Veríte na prekliatie?

hanicka09
21. dec 2024

Myslite si že môže byt dárovany darček prekliaty od zlého človeka ?
Dostala som darček od svokry a po jeho prijatí cele 2 dni mi bolo zle , robila som uhlíky , darček dala preč a vsetko zmizlo

dadka1997
21. dec 2024

@hanicka09 vsetko je to iba v hlave, ty ani len netušíš, ako ťa dokažu vlastné myšlienky ovplyvniť

pribinak
21. dec 2024

Ti je sila sugeracie. Nič take ako prekliaty darček neexistuje
Keď ho nechceš, tak ho výhod, ale ukludni sa

kittykat22
21. dec 2024

@hanicka09 zaver: nemas rada svokru

deti95060810
21. dec 2024

myslím že to nebolo tým darčekom...
ale na prekliatie verím...

petronelag
21. dec 2024

@hanicka09 To vyzerá tak, že máš v podvedomí myšlienky, že svokra je zlá a aj všetko od nej (aj darček) je zlý alebo, že svokra sa snaží len uškodiť a tak isto jej darček.
Ale v skutočnosti to nemusí tak byť.

koniarova
21. dec 2024

Zle ti bolo, lebo ju nemáš rada a vsugerovala si si to.

petamich
21. dec 2024

Nie neverim na prekliatie a urieknutie a podobne koniny ale ak tomu niekto veri, moze si to sam vsugerova

iivancova
21. dec 2024

Zle ti môže byť z hocičoho a dva dni sú tak akurát čas, aby ťa to prešlo. Nie, neverím na tieto bludy.

evcagabi
21. dec 2024

Nie, neverim

tilonka
21. dec 2024

@hanicka09 mohla aj nemusela prekliat. Ci si to dobre vyhodnotila, neviem. Ale verim, ze existuju prekliatia. Tymi uhlikami si ale proti prekliatiu pouzila ,zrejme nevedome, tiez carodejnictvo (biela/cierna magia je stale len magia), co je len pokracovanieho niecoho zleho, aj voci sebe. Ak je vec prekliata, treba ju dat prec, vyhodit..

stanulienkat
21. dec 2024

Su to bludy. Predpokladam, ze si z mensej dediny.

viestta
21. dec 2024

Na prekliatie neverim. Iste je len jedno, ze ti ktori na neho veria si ho dokazu vymysliet a este aj svojim vymyslom uveria

vorkola
21. dec 2024

@deti95060810 Na prekliatie verim aj ja,ale docitala som sa uz od vlani zomreleho viem len priezvisko, VeLLa, on robil apostolaat po svete, bol vela krat aj na Slovensku,No a takto,, Ked clovek zije v stave posväcujucej milosti teda bez smrtelneho hriechu,,( u neveriacich maju ciste svedomie )tak prekliatie od druheho cloveka ,nema ziadnu silu,Ale,podciarkujem ale, ak clovek nezije so suladom dobrych mravov,to nemusia byt len neveriaci, ale to iste ak aj veriaci, ziju, zlym zivotom tak to prekliatie ucinne moze byt
Teda to posobenie zlych sil,to su padli anjeli ,ktori roznym a rafinovanim sposobom, cihaju robit len zlo.Niekedy si ludia ani neuvedomuju,, ze robia pod vplyvom zleho

vorkola
21. dec 2024

@petamich ja napr,verim, a praveze mi to velmi pomaha vyhnut sa zlu,,v akejkolvek podobe,.Ale nie vzdy sa mi to podari, na 100%

marianarem
21. dec 2024

@hanicka09 Ja si viem predstavit, ze by mi bolo zle v blizkosti darceka od niekoho, z koho by som mala traumu. Ale nevysvetlovala by som si to ako prekliatie, len ako neprijemne pocity spojene s tym clovekom.

margotka17
21. dec 2024

@hanicka09 neviem, či niekto vie prekliat darček, ale na z oči verím, často sa mi to stane v práci, po uhlikoch mi je dobre. Načo by ti dávala darček, keby nechcela niečo darovať? Skôr si myslím, že si mala z očí a z toho ti bolo zle. Či si myslíš, že svokra niečo zaklinala a tancovala okolo toho samansky tanec? To už by bol od nej iný level 🫣🤔

libusak
22. dec 2024

Predvcerom mi nieco podobne rozpravala kamaratka. Ze dar od zleho cloveka dany z povinnosti a nie z lasky je prekliaty. Ze vie o com hovori.
Bolo to na margo toho, ze od malo ludi prijme darcek. Takze asi je to pravda. Podla jej vyrazu, zazila nieco podobne

princezna_bosorka
22. dec 2024

@hanicka09 sprostost

romino
22. dec 2024

@libusak kurnik sopa ...21. storocie a verit ze nejaka vec je prekliata ?

andymady
22. dec 2024

@hanicka09 1(Ako vieš, že bol prekliaty? 2) Také veci nesmie nikto nikdy ani vysloviť. Ak si veriaca, si chránená, tomu dotyčnému sa to môže vypomstiť v živote...

andrea2667
22. dec 2024

Praktizuješ ezoterické rituály alebo rituály mágie, lebo to čo si popísala, nie je nič iné. A to je zlé, veľmi zlé. Otvorila si dvere pre pôsobenie Zlého v tvojom živote. Jediná cesta ako z toho von, je pomoc od oveľa silnejšieho. Od Boha.