Ahojte, chcem sa spýtať, či už niekto bol u veštca Thomasa, ja som to absolvovala prednedávnom, mám zmiešané pocity ba až strach. Máte niekto s ním skúsenosť, respekt. to čo vyveštil, už sa vám splnilo? Dakujem
Ahoj ja k nemu chodim. Je neskutocny. Treba vsak vsetko brat s rezervou. Ja mam taku teoriu. Karty ukazuju tvoju mysel. Tvoju mysel!!! takze v koncenom dosledku vidi len to, co chces aby videl, to co si zelas a kam smerujes. Preto sa niekedy vestba nesplni, vsetko vies zmenit
Ahojte po rokoch som sa sem zase prihlasila. Vestbs thomasa mi vysla len raz. Potom som sa k nemu vratila ale tie nezmysli co mi narozpraval. Cele je to blbost. Ludia verte sami sebe ! Vo svoje schopnosti. Nikto nepozns buducnost okrem vss samych. Pocuvajte svoje srdce a svojunintiuciu ..tam su vsrtky odpovede.
Ahojte Baby skúste veštca Thomas Ross, je to menovec toho THOMASA ktorého tu spomínate (ten žiaľ zomrel 13.12.2020). Bola som u pána Rossa a ten mi úplne presne všetko do bodky povedal, kamarátke presne určil pohlavie dieťa a je perfektný na vzťahy. On je tuším aj partnerský psychológ. Baby je to ako sa hovorí Rizek po česky fešák vysoký a veľmi dobre vykladá karty. S kamarátkou sme boli veľmi spokojné.
Nechápem prečo boli adminom zmazane všetky informácie čo tu ľudia písali skusenosti na Thomasovho menovca z NR, ktorého povazovali za podvodnika. To sa tu musia písať len pekné veci a nie realita? Veď tu nikto nenadaval , neurazal len sa diskutovalo o názoru a to je povolene snáď. Ako si majú ľudia nájsť recenzie, keď to tu maze niekto, kto s tým nemá skusenosti a len mu to niekto nahlasil. Otrasné fakt som sklamana
@melmel78 pretože pán Thomas alias Martin Fabry zomrel v decembri.
@zuzuzuzka11 viem ale to nemá nič spoločné s tým že tu zmazali komentáre na kritiku jeho konkurencie.
@zuzuzuzka11 Dobry den ,ritual od neho neviete ci junguje?
Ahoj, ja ho nepoznam, ale vo vseobecnosti by som sa vestcom vyhybala. Mozu iba uskodit.