Myslím rovnako alebo ešte viac inteligentní, ako my. Ja verím, že áno. Myslieť si, že sme jediný žijúci inteligentný druh v tomto veľkom vesmíre je čistá ľudská arogancia.
Keď niekedy čítam príspevky tu, tak áno,verím.😁
Preco by to mala byt arogancia?
A ty si ten mimozemstan ??
Jasné
@klarissa25 To je tajomstvo. Je možné, že som. Že viem zmeniť podobu na čo len chcem, tak žijem, ako náhodný človek, ktorého som zazrela na ulici a plánujem tajnú inváziu. 😉
@yelena159 to mi je jasne 😉😉🤦♀️😅
Bez srandy áno. Len obmedzený človek alebo človek malej inteligencie môže veriť že sme vo vesmíre len my alebo že zem je plocha , možno si niekto myslí,že existuje len naša slnečná sústava.
Verím, že niekde vo vesmíre existuje nejaká forma života aj mimo Zeme, či inteligentnejšia a či sa to vôbec dá porovnať, to už si určite netrúfnem povedať...
@yelena159 posledné 3 roky nemám vôbec pocit,že sme inteligentný druh
Nie. A láskavo nesúď druhých, keď nezdieľajú Tvoj názor.
To sa asi nikdy nedozvieme.
Ano verim
Neverím. Ak mi raz niekto dokáže opak, nemám problém sa ospravedlniť 😉
Nie
Áno
Neviem ci verim ale vesmir je tak nekonecne velky ze si mysliet ze sme tu sami , co ja viem
Ako tak dnes citam MK, tak mam dojem, ze uz je sezona lysohlavok😉
verim, ale nie v nasej slnecnej sustave
Este stale som sa nedozvedela preco je nazor, ze sme vo vesmire jedini arogantny
Keby autorku velmi zaujimal moj nazor, tak vo vesmire musia byt aj ine formy zivota, ci su inteligencne na tom lepsie ako ludstvo, ci nie posudit neviem, ale homo sapiens nie je ani na Zemi jedina forma zivota. A ked tak citam MK, tak pochybujem ci je vobec najvyspelejsia 🙄
Áno, verím. Je štatisticky nemožné, aby v celom obrovskom vesmíre nexistovala žiadna iná forma života.
@tenerifka ja zas verim,ze vdaka ich pomoci tu este sme,inak by sme sa uz davno skantrili sami.
nie, neverím...