Dali ste si už niekedy veštiť alebo vykladať karty? 😲 Aké máte skúsenosti? 😎
ja ano, bolo to v BA niekde pri Prievoze.. v takej budke...volala sa Elvira...vela sa mi splnilo...
Tiež som bola 2x. Veľa vecí sa splnilo.
@mlynaricka Tak toto je niečo čomu sa vyhýbam. Myslím si ,že sa dosť využíva zúfalstvo ľudí a niekto si z toho zariadnil super biznis....🙂
Mám v rodine masérku , vešticu. Má na to živnosť a nikdy som sa o svoju budúcnosť z jej pohľadu nezaujímala.
V podstate sa jej skôr vyhýbam , lebo nemám z nej dobrý pocit.
Ale pre zaujímavosť sa dotyčnej tak zvrtol život aj jej deťom, že keby bola schopná vidieť veci vopred asi by ich vedela ovplyvniť k lepšiemu.
Podľa mňa budúcnosť má každý nasmerovanú a jeho dobré a zlé rozhodnutia ho posúvajú smerom kam si zaslúži....
A tak ak v živote neubližujeme a všímame si kde sa od nás čaká pomoc , určite to je lepšie ako na základe zvedavosti zveriť svoj osud do rúk ľudí , ktorí môžu s nami manipulovať......
Ano dajte s tymi tarotovymi kartami pokoj,len zlo to prinasa.
Ahojte, ja som bola u jednej vestici bola super. Volala sa asi Erika a byvala v Ruzinove stratila som na nu kontakt, viem,ze mala postihnutu dceru a viac vypatrat neviem, mala v byte aj psa-boxera myslim a zatial sa mi splnilo od nej vsetko...nemate na nu niekto kontakt?dakujem
ahoj poradte mi daku vesticu v samorine diky
Ahojky, muzem ti poradit jedneho velmi, dobreho ludoveho lecitela jmenuje se pan peter z bardejova. Ma, opravdu nadprirozenu silu primo z nebe.. Mne, taky pomaha na dalku, a ma to dobre ucinky. Je, moc dobrej,, Najdes, ho na internetovej, stranke, primo pod, nazvem, ludovy lecitel peter, z bardejova. Dekuji, vam ze vam muzem poradit.
Mamičky, neviete nejakú dobrú a nie drahú vešticu z Trebišova? ďakujem za všetky kontakty :D
@kusika jeej ano u nej som bola... to v akych novinach je? no mne sa naplnilo vela veci..
ja som bola dva krat, nic sa nesplnilo zatim.
ta Elvira kolko pyta za to?
Chodila som pred XY rokmi k pani Elvire. Pracovala v Ružinove (kocka). Všetko sa mi do bodky splnilo... Môžem len odporučiť. Veľmi milá , slušná pani
@katkaseiner prosim ta mas este kontakt?ako sa volala?
@lilka2408 je tomu tak 15-16 rokov, cize uz nie.. Elvira... tolko
@katkaseiner prosím Vás, mohla to byť táto www.jasnovidkaelvira.sk?
@aniky0507 je to veľmi možné, tvár si už až tak nepamätám ale zdá sa mi že mala tmavé dlhé vlasy...takže možno...bolo to ale cca 15-16 rokov dozadu
@kris_tyna prosim neviete jej presnu adresu?
@martinka150 spojili ste sa s tou Elvirou?ak ano aky mate z toho pocit???oplati sa ist do toho?
ano, ale to boli len take keci, ale keby som vedela o nejakej fakt dobrej vestici tak by som isla hned