Veríte,že meno dieťaťa ovplyvní jeho osud?
Nieco na tom asi bude....🤔
Nie, ale verím v to, ze meno dostaneme podľa svätého a ten je naším patrónom a aj vďaka tomu sa na toho patróna môže človek aspoň v niečom podobať.
Nie, ale bolo by to fajn keďže napríklad dcerine mena znamenajú "neskrotena" & "narodená s dobrým osudom"... Čomu skôr verím je, že naše myslenie a konanie môže ovplyvniť čokoľvek co je o nás povedané, akokoľvek sme označení. Ak budem mojej dcére hovoriť, že jej meno určuje, že je narodená s dobrým osudom celková poxitivita v jej myslení sa prenesie do jej vnímania seba samej a aj jej konania. Rovnako - opačne ak by to bolo niečo v negatívnom zmysle. Ak niekomu budeš hovoriť ze jeho meno znamená ze je napríklad prekliaty sotva mu to pridá na nálade a môže sa to odraziť v jeho vnímaní seba samého a konaní 🤷🏻♀️
Ja verim skôr celkovo na osud že je nám to a to dané.Aj meno sme si vybrali ževraj tam hore už dopredu ked sme sa sem na zem plánovali inkarnovať .Aspoň v regresnej hypnoze sa to x krát dokázalo.Ktovie či je to výmysel
Táto diskúsia ma napadla podľa toho,že by som dcére chcela dať meno Helenka,ale starká tá začala rozprávať práve o tomto,že charakteristika toho mena nie je najkrajšia atď... Ja sama neviem,že či tomu verím,alebo nie 😅
A máš pocit, že hovoríme stovkách zmarenych životov žien ktoré nosia toto meno?
Poznam dve Heleny a kazda je ina, takze asi na ne nepadol rovnaky osud ich mien.
Pozerám, že význam mena je "svetlo". Co si svokra predstavuje, že musia Heleny pracovať na lamparni, alebo v službách ako zapinaci svetla, či nosiť fakle? Toto ich fakt nemá ako negatívne ovplyvniť aj keby meno takú moc malo. Co nemá...
@haley7897 Nie. Dcérke dám tak či onak meno Helenka aj napriek rečiam mojej starkej,iba som sa chcela spýtať na váš názor 🙂 Nemyslím si,že by sa tá charakteristika mala hodiť na každého. Môže byť ,že na niekoho hej a na niekoho nie,tak isto aj znamenie...
@haley7897 Ako sa volá vaša druhá dcérka?
Prvá je Ela a vraj je to odvodené od Helen, tak budú keď tak trpieť životom spolu s tvojou 🙈😂 a mladšia Tyra Anaborhi - tá s dobrým osudom 😆
Nie. Ani na horoskopy neverím a pod.
@haley7897 Aj to druhé pri Tyra je meno? To som ešte nikdy nepočula😅
Áno, jej druhé meno. Tradičné Urhobo nigerijske meno, chcela som aj meno ktoré bude reprezentovať je spolovice nigerijske korene 😉
@haley7897 Super 🙂)
Hovori sa "Meno znameno". Ibaze to platilo este v casoch, ked rodicia davali detom mena podla pocitu, aku budu mat povahu.
Ako sa to dodrzuje niekde doteraz. Ale v Europe uz nie. Tu je meno uz skor ozdoba, lebo sa vybera podla toho, ako bude zniet a ako sa paci rodicom. Takze tato "funkcia" mena uz vypadla uplne.
Je sice fajn si precitat niekde clanok, s cim je nase meno asociovane a potesit sa, ze moje meno znamena to a to. Ale realne aj sami o sebe vieme, ze to vsetko z opisu mena ani nesplname.
Takze daj pokojne meno, ake chces. Osud to urcovat nebude.
nie
ano. Opakovane som zazila ze niektore mena pritahuju energiu, silu, silnu osobnost..zazila som uz aj u deti.
Nie
@alexandra2010 daj príklad mena. Čisto zo zvedavosti. 🙃
Helena! 😃😍❤️ Je to krásne meno, od detstva som sa tak túžila volať a ak by som mala dcérku, bola by to Helena.
@h2 🥰🥰
@haley7897 Alzbeta. Charlotte. Alexander. Viktoria. Helena -ako hore pisu.
Je to zvlastne, ale v zivote som stretla par dievcat a zien s jednym menom a vsetky, ale ozaj vsetky boli truby. Tiez som nad tym parkrat premyslala, ci to neovplyvnuje nahodou meno.
@kinderzwillinge A aké to bolo meno? 💙
Je to normalne bezne meno, ale zverejnovat ho nebudem, nechcem nikoho urazit ani sa dotknut.
@kinderzwillinge Ano aj ja par takych mien poznam,su ako cez kopirak🤔
nie ako by mohlo