Ahojte!
Ja určite verím a chcela by som vedieť, či sa nás tu nájde viac. 😵 😵
verim 😉
jasné, tiež mám takú 7 rokov 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
Verím 😉
verim, mam ju doma 😉
aj nam sa to stalo pred 7 rokmi 😕 😵 to bol nejaky zacarovany rok alebo co?ked sa ludia zamilovavali na prvy pohlad. 🙂
verim jednu som si vzala pred 9rokmi 😀
Tak to je fakt super. 😵 Viac-menej sa stretávam s názorom, že nejestvuje. A pritom som svojho manžela spoznala pri nástupe do autobusu, keď som mala šestnásť a v tej chvíli som vedela, že ho chcem!!!! 😀 No a túto nedeľu to bude už osemnásť rokov a som nesmierne šťastná, že ho mám a prajem to i Vám ostatným!!!!!!!! 😵 😵
ja verím v iskru na prvý pohľad 😀
ja mam skor inu otazku verite na OSUD?alebo,ze vsetko do seba nejak zapada?
ja som isla robit do Svajciarska a postupom casu som sa az prepracovala k niestu,kde robil moj buduci manzel a to,tak,ze uz som mala kupeny listok na Slovensko,ale na stanici ma stretol jeden pan a ponukol mi pracu tak som ju vzala a zasa som bolao kusok blizsie k manzelovi.
tiez som sa donho buchla,hned pri prvom kukuk a nebanujem. 😵
Verim 😉 😵 Kazdy mame nase dvojca (spriaznenu dusu len pre nas) ktora chodi po svete. 😵
jasne ze verim aj som taku mala ale este ze len na pohlad, v skutocnosti je to hrozní kreten 🙂 tak som bola don ho buchnuta par tyzdnou 😖
moj manzel taku lasku na prvy pohlad ma uz 6 rokov doma 😉
Krasna tema
Ja ani neviem ci verim ci nie. Mne sa moj chlap hned zapacil a to vsetko ale hned som nebola zalubena 😝
aj ja verím, zalaskovala som sa takto pred 15 romi a takmer 12 sme svoji 😉
No my budeme mať 10. výročie.
Na druhý deň po zoznámení som povedala kamarátovi, že toho chalana si zoberiem. Deň pred 1. výročím sme mali svadbu a 10 rokov presne na deň sa nám narodilo 3. dieťa.
nie
ano verim stalo sa mi to pri mojej 1. laske trvalo to skoro 3 roky ale nelutujem 😉
tiež mám jednu takú doma 🙂
ANO,ANO,ANO 😀 Od prvního okamžiku jsem mohla na svém muži oči nechat a tak je to dodnes. I po tolika letech co jsme spolu ho miluju čím dál tím víc ale nikdy nezapomenu na ten první okamžik kdy jsem ho uviděla 😀
no , verím, zaľúbila som sa do jedného chalana...po rokoch sme mali spolu niečo, ale nebolo to chodenie..... 😀 , jeje stéle mojou srdcovkou....ešte šťastie že je zo Žiliny...a ja z Lučenca......ináč neviem , neviem.... 😅
neverim
ano,....................od 24.4.07 😵
no ja verím, ale pre istotu sa pozriem ešte raz 😀 😀 😀 nie ale teraz vážne ... ja som to šťastie nemala, ak som sa ja do niekoho na prvý pohľad zahladela, nikam to nedospelo ... s mm sme začali len tak akože chodiť a sme spolu už 8rokov a máme sa moooc radi
Konja, tak u mňa to funguje rovnako........ 🙂 😉
Já jsem se taky zamilovala na první pohled a přesně si ten okamžik, kdy jsem poprvé uviděla svého budoucího manžela, pamatuju 😵 😵 A je to už sedm roků 🙂
ano verim 🙂 ako napisala myw na kazdeho tu niekto osudovy caka 🙂
ahoj, věřím 😵 😵 😵
Konja, jé to je moc hezké 🙂
verim v lasku na prvy pohlad, mam ju doma,sme spolu uz 6 rokov..a sme stastna rodina a dufam, ze uz navzdy 😉
já ji zažila,ale vydržela jen 1,5 roku
s manželem jsme spolu chodili 2x, takže i vstoupit do stejný řeky se dá 2x 😀 😀 😀 už 9 let spolu, z toho 6 let manželství
mas druhu.. , mne s ato stalo drzi uz 7 rokov.. 😉