Poznám človeka, ktorý spravil veľa zlého, vždy mu to je odpustené, tolerované atď. Veríte, že skôr či neskôr sa to tomuto človeku vráti? Poznáte také prípady?
neverím
@minenkak pretože mam pocit že tí zlí sa majú lepšie ako tí dobrí
Verim
vráti. my to nemusíme vidieť, ale v ich súkromí sa im to vráti na milion percent…
Tak si to nevšímaj a ako ty môžeš vedieť,ako sa majú iní ľudia
Dúfam...
Neverim tomu
Kedysi som verila ale uz nie. Videla som prilis vela zlych veci sa diat dobrym ludom a naopak..
Neverim.. a asi mi je vcelku jedno, co sa komu stane 🤷♀️
Niekomu áno, niekomu nie. Je to vecou takej istej náhody, ako či sa dobrému človeku vráti dobro, ktoré vykonal. Neexistuje žiadna karma, spravodlivosť alebo akokoľvek to nazveme, len sled náhod, ktoré rozhodujú o našom šťastí či nešťastí.
Nie, pretoze poznam ludi, co narobili vela zla a ziju/zili si spokojne dalej. A este sa povazovali za dobrych ludi...
ano tvoj pocit je spravny pretoze to co ucime my nase deti ci rozpravky je KLAM. dobre sa maju prave ti zli. ale ako na to pripravit nase deti.
@xux ano zle veci sa vacsinou deju dobrym ludom.
@titla ano aj ja poznam ludi co si ziju uplne super a pritom su to hajzli. takze kde je pravda?
@bublinka1426 bohuzial je to tak..
@xux je ja viem, zazila som to uz a ludia co naozaj len dobre chceli stihlo nestastie. kto nas chrani?
@bublinka1426 nikto
Pozri si toto celé a myslím, že budeš mať odpoveď 🙂
https://www.youtube.com/watch?v=JcGgtrt5QoUPotom môžete (kľudne aj ostatní) napísať že čo si o tom myslíte, resp pre vás ako pre nemuslimov to môže byť skôr ako nejaké fantasy žánre. 🙂
Je to v angličtine. Skôr niekedy bez detí.
Neverim.
Josef Mengele zomrel na infarkt pri kupani sa na tropickej plazi v roku 1979, teda po skonceni 2.svetovej vojny si zil dalsich takmer 35 rokov. Nie, neverim na ziadnu karmu ani nic. Je to vec stastia a nahody.
Je uplne zbytocne zamyslat sa nad takym niecim. Energiu treba venovat podstatnym veciam, nie hlupostiam.
A kto by im to odkiaľ vracal? Nevracia sa nič.
Jasne každého raz spravodlivosť dobehne.Jasne že sa vráti.
@mia16081996 poriadna karma.Karma ju dobehla.
Ja tomu vravim- dotycny raz padne na hubu.🤷🏼♀️
@mia16081996 a kde v tom ma vinu ta jej dcera? Ako sa ona previnila?
@alickapusinka to je riadna hlupost, potom by sa vojnostvaci, pedofili, skvarili v pekle ale doziju sa vklude 90rokov. Aj nemecki nacisti sa dozili velkeho veku
Prečo sa nad tým vôbec zaťažovať