Veríte, že niektoré sny majú význam?

vikinka128
29. jún 2022

Veríte, že niektoré sny majú význam? Sú “predpoveďou”, upozornením, ukážkou niečoho čo príde ?

jana_eyre_2
29. jún 2022

Verím, že niektoré sny ukážu naše obavy a túžby, aj tie skryté v podvedomí, môžu vznuknúť napad.. ale neverím že sú predpovedou, ukážkou niečoho čo príde..

henrietkatr
29. jún 2022

tazko povedat, a zase neviem ci by to potom nebolo aj tym ze by sme si vyberali ktorym snom by sme davali vahu 🙂

ckocka
29. jún 2022

@henrietkatr Dobrý postreh.

limetka69
29. jún 2022

Stalo sa, mi, ze sa mi prisnila buducnost. Blizka aj daleka, boli to nepodstatne momenty, nic svetoborne co by ovplyvnilo moj zivot. Citala som knihy o minulych zivotoch a niekedy sa pomocou snov prisu rozlucit blizki, alebo nam chcu nieco ukazat.

bloger
29. jún 2022

niektoré určite áno

simsalabim
29. jún 2022

Ano. Mala som niekolko "prorockych" snov. Niekedy o dolezitych veciach, inokedy o malickostiach. A naopak, v zivote sa mi prihodilo niekolko dramatickych veci, o ktorych by som bola rada vedela dopredu, pretoze by som dokazala situaciu nejako ovplyvnit, no nic sa mi vtedy neprisnilo.

viestta
29. jún 2022

Nie, absolútne. V sne preberá hlava len to co nestihla cez deň, takže ak sú aj nejaké také "vyznacne" tak je to len pokračovanie toho co je aktuálne tvoj nosný problém aj keď si to možno neuvedomujes

deti95060810
29. jún 2022

áno... viem si sny vyložiť .... mne sa sny plnia, ale nie vždy je to príjemné.... najmä ak viem že niekto z rodiny zomrie...

vestec_jozef
Odpoveď bola odstránená
Zobraz