Veríte na povery napr . ze na Nový rok sa nesmie prať a vešať prádlo ?
Nie. A teda povery o silvester som sa dozvedela 1x tu tento rok.
Fakt je nutné o tom zakladať každé 3 hodiny nové témy? Už sa to tu riešilo XY krát
@janai1 Mozno je to sucast povery😉
@dskjhfdlkdjhl 😂 jaaj. Kto si založí vlastnú tému na toho to neplatí?
@janai1 Vymanenie z povery😀
Verím na všeličo medzi "nebom a zemou", ale na povery nie..
Prave som doprala tretiu varku 🤭
@mamamasama Tak budeš potrestaná, za to budeš musieť celý rok prať. 🤣
Neverím, ale niektoré zvyky dodržiavame jednoducho ako tradíciu... ale teda skôr tie pozitívne, ktoré majú priniesť šťastie, zdravie, peniaze 😅
Kto nezalozi ziadnu temu na novy rok, tomu sa bude cely rok snivat o duchoch na testoch.
dajte pokoj už s tými poverami, čo vám už tento rok hrabe s nimi alebo čo ????
tento rok nie je nič na bátie sa alebo čo
nie neverím , normálne robím čo chcem
@gribka1 to už si ťahám z roku 2023 🤣
Neverím na žiadne.
@mamamasama No vidíš, musela si na nový rok 2023 prať? Majú tie povery niečo do seba🤣
Dnes som prala, vesala, smeti vyhodila vysavala, a aj hydinu jedavame. Nie neverime na povery..
Neverím na žiadne povery..Sme slobodní ľudia, robím tak ako a kedy potrebujem a považujem za vhodné
Veď som čítala že sa včera nesmelo prať, tak už ani dnes?
Tak mimochodom u nás perie práčka, a nevešiam celé roky.oblečenie sa suší v sušičke.
Tieto príspevky o poverách sú fakt nudné
Nie. Ale od prvej triedy na základnej nestúpam na štvorcové poklopy a len na okrúhle 😁
Nie, lebo ak áno, už by som nežila.. robím všetky zakázané veci, periem varím vynášam smeti keď sa nemá.
Nie, neverím
Prečo sa podľa povery nesmie dnes prať? Prala som 2x 😊
@dorotka62 tak to si naozaj NEMALA!!!!😬😬😬😬😵😵😵🥴🥴😲😲
@stanulienkat 😀😀😀 budem sa smažiť v pekle za to? 😄
@dorotka62 heeeeeej😂😂😂
@stanulienkat tak to môžem teda aj ďaľšiu várku spustiť asi 🤔😆
kolko tém o tom ešte bude?
Včera som prala,dnes sme mali kura....čo je ešte zakázané? Idem to urobiť
nie, neverím. ak by som potrebovala, tak pokojne dnes aj operiem, aj povysávam. ale na Vianoce som si dopriala konečne robotický vysávač, tak teraz tu behá denne a ja konečne nemám po 2 dňoch vlasy po podlahe 😀 a prať mi netreba. 1.1. je deň ako každý iný. S rozdielom, že vznikla SR a že je to deň po tom dni, kedy mnohí hýria.
Nie neverím. Je rok 2025