Baby, verite, ze existuje karma a ze kazdemu sa vsetko raz vrati? Kamoska nasla vo frajerovom mobile fotky jeho oneho, co posielal inym zenam. Su spolu zopar rokov, ona mala 2 deti predtym, kazde s inym a potom si nasla jeho, on bol zenaty, uz druhykrat. Zacali si spolu, on ju nabuchal a zena ho vyhodila. Moja kamoska bola stastna, lebo ta manzelka bola podla mojej znamej mrcha, na peniaze a nemohla mat deti. Takze zena ho vyhodila, on sa vratil na dedinu k mame (40 rocny chlap a nema nic, prve dve manzelstva boli so zenami zamoznejsimi kde on dufal, ze si polepsi) a kamoska sa nastahovala k nim. Vsetko by bolo ok, narodil sa im syn, a dufala, ze si ju vezme. On sa ale vzdy nejako vykrutil zo svadby (comu sa necudujem, lebo uz bol zenaty dvakrat, a stale sa mu manzelstvo rozpadlo na jeho nevere). Kamoska postupne zistila, ze jej klame, ze posiela fotky svojho curaka inym a takisto mu nasla fotky zenskeho prirodzenia v telefone. Aj napriek vsetkemu si neda poradit, otehotnela zase, akurat porodila, uz stvrte dieta. A hanbi sa, vsade vyhlasovala aki su oni dvaja idealny par, ako on by sa pri inej ani nevzrusil, ze ona mu dava vsetko, co mu ine zeny nevedeli dat. Karma je svina, hm?
@ninastraussova a ty si aka nevzdelana svina,že mas takyto prejav?No že fuj a vobec,čo ty riesis dalšich ubožiakov?Chod detom čítat rozpravky-lepšie urobiš
@mihula a ty co sa tu navazas do mna? Moj prispevok bol o karme a znamych som dala ako priklad. Zeby si aj ty bola trafena hus, co zagagala?
@ninastraussova precitaj si to po sebe este raz,u mna tvoja inteligencia 0bodov a karma?Ta si najde každeho aj mna aj teba
@ninastraussova a nedavaj svojich znamych ako priklad,daj seba
@mihula bohuzial (alebo bohudik) ja som si so zenatym nikdy nezacala a moj priatel je fajn. A neviem aky mas problem ty, moju inteligenciu z jedneho prispevku sudit nemozes a tvoje prispevky tu ako utocis vypovedaju o tebe. A ano, precitala som si to po sebe, mozno to nie je na kniznu cenu, ale chcela som dat len rychly priklad, a ta situacia je omnoho zlozitejsia. Aky mas problem s karmou ty?
Ako sa to hovori - vidi spinku v susdovom oku ale nie brvno vo vlastnom 🤔Veru veru karma je svina. Takze si davaj pozor aby si sa nenasla v nejakej inej teke zalozenej nejakou tvojou "kamarakou" ktora bude prat tvoju spinavu bielizen na verejnom fore
Teke = teme
@prasiatko30 haha, tak, tak...ona sama to vykrikuje, vsade, aj na facebook poslala vsetky fotky co mu nasla v mobile..... ona je rada stredobodom pozornosti.... a nepocuva nikdy, ked jej to hovorim do oci....ja nemusim poza chrbat....ja jej vzdy poviem pravdu....len ona nepocuva....... a o mna sa ty neboj, ak nemam bielizen spinavu, tazko je bude niekto prepierat.... 😉
@prasiatko30 no vidis,možes sa snažit ako chces-ostala si nepochopena,čo už 🙂
@mihula ale neboj sa, pochopila som, co tim chtelo prasatko riiiici....akurat ze tema bola o niecom inom...... ale co uz.... dobre ja viem, co ste obe mysleli..... a tiez sa tu akosi ukazuje, komu uz karma spocitala....ze? Trafena hus....a podobne
Tak ma napada, ze moj prispevok urceny na odlahcenie sobotneho popoludnia si vzala extremne seriozne.... a pozri si svoj prejav, ja som nikoho nenazvala nevzdelanou svinou.....tak kto sa ako vyjadruje.....???????
