Veronika Cifrova Ostrihonova na kandidátke PS....
Zatiaľ nepoznám jediného moderátora/ku kedy to dobre dopadlo.
Bolo jej to treba?
Boli fajn otvárať a hovoriť o zlozitych témach, myslím ze jej to "sedelo"....
2 krásne deti, blahobyt, vytvorená Pozícia....no držím jej palce, azda sa nesklame....
ps- ak to Veri čítaš, prosím jedinú agendu co si sklamala bol
status o nevýhode používania umelého mlieka, koľko to stojí našu planétu a potom si kúpila Defender Sajfikovi....verím že v politike budeš principialnejsia
@mamickalisticka nie som politicky založená, ani to extra nesledujem, ale úplne sa ztotožnujem s tvojím vyjadrením. Je to reprezentatívna žena, na úrovni, so slušným a priamým vyjadrovaním sa a s normalnými názormi
@sejbipi ona určite neurobí globálnu hanbu ako nedávno pani ministerka nekultúry MŠ. A to Slovensko potrebuje, človeka, ktorý v zahraničí neurobí hanbu a bude vedieť jednať k veci.
Ja som sa tiež potešila tejto info. Má vyštudovanú politológiu zo zahraničných univerzít (New York, Paríž), vystupuje reprezentatívne, ovláda angličtinu aj francúzštinu. Nejdem ju dopredu zastavať, lebo nikdy nevieme ako to skončí, ale pre mňa určite dobrá voľba do Europarlamentu. A páči sa mi aj myšlienka, že nebude sedieť na 2.stoličkách ( v našom aj EU parlamente).
Má môj hlas ✌️
no dnes už môže kandidovať hocikto hocikam, takže mňa už neprekvapí žiadna kandidatúra.
Aká strana, taký kandidát 🥴🤷
@nika501 no ale musím povedať, že v iných stranách je to ešte horšie.
Podľa mňa je fajn mať ju tu na SVK.
Sem tam sa jej podarí otvoriť zaujímavé témy.
Rozvíriť stojaté vody slovenskej spoločnosti.
Tam zanikne, veľa vody nenamuti.
Nech radšej robí osvetu v tom čo doteraz.
Kto by ju tu zastúpil.
Silná žena na SVK sa vždy zide
Inteligentná, vzdelaná, rozhladená, s dobrým vystupovaním, slušná. Keby sme mali viac takýchto politikov na Slovensku. Myslím si , že opoziční voliči ju budú hejtovať, pretože sú zvyknutí len na primitívne a vulgárne jednanie a kreatury. Takýchto ľudí nevedia oceniť.
dám jej šancu, keď tam môže sedieť hluchá Beňová, tupý Uhrík🙈
Ja som čakala, kedy oznámi vstup do politiky. Keďže teraz je doba, aká je, asi to už nevydržala. Akurát ma mrzí, že do europarlamentu, aj tu by sa zišla. Aj keď samozrejme, že tam tiež musí niekto normálne zastupovať SR. Držím jej palce!
Mna to neudivuje, ja ju sice nepoznam, neriesim, ale zname tvare zvysuju hlasy pre danu stranu, dalej, je to zlata bana na peniaze... Neviem, co tam nemusi dobre dopadnut... bude tam chodit, hlasovat za dake veci v sulade s frakciou v ktorej bude... tam si este nikto zuby nevylamal, prave v Bruseli nie.
@kat_ 😂, prepáč , pobavilo. Perfektná AJ , OK, len to samotné nestačí. Ten rozhľad - no u niektorých je to diskutabilné.
verím že ju zvolia a vypadne zo slovenska 😀 škoda len že jej tých 15 000 či koľko berú mesačne budem platiť aj ja, ale tak to platím aj v rtvs kde tiež nič nerobí, takže to je vlastne fuk
Držím jej palce je krásna reprezantatívna.
Čo dodať. Myslela som, že horšie to už byť nemôže a aha. Môže 😡
S Veronikou sa poznám osobne a rozhodne je viac, než ,,len” moderátorka. Je múdra, scitana, ma štúdium v odbore politológie, vie viesť konverzácie na úrovni aj v cudzích jazykoch a robí veľa veci z dobrého srdca. Rozhodne je správny človek do Europarlamentu a veľmi sa z ohlásenia jej kandidatúry tesim. 🧡
teraz mi vlastne napadlo že som ju nikdy nemala rada, už keď ju sajfa chodil trtkavat do new yorku tak som nechápala prečo, až mi potom ktosi povedal že je to dcéra developera a lekárky tak už mi bolo jasné že sa mu to vyplatí 😀 potom ju dostal do markízy a odtiaľ sa už vezie....
@zuzanka.zuzu Uhrik a a Monika Beňová ti nevadia????? Beňová je jedna hamižná, primitívna, bezcharakterná žena, ktorá sa tvárila, že nepočuje keď prezidentke hovoril primitiv Blaha, že je k**** a pritom k**** je presne Monika Beňová. Keď táto osoba berie 15000 mesačne , to ti nevadí?? Alebo to sú práve tí tvojí vyvolení??
@ibatanecnica v ktorých a horšie v porovnaní s kým?
a preco nie. je vzdelana, jej vzdelanie je kvalitne, ziadna skola zivota, ma prehlad, ovlada jazyky, moj hlas ma.
a dobrovolne ist do tej zumpy, co ju caka teraz v kampani? uz to je odvaha.
drzim palce
@veklipo stačí si spomenúť na predchádzajúce volebné obdobie a toto nie je výnimkou. Strán je tam dosť
@zuzanka.zuzu žena s tvojim vyjadrovanim,slovníkom a vnímaním sveta sa vyjadruje ku kandidátom do EU? Áno, môže hocikto, každý má svoje kritériá a tie tvoje sú "proklaté nízko", hanba by ma plieskala,keby som sa takto vyjadrila o inej žene. Tak veľa ten príspevok hovorí o tebe a nikto prícetny tvoje info nebude brat seriózne.
@zuzanka.zuzu ja síce osobne Ostrihoňku až tak nemusím, asi nejaká osobnostná antipatia, ale toto napísať je už ozaj cez čiaru. Aj keď ju nemusím, myslím si, že na to má, aby tam šla.
@zuzanka.zuzu keby sis sa lepsie ucila, aj teba chodil tvoj frajer trtkat do New yorku, alebo kde.
nezavid, zavist je jeden z hriechov.
@ibatanecnica nie nemôže, ty nemôžeš ani do obecného zastupiteľstva. Tej žene nesiaha ani po členky.
@ibatanecnica nikde netrvrdim, ze jazyk samotny staci... ale pri tom panoptiku, co si my vieme zvolit je dobra anglictina priam vynimocna schopnost
Mňa to potešilo, Veronika je žena sčítaná, študovaná, otvorená, inteligentná a hlavne vie po anglicky a vie sa vyjadrovať na úrovni. Samozrejme, či je na to vhodná ukáže čas, ale myslím, že je jedna z tých lepších možností.