Veríte na sny?

7. jan 2024

Stalo sa vam niektorej, ze sa nieco snivalo a potom.sa to.ma druhy den vyplnilo? Resp. ze sa.Vam.snivalo o nejakej osobe ktoru ste nevideli 100 rokov a na druhy den ste ju nasli? Alebo ze ste nevedeli najst riesenie na nejaky problem a nasli.ste ho v sne? Iba ma.zauima tato.tematika nic viac rada si precitam pribehy 🙂

vanilkovazmrzka
7. jan 2024

Stalo sa mi raz, ze sa mi snivalo o cloveku, s ktorym som dlhsi cas nebola v kontakte, a ja druhy den sme sa stretli a oslovil ma. Ale pripisujem to nahode.

Nesniva sa ti buducnost, ale sa ti do snov premieta prezite, videne, myslienky, ktore ti najviac viria hlavou.

vilma7
7. jan 2024

Nie lebo sa mi snívajú také absurdity, že sama nechápem. Už má aj čerti naháňali, nevyliečiteľne chorý kamarát ktorý je na vozíku a nevie ani prstom pohnúť (čaká vlastne už len na "vyslobodenie") v mojom sne behal, skákal... Atď. Takže v žiadnom prípade.

ajajaj00
7. jan 2024

nie neverim

deti95060810
7. jan 2024

áno verím. .
pretože viem čo jednotlivé sny znamenajú...ak sa mi napr, sníva s rybkou tak na druhý deň nebudem mať na obed rybku, ale znamená to že bude prírastok do rodiny...sny sa nikdy nesplnia z jedného dňa na druhý - trvá to min. 3 4 týždne...

erikavesela
8. jan 2024

Nie

martinmmartin
8. jan 2024

Ak ti vytrasem z rukava 3000 proroctiev do buducnosti a 10 sa z nich (nnahodou) splni do bodky , tak to neznamena ze som prorok ale je to obycajne cvicenie so statistiky. To iste sny

andreatytler
8. jan 2024

Niekedy mi moje podvedomie posiela spravy v snoch. Vravi mi o veciach ktore su v mojom zivote, ale este ich vedome nechapem.
Cudujem sa co to mal ten sen znamenat ale o par mesiacov alebo rokov sa ukaze ze to bola pravda, akurat som to ja este nevedela.

20erika07
8. jan 2024

Väčšina mojich snov je odveci, aj na nich rychlo zabudnem . Ale zrovna včera sa mi stalo, v noci sa mi snivalo s jednou osobou ,s ktorou sme sa uz davno nestretli a od rana som mala tušák, ze sa ozve 🙂 veru aj sa ozvala a dosla na kávu. Stalo sa mi to aj v minulosti . To je asi jediné, co by mi tak mohol sen napovedat, ostatok su aj chaoticke blbosti a pod.

malinovka333
8. jan 2024

Ano verim ale treba oznat vyznam .a presne ako bolo spomenute tak sa neplnia hned na druhy den ale mozu znamenat nieco co sa uz stalo, nejake varovanie,vystrahu mne sa zatial vzdy vsetko potvrdilo.

jana_eyre_2
8. jan 2024

Verím, že v snoch sa zobrazujú naše podvedome, ale aj vedome strachy, traumy, túžby a priania, mnoho krát v snovych symboloch.. mozog si musí nejako uľaviť, pustiť von..

Ale sú aj zvláštne sny, ktoré by som povedala že sú medzi nebom a zemou..

ajko2011
8. jan 2024

Neverím

diaszoky
8. jan 2024

Nie lebo niesom prorok