Veríte,že také tie rôzne náramky prinášajú šťastie?Alebo kamienky
@cocolino234 ano vlastne tiež som podobného názoru,že aku moc predmetom pripišeme taku budú mať
presne to si myslim aj ja, ked niekto niecomu chce verit ze to funguje tak to tak bude 🙂
Jasne, ze nie. Ale placebo efekt vie urobit vela.
Nie. Ale sila sugescie je naozaj niekedy silná
ešte že čo...také bludy... tomu verí moja 15r. čo s nimi aj spáva....
Nie zrovna šťastie ale vedia dopomôcť k nejakým veciam, mne raz jeden kameň naozaj pomohol, tiež som tomu neverila ale pomohol naozaj
Nie vobec. Ale dostala som po rozchode naramok s kamenmi na pritiahnutie lásky, za par mesiacov som stretla uz manzela. Nemyslim ze to suvisi ale bol to pekny symbol, zhmotnenie, moje vnutornej sily, ze si zasluzim uzasneho muza, asi ma trosku aj hecoval vyjsť zo svojej bublinky.
nie, neverím, ale niekomu pomáha tá viera, je jedno, či je to viera v Boha, v to, že ho ochraňuje zosnulý člen jeho rodiny "z hora", náramok, alebo nejaký talizman
Ani neprinášajú šťastie,ani nechránia pred nešťastím.
Ja si myslim, ze kazdy si je strojcom svojho stastia
Nie neverím. A v tomto prípade ani na placebo efekt. Ak sa teda bavíme o náramku, ktorý sa dáva dieťaťu, aby ho ochránil. Ak si niekto berie so sebou náramok napríklad na pracovný pohovor a vďaka nemu sa správa sebavedomejšie, lebo tomu verí, tam môže mať vplyv placebo efekt.
Dosiahla som v živote veľa šťastia a náramky nenosím. Šťastie mi vždy prinieslo to, že žijem spôsobom, že som zodpovedná, že rozmýšľam, že ak mám cieľ tak za ním idem vytrvalo a mám disciplínu, že vo svojom živote nemám toxických ľudí. Ale verím, že sú ľudia, ktorým pomáha placebo efekt.
Zákon príčiny a následku: nevidím žiadnu súvislosť medzi náramkom a šťastím. Ale jedna sa dá predsa len vedecky dokázať, alebo je pozorovaná už generácie : ak niekto verí v silu predmetu a jeho mozog si tuto silu predstavuje tak tento mozog je ovplyvnený touto predstavou. A koná podľa tejto predstavy. Preto verím že ľuďom ktorí veria v silu naramkov tieto prinášajú šťastie. A aj zdravie ak tomu veria pretože predstavy ovplyvňujú aj naše zdravie.
Žiadny kamienok ti šťastie neprinesie, sa čudujem, že tomu niekto verí 🙈
Moje nervy, co mas 13?
Keď v to veríš,tak Ti to šťastie prinesie 🙃
Naramky zrovna nie, ale napriklad mam taky talizman, co mam este po starkom a teda to je taka moja srdcovka, ked do niecoho idem a bojim sa ako to dopadne napriklad.