Veríte svojej intuícii alebo skôr pocitu, že všetko bude dobré.
U mňa skôr pocitu, že všetko bude dobré.
Snazim sa viac zapajat intuiciu, v minulosti som ju nepocuvala a tak som aj v niektorych veciach dopadla. Hovori sa niekedy, ze intuicia je nas najstarsi zmysel a pouzivame ho malo.
Verím svojej intuícii. A keď chcem, aby niečo dopadlo dobre, tak na tom pracujem, nespolieham sa na to, že "bude to dobré".
Verim svojmu rozumu.
Az potom intuicii.
Viera v to, ze vsetko bude dobre, mi nikdy nesla 🙂
Ja zásadne intuícií už. Keď som sa riadila rozumom a tým,čo by urobili iní v mojej situácii,vždy to dopadlo zle.
Vybrala by som si to druhe.
Moja intuicia ma naopak vzdy upozorňuje na - toto nie, to dopadne zle ale ja som večný adrenalínový dobrodruh vo vsetkom, takze ju velakrat ignorujem a neraz sa mi to vypomstilo.
Verim svojej intucii, intucia ta informuje a je na kazdom ako sa zariadi. Spolieham sa na svoju intuiciu ale obcas ti aj ta povie, ze nieco musi vypalit zle, aby to prinieslo Dobry vysledok neskor…
Trpezlivosť + moja intuícia. Z času na čas vyzerám ako totálny mamvpicista a nič ma príliš nevzrusuje ale vždy sa dočkám. Len veeeeela trpezlivosti
Nie. Intuícia ma už x krát sklamala. Pocit, že všetko bude dobré - tiež nie. Skôr "bude ako bude, nie je to až tak zlé, kedysi bolo horšie...". V krízových situáciach si v hlave spravím plán "čo keď príde k najhoršiemu" a potom pokojnejšie správam. Keby prišlo k najhoršiemu, viem, čo robiť.
Áno .viem sa na svoju intuíciu spoľahnúť
V principe verim. Ale uz sa mi parkrat stalo, ze prisla nejaka ozaj krizova situacia, ked intuicia uplne utichla. Vtedy som nedokazala absolutne nijako vycitit, ako to asi dopadne a ako sa to bude vyvijat. Proste kracanie v tme. Aj to ma ale niekedy svoj zmysel.
Verím svojej intuícii úplne vo všetkom....málokedy ma sklamala