Veríte na reinkarnáciu?

nataliasmejko
13. dec 2021

Ahojte,som tehotná zistila som to 1.12,môj dedko už vyše dvoch mesiacov bol ležiaci prišlo to náhle,strata pamäte,atd take veci sem nepatria ale potrebujem,počuť názor ľudí chodila som za ním a stále tak zvláštno na mna pozeral,spätne keď sa zamyslim tak až vyslovene mi pozeral na brucho ako keby to vedel,rok sa nám nedarilo po mimomaternicovom a zrazu teraz je všetko v poriadku,včera zomrel a ja už budem začínať 3mesiac,viem že vdaka nemu som tehotná dal mi požehnanie no nestihla som mu to ani povedať a neviem prečo aj keď za ním plačem mám taký pocit ako keby je stále somnou alebo skôr vo mne,od včera googlim o reinkarnaci všetko myslite že to naozaj existuje?

mamina0078
13. dec 2021

keď tomu človek verí tak áno, všetko je o tom ako svoju myseľ nastavíš. Je to to isté ako s Ježišom, horoskopmi, Budhom, Alahom, zákonom príťažlivosti niektorí tomu veria iní odsudzujú.

lauristrk
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
777januska777
13. dec 2021

Ja na reinkarnáciu neverím, som veriaca krestanka. Mne tiež zomrel dedko a tesne pred tehotenstvom a tak isto ho pri sebe cítim aj teraz, ale verím, že je na lepšom mieste a tak isto, ze je stále aj pri mne. Kazdy verí tomu čomu veriť chce a co sa mu zdá najlogickejsie a najviac priatelne. Ty veríš na reinkarnáciu, lebo dufaš, ze neodišiel a ze bude pri tebe a tak sa vyrovnavaš so svojim smútkom. Nik ti nedá skutočnú odpoveď na tvoju otázku, lebo tu nikto na 100% nepozná.

luci310
13. dec 2021

@777januska777 v rannom krestanstve ževraj verili na reinkarnáciu, minuly týždeň som pozerala taký dokument

777januska777
13. dec 2021

@luci310 to mohol byť zaujímavý dokument, nevieš ako sa volal?

luci310
13. dec 2021

@nataliasmejko no ale keby si verila na reinkarnáciu aj tak to nebude tvoj dedko však včera zomrel a ty už si v treťom mesiaci, to dieťa už nejakú dušu malo 🙂 a inak na reinkarnáciu osobne neverím, skôr si myslím proste že sme vyspelé organizmy a po smrti bude po nás, len sa ta energia na niečo iné premení alebo ako to mám nazvať 🙂

luci310
13. dec 2021

@777januska777 som sa do tých dokumentov akosi zapozerala a strašne veľa som ich pozerala namiesto toho aby som sa učila, väčšinou o vesmíre :D ale ak ho nájdem pridám link

nataliasmejko
autor
13. dec 2021

@777januska777 ani ja niesom veriaca,len nejde mi do hlavy že mali sme problém počať dieťa keďže sme aj na vyšetreniach našli kde je chyba,a zrazu akurát teraz no buď náhoda alebo osud,sranda akurát sme si povedali s priateľom že pred vianocami pôjdem na insceminaciu nakoľko nám bolo odporúčané lebo mala pravdepodobnosť bola na prirodzene otehotnenie

nataliasmejko
autor
13. dec 2021

@luci310 aj ja by som si rada pozrela dokument keď nájdeš,pošli

nataliasmejko
autor
13. dec 2021

@luci310 no ďalšia vec názoru podľa mna dieťa ešte nieje tak vyvinuté aby dušu malo podľa mna to začne vnímať až od toho 3tieho mesiaca,ale možno si len naozaj domyslam len aby som sa stym vysporiadala viem že mu teraz ešte ublizujem lebo ho nechcem pustiť ale budem musieť si to priznať hlavne koli tomu že trápim samu seba a malé a to neprospieva,musim byt v klude aby som nechcene neublížila a nespôsobila este väčšiu bolesť

simsalabim
13. dec 2021

@nataliasmejko ja som o reinkarnacii hlboko presvedcena, no dokazat je ju asi tazko i ked existuju pribehy ludi, co maju spomienky na iny zivot.