@ninastraussova tak takto,vzdelana žena nepovie že nabuchala,ale že splodili dieta,snat si ten potomok zasluži aj iný prejav ako prišiel na tento svet.Ale každý sa vyjadrujeme,akú mame inteligenciu
ja na ziadne karmy, darmy ani nic podobne neverim, pretoze neexistuju.
to co sa stalo tvojej kamaratke je len logicky dosledok urcitych na seba nadvazujucich skutocnosti, ktore prijala ako fakt a sla do toho.
v tom nie je ziadne tajomnstvo, ze ked si zena vezme čuraka, čo uz rozbil dve manzelstva, tak ma asi tak 2 % šancu, že im ich vztah vydrzi.
s tym predsa kazda inteligentna a rozhladena a zrela zena rata 😉
@ninastraussova
inak, vidim, ze ty sa celkom tesis, ako dopadla a takto zdielas svoju radost 😉
@mima4 nie, netesim, neviem, ako si na to prisla.... keby som sa tesila a zdielala tak ju tu nazvem celym menom.... ale inak tvoje vysvetlenie sa mi paci....len pozor na jazyk, lebo ti tu vynadaju do nevzdelanych svin, lebo si pouzila neslusne slovo 😖
@mihula, ano, vsetci sa vyjadrujeme aku mame inteligenciu....hm, nebola si to ty, kto tu zacal s nadavkami? Slovo nabuchat sa pouziva dost pravidelne a pisala som to narychlo, a ok, mozno som mala pocitat s citlivymi kvetinkami, ktore beru vsetko prilis osobne....ale na druhej strane, co sa ma nedotkne, to ma neurazi.... tak sa zamysli co ta na tejto teme tak strasne uraza ze podskakujes ako na gumicke..... zeby si zazila podobnu situaciu? Inak si to neviem vysvetlit 🙄
@ninastraussova no ja by som ti urcite mohla byt mamou,a či som zažila podobnu situaciu?to predsa nie je podstatne,podstatne je ako to ty prezentujes a s akym slovnikom a slovo nabuchat mi tak pride v tretej cenovej skupine a že je to tam dost pravidelne,možno pre teba pre mna nie
@mihula no a nevzdelana svina by ti do ktorej skupiny zapasovala? Nehovoriac o tom, ze nazyvat svinou niekoho, o kom nevies nic poukazuje na urcitu uroven, ktorou sa prezentujes ty. A ja tiez uz nemam sladkych 20, takze sa neohanaj vekom.
@ninastraussova no ja len tolko, ze to vase kamaratstvo asi nebude velmi velke... 😉
Ako ja som alergicka uz na tu "karmu" .. karma sem.... karma tam ..
@ninastraussova ja necitim potrebu vytvorit temu na to aby som niekoho mohla odrbavat aj ked anonimne😥
Tiež nemusím tieto debilne reči o karme. Ludia uz nevedia na čo by zvalili svoju sprostost a zlé rozhodnutia - na karmu, na osud....
Ked si niekto začne s rozvedeným chlapom, ktorý nemá problém podvádzat ani v dalšom manzelstve tak je velmi mala šanca, ze prave tento krat to vyjde....a to ze si to dotyčná nevie udvedomit, priznat tak to jej len jej hlupost a ziadna karma. Kto čo zaseje tak to bude aj žať.....nedala si povedat tak čo čakala....
@ninastraussova tak aby aj tebe karma nedala jednu po papuli a nenašla si raz niekde o sebe článok nie práve najlichotivejšieho obsahu písaný tvojou známou...
Verím,že každý sám je kováčom svojho šťastia.Čo si tvoja kamarátka navarila /alebo ty?ale to je jedno/ to nech si aj zje.....niekomu ozaj niet rady ani pomoci,takže nerieš ju..a už vôbec nie na nete.... 😒
jeej, kedysi sa klebetilo v dedine s najvacsimi klebetnicami, dnes sa zase vsetko vycapuje na net...nova doba 😝
ako vo vysledku koho to zaujima, človek si vypočuje, prečita ale jedným uchom dnu a druhým von... 🙂
Že jej ten chlap za to stál? Ale asi hej. Mám toho toľko čo by som napísala na tento príspevok, len neviem či by to malo aj nejaký význam. Proste, našli jeden druhého. Asi toľko. 😒