Veríte na nadprirodzené veci? Ako sú duše ľudí po smrti, démoni a podobne?
@karolinka234 áno
Ano verim
@karolinka234 verim na nieco po smrti (z vlastnych skusenosti aj inych z rodiny), ale nie na demonov a podobne. Verim v 99%ách len tomu ,co som videla, zazila.
Neviem či je to teda zrovna viera, ale okolo nás existuje xy vecí, ktorým nerozumieme. Tým pádom to, že niečomu nerozumieme, neznamená, že to neexistuje.
Nie..
@karolinka234 Áno.
Verím v Boha
@karolinka234 ano verím
Verím a aj mám osobné skúsenosti dokonca pracujem s tým
@karolinka234 nie
@karolinka234 verim v jedneho Boha
Nie. Uz je tu x takychto tem.
Na veci medzi nebom a zemou áno. Na sprostosti ako démoni a bludiace duše rozhodne nie.
@viestta tu ..
@karolinka234 študoval som fyziku a matematiku a fyzike sa stále aj odborne aj popularno vedecky venujem. Objavené a vedecky pozorované boli už mnohé veci, ktoré teórie potvrdili. Ako napríklad teória relativity špeciálna aj všeobecná alebo Higgsov bozón a nepriamo aj Higgsovho pole. Alebo posledné gravitačné vlny. Nikde som nepočul o vedeckom dôkaze voľných duší a démonov. No Boh je skrytý a viem z fyziky že existuju aj častice ktoré nijako neinteraguju s našou hmotou. Alebo len veľmi malo ako sú neutrína. Potom existuju vedecké teórie - opakujem slovo vedecké, ktoré hovoria o iných rozmeroch a paralelných svetoch. S viac rozmermi počíta aj matematika pri diferenciálnom počte. A pokým si diferenciály do troch dimenzii vieme aj vypočítať aj predstaviť, tak v dalších ich vieme hravo počítať ale predstaviť si ich už nevieme. Nás vesmir je taký aký je no nikto nikdy nedokázal a myslím že ani nedokáže, že by nemohli existovať aj iné vesmíry s inými fyzikálnymi zákonmi. Ak sú o rád vyššie tak my na nich nemáme dosah ale oni na nás môžu mat nepriamo. Bytosť z viacrozmerneho vesmíru nemôže existovať v našom vesmíre ale môže sledovať naše konanie. My žiaľ nie sme schopný ani sledovať bytosti z viacrozmernych vesmírov. To nejde. Iba ak by to samé chceli, aj to by sme mohli vidieť iba ich priemet do nášho trojrozmerného priestoru. Uvediem príklad - je iba analogický ale pomôže si predstaviť ako by to mohlo fungovať. Posunme sa o jeden rozmer nižšie. To znamená ak by sme žili v dvojrozmernom priestore čo reálne fungovať nemôže tak by sme boli ako machule na papieri. Museli by sme sa iba obchádzať videli by sme okolo seba mali by sme dĺžku aj šírku ale nevideli by sme sa zhora. Nemali by sme hrubku. Ak by niekto na tie machule zhora pripevnil paličku mohol by nás ovládať z tretieho rozmeru. Videl by nás ako sa gúľame po papieri ale my by sme ho nevideli. Ak by na nás zhora zatlačil cítili by sme to ale nevideli by sme čo to je. Podobne môžu byt takéto paličky naše duše vytiahnuté do iného rozmeru. Netvrdim že štvrtého, pretože ten je v našom vesmíre zakrpatený v mikrosvete a zospovedá za neurčité spravanie sa mikročaatíc. Ale niektorý rozmer by to mohol byt. My ho nemáme šancu vidieť.
Verím na nadprirodzene veci. Samotna naša existencia je nadprirodzená.
@viestta láska az za hrob ? 😂
@viestta ake romantické 😅
@carambolos úbohé, ale vlastne nič iné sme od teba ani neočakávali
@karolinka234 nie, neverím
Carambolka totálny odpad
Áno,.už som niekoľko nevysvetliteľnych veci zažila a tak verím že nieco je...
@elizabet173 ani označiť ju uz nevie .. len písať bludy o nej
@carambolos To ty si pekne nadprirodzená bytosť aj s tretím okom na čele.
@jana_eyre_2 veľmi by ma zaujimalo aké. Úprimne.