Veríte v preroeknutie alebo prekliatie? Ide o to že brat prisahal na moju smrť že niečo neurobil a vyšlo na javo že urobil Môže sa mi dačo štát keď povedal že prisahám na tvoju smrť?
@barus26 to mi je jasné .asi si mepochopila
nie, je to nezmysel
A ty veris? Asi hej, ked sa bojis, ze? 🙂 co ti pomoze, ak ti povieme, ze my neverime? 🙂
Nie
Nic sa ti nestane.
Ked uz, tak on na seba privolal nestastie. On by sa mal bat, lebo klamal. Takze ak aj dal do pochodu nejake vyssie sily, tak proti sebe. Nie tebe.
Akakolvek smola odteraz nie je vysledok tvojho prekliatia, ale proste zhody okolnosti, alebo tvojej chyby, ak ju urobis.
Vies, ake by bolo jednoduche potom hovorit veci ako Prisaham na susedovu smrt… Lebo ked daco, tak umrie sused a my sme v suchu. 🙂
Toto prisahavanie je len pozostatok minulosti, ked ludia viac verili na zazraky a privolanie si nestastia a pod. Takze boli ochotnejsi uverit takto zdoraznenemu danemu slovu, lebo kto by uz na seba vedome privolaval nestastie.
Toto nie je nijaké urieknutie, len to naznačuje, že bratovi nerobí problém klamať, že nie je charakterný a pritom používa zbytočne veľké slová.
Je rok 2022, verim v zdravý rozum
ale pochopila. 😀
Nie na takéto neverím, akože na také, že niekto uriekne, že niečo škaredé hovorí a také, to áno, ale na takéto prisahačky vôbec nie. Skôr by som premýšľala nad tým prečo brat sa takto zachoval.
Nie, neverim poveram ani urieknutiam ale verim v silu sugescie. To je ako ked ti cez cestu prebehne cierna macka, nic za tym nehladaj, ona len prechadza na druhu stranu cesty 😊
neverím, ale zarazilo ma, že tvoj brat má tú drzosť prisahať na tvoju smrť, pričom dobre vedel, že klame. Neviem aké máte vzťahy, ale je to na zamyslenie.
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Neboj...pochopila to....bol to sarkazmus 😝
Nie. Je to hovadina.
Bratovi by som pri kazdej prilezitosti prisahala na nejaku blbost, ze mu do rana z pindura ubudne. Mozno bude z neho do roka zena a ty sa presvedcis, ci to je alebo nieje pravda. 😜
Nabuduce povedz bratovi nech prisagha nasvoju smrt snad vtedy nebude klamat
áno, raz zomrieš 🤷🏻♀️