwant to nie ja som len chcela vedieť niečo o mojej budúcnosti 🙂 necakala som ale toto😂 užívam len raz za čas ma to tak napadne ❤️🩹❤️
Bludy. Never tomu, nemysli na to, užívaj si život a synčeka. ♥️
Tvoju buducnost tvoria tvoje rozhodnutia a činy a nie slova kartarok, či vestic spoza stola.
To je fakt krava. S vesticami to ale mnohokrat moze byt aj presne naopak - nieco "vyvestia" a clovek potom podvedome kona podla toho a vyplni sa to. Ty by si napriklad bez tej vestby mozno vobec nedala sancu tomu byvalemu alebo by si sa ovela lepsie chranila. A moze to byt ozaj len na urovni podvedomia, ale proste tu vestbu si mohla jednoducho vyplnit ty. Ze chlapec, tak tam je pravdepodobnost uhadnutia 50%, to je dost. Takze ziadna nehoda sa konat nemusi, vestica mohla tahat z paty. A podla toho, ze ti to vobec povedala, sudim, ze to bola psychicky narusena osoba, ktora si o sebe namysla, ze je vestica. Nebola by prva ani posledna.
@marianarem áno to mi vestila len tak z ruky 😂 tiež som si vravela že asi nahoda
Aha takze netahala z paty ale z ruky :D Kasli na nu, nikto normalny by ti toto nepovedal. Mojej kamoske zase takato osoba vyvestila, ze bude mat postihnute dieta. Ma dvoch zdravych chalanov a s detmi uz skoncila vzhladom na vek.
Ja som tu viackrat pisala v inych debatach, ze vestecke schopnosti pripustam a aj som co-to videla. Ale bohuzial ludia tuzia vediet, ako to s nimi dopadne a su ochotni za to aj dost platit. To samozrejme pritahuje vela podvodnikov. A tiez ludi, ktori trpia roznymi bludmi o svojich schopnostiach. Ja som raz mala do cinenia s takymto "vestcom", doucovala som jeho syna. Bol to uplny sedlak a jednoznacne nebol psychicky v poriadku. Deptal rovno predo mnou aj syna, aj svoju asistentku. Vo svojej "kancelarii" mal vyzdobu v podobe susenych ziab a hadov, mal tam aj ludsku lebku. Proste ulet. Napriek tomu sa mu darilo, penazi kopec, byt v sirsom centre BA. Jedna mamina znama je tiez takato samozvana vestica a tiez tym aj zaraba. A chvali sa tym, ze ma uspesnost predpovedi 50% 🙂 Ale jej klientom sa to asi zda slusne 🙂 Potom niektori moji kamarati maju mamy, ktore sa tiez povazuju za vestice, ale aspon sa s tym obmedzuju len na svojich blizkych a je to zadarmo (aj ked dakujem pekne, lebo je to psycho niekedy). Podla mna ta tvoja bola tiez z tohto sudka.
Ok, vo februári so nemala nikoho. A v marci si už partnera mala?
@katica06 bože niektoré ženy mi berú rozum😂 áno začala slm sa stretávať s byvalym priatelom s ktorým som bola 3 roky😂 ale každého je do týchto veci nič 🙂 pýtala som sa na inú vec
Veštica ak vidí z ruky, z kariet nešťastie, má na danú situáciu upozorniť a povedať, ako tomu predísť.
TY si strojcom svojho šťastia. Ty držíš pevne volant svojho života. Je na Tebe, kam ho posunieš. Nasmeruješ.
Takže, bola si upovedomená o nešťastí. Dávaj pozor na seba, svojich blízkych. Predvídaj. Ver, že budeš dlho žiť. Teš sa i z maličkostí
Žiadna veštica, na svete ti nemože, predpovedať smrť, lebo to je nemožne. Jedine, Boh drží opraty smrti a iba, On bude mať posledné slovo, rozhodne nie žiadna veštica.
Poznala som jednu vešticu, ktorá veštila z ruky a potom som sa jej všeličo pýtala, lebo často chodila k mojej tete, ktorá nás opatrovala, keď mama nebola doma. Smrť by nemali povedať, ale dlžka života sa dá vidieť z krátkej čiary života, z rúk sa dá veľa vyčítať.
Predpovedať smrť sa nedá. Neboj sa je to hlúposť.
Ja na veštice úplne neverím, ale okej, poznám par ľudí, ktorým sa splnilo to, čo im bolo predpovedané. Zaujímalo ma to, niečo som si o tom zisťovala a nejak som z toho pochopila, že veštba by nikdy nemala byť absolútna. Ona môže “vidieť” určite varianty tvojej budúcnosti, ale stále si ty tá, čo máš v rukách svoj osud. Keď ti napríklad povie, že otehotnieš a ty by si nechcela, máš prostriedky tomu zabrániť a ísť v živote iným smerom. Preto veštenie smrti podľa mňa hovorí o neprofesionalite danej osoby. Možno ma nejaký dar, ale život je variabilný a povedať ti že niečo sa na 100% stane je nezmysel. Možno len chcela aby si sa vystrašila a za nejaký tučný poplatok ťa tvojho osudu zbavila…
Nejak v 98. Sme isli po BA hlavnej stanici a pod nou na lavicke... Panicka, podte si dat vyvestit, za 2 stovecky vam povypravam, vy sa velice dobre vydate... Kamaratka, ktora tieto indivudua z duse nenavidi jej hovori... A. naco sa bude 2* vydavat, tam sa staraj o svoju rakovinu, alebo tahaj do roboty. 😅
Vtedy sa dali odbit v terene, dnes bohatnu cez fejsbuky cez slabomyselnych jedincov, nuz... ♦️
Hlavne si to netreba brať vážne. Pretože naša myseľ priťahuje načo myslíme. Veštica je trupka lebo sa to nehovorí. Ak tak sa tá mala spýtať či máš vážny záujem o to vedieť.
To je sprostosť ako vyšitá. Aj keď neverím na tieto hokusi-pokusi,ale žiadna veštica ti nepovie ako a kde a kedy... Už len z morálneho hľadiska,ak nejaké majú, ovšem že 🙄.
Never vescicam,oni klamu,a darmo s tou smrtou ti rozvirila nervy,A uz k vescicam nechod. je to hra zo zlymi silami, tu tvoju smrt si vyhod z hlavy, a tes sa zo synceka
To je haluz...
Ja poznám vešticu.. vidím sklamanie, bla bla bla, stretnete úžasného sarmantneho chlapa na bielom aute, na parkovisku pre billou, bude to dnes o siedmej, bla bla bla... ženská odišla a veštica volá: Slavo chceš si zaje.ať? Bude pred billou. A to myslím úplne vážne
Vestica je pod vesteckym duchom, ktoremu si sa otvorila. On nevidi do buducna, no moze sa ju snazit ovplyvnit, predpokladat, vytvarat, aby to vyslo.
🤦🏻♀️ fakt?