luci310
13. dec 2021

@nataliasmejko tak potom keď človek nevníma tak je len prázdna schránka? Podľa mna už keď sa tie bunky spoja, že vzdnikne ten nový jedinec, je to už on a nie nejaká schránka ktorú si nejaká duša vyberie, ze nezáleží od toho v akom stave je, ale je to nový organizmus :D ale tak o tom by sa dalo dlho polemizovať a aj tak nikto nevie kde je pravda, ale keby to bolo tak, ze tvoj otec zomrie skôr ako otehotnies, tak určite aj ja by som mala take myšlienky, ze čo ak… alebo možno je to tak ako nad tým uvažuješ ty, netuším, ale inak je pravda, ze sa hovorí, ze niektoré deti si pamätajú minule životy, či je to pravda alebo náhody….

lenkakravcova
13. dec 2021

@nataliasmejko Myslím, že smutis za dedkom a zároveň tehotenské hormóny a tak si nahovárať niečo, čo nie je skutočné.
Ak by aj reinkarnácia existovala (v čo neverím, lebo by to nebolo spravodlivé a nemalo by to ani zmysel), tak určite by nefungovala tak, že si vyberieš kam pôjdeš do ďalšieho levelu..
Užívaj tehotenstvo a truchli za dedkom. To časom prejde. Dedko s tým nemá nič spoločné.

0silvia0
13. dec 2021

@nataliasmejko precitaj si knihu zasvatenie od elisabeth haich. Tam mas vysvetlene ako to v reinkarnaciach funguje. Nie, tvoje dieta nema dusu tvojho dedka.

nataliasmejko
autor
13. dec 2021

@0silvia0 ďakujem Vám za rady a názory,tá kniha je zaujima zajtra sa pôjdem na ňu pozrieť do kníhkupectvá,aspon zabavím niako čas čítaním kníh a možno sa dozviem odpovede na otázky a lepšie to budem znášať a už nebudem tolko rozmýšľať 😊

pralinka25
13. dec 2021

ja neviem ci existuje naozaj hoci je vela pribehov ktore to naznacuju. kazdopadne ak by to aj existovalo tak toto tvoj pripad nebude.
dusa si sama vybera kam sa narodi. a teda citala som niekolko studii ktore sa zaoberali tym kedy vlastne dusa pride do tela. udajne je vedecky dokazane ze pri splynuti vajicka so spermiou sa uvolni urcity druh energie a vznikne mini zablesk nieco ako velky tresk v kozme a presne tomuto momentu je aj pripisovane splynutie duse s telom.
nech som cokolvek citala nikde som nevidela teoriu ze by to alo byt v tretom mesiaci alebo tak nejak. to moc nedava ani zmysel.
myslim si ale ze tvoj dedko na nejakej zmyslovej urovni tusil a tvojom dietati a bol stastny.
toto su zlozite nezodpovedane temy ale fakt ak by mala byt reinkarnacia realna podla logiky by mala prebehnut pri pocati alebo pri porode. ja by som sa priklonila k tomu pocatiu. vsak postuduj nabozenstva ktore tomu veria. nie internetove clanky ale oficialnu literaturu toho nabozenstva

0silvia0
13. dec 2021

@nataliasmejko tato kniha je v mnohych knihkupectvach v slovencine vypredana, ale mozno budes mat stastie. Ale dozvies sa odpovede na svoje otazky urcite.

janina1127
14. dec 2021

Neviem či zrovna by som v reinkarnáciu verila, ale teda každý v niečo veríme. Tie tvoje pocity ale úplne chápem, lebo som si prežila niečo podobné.

martinmmartin
7. jún 2022

To ze niekomu zomrie dedo alebo sa niekomu narodi dieta je v globale uplne nedolezite asi ako sa rodia/umieraju mravci a deje sa to tisickrat za kazdu hodinu....mysliet si ze prave to moje narodenie/umrtie je v niecom vynimocne je masovy blud dnesnej kultury. Prevtelovanie a minule zivoty a pod uz len matematicky nesedia .