Mám silný pocit, že som bola v minulom živote muž. To isté si myslí aj moja dlhoročná kamarátka. Obe máme pocit, že sa poznáme z predošlého života, a že sme rozhodne boli muži. Celkovo mám pocit, že tento môj život je už možno posledný/predposledný. Cítim, že moja duša je stará.A rovnako to vidím aj na mladšom synčekovi. Ako keby tu už bol. Čo si o tom myslíte?
Nie neverim. Zomrieme a zhnijeme. Ziaden raj, buduce zivoty, reinkarnacie.
A v biblii je toho popisaneho...co komu ako vtedy vyhovovalo.
Verim, ale nefandim si, ze toto by bol moj posledny, predposledny zivot. To by som musela byt na urovni bez ega, a to nie som, este ma caka vela roboty🤷♀️
Nie neverim v zidnu formu posmrtneho zivota. Zomriem, bude koniec, defintivny. Preto zijem tak aby som si to uzila kym som tu
V ktorom tele je lepší sex?
@stanulienkat 🙄
nesúhlasím s vetou V Biblii je toho popísaného atď...
@deti95060810 ja prave ano. 🙂 Biblia bola tolko krat prepisovana a upravovana, ze by boli krestania, co ju naozaj beru ako slovo bozie asi dost prekvapeni, keby citaju povodnu verziu..
A k otazke - skor verim. 🙂
Ja verim, ze dusa je kusok Boha v nas a Boh je laska. My to mame v tomto zivote objavit a stat sa tak laskyplnym, laskavym, obetavym a uprimnym Clovekom. Az vtedy sme zreli na prijatie do vyssieho sveta. Viem, ze pre mnoho z ludi je to divne, nemozne. Dokonca to odporuje racionalnemu, logickemu mysleniu. Ale pokial existuje duchovno, neriadi sa materialnym myslenim, ale pocitovym vnimanim. Staci sa zamysliet, nebola by to krasa? Neboli by konflikty, vojny atd.
ja zas verím že môj osud je dopredu daný... 🙂
a áno, aj na posmrtný život.
Ano samozrejme, minulé životy sú, niekto je stará duša, niekto mladá.. posmrtný život existuje, sme totiž nesmrteľné nekonečné bytosti. Veru, je sa ešte čo učiť, učiť sa o laske, v každom jednom živote, ktorý zažívame zbierame skúsenosti, nakoniec sa prestaneme inkarnovat..keď ľudstvo postúpi do 5D. Pre veľké množstvo ľudí je to bláznivé, lebo sa sústredia len na to koľko zarobiť, žijú v materii a v hmote a duchovno ich nezaujíma (náboženstvá tým nemyslím). Študuj a odpovede dostaneš. Medituj.
Verim😊 len teda podla mna toto nemusi byt tvoj “posledny” zivot. Zalezi od toho co uz zvladas, ako sa spravas, kto celkovo si. Ti, co su tu posledny krat, uz mnoho vedia, vidia, pomahaju. Neviem ci je to tymto obmedzene, ale maju uz celkom slusne danosti. Avsak ano, zavisi od toho kto ako “clovek=dusa” v zivote si. A ci nieco nepobabres este
@deti95060810 to je pravda. Biblia sa zacala pisat neviem, ci 150 rokov po smrti Jezisa. Bola sirena ustnym podanim a 100x prepisovana podla toho, ako to vyhovovalo vtedajsim cirkevnym mocipanom. Takze povodne tam mozu byt 4 vety. A aj tie si dnes cirkev vyklada podla toho, ako sa jej to hodi. Z biblie verim jedine, ze existoval clovek , filozof... menom Jezis a zomrel ukrizovanim. A citala som aj ine verzie, podla ktorych nezomrel, ale ho zvesili len polomrtveho, vyliecili a on niekam odisiel. A mocni ohurovali jednoduchy lud, ze vstupil na nebesia. 🙄🤔
A manipuluju uz 2000 rokov.....
Nie
Ja verím . Keď mala staršia dcéra cca 4 roky , išli sme okolo budovy , v ktorej bola momentálne pobočka banky . Malá mi začala rozprávať , ako sa jej nepáčilo keď tam bývala . Hovorím jej , že ale tam sme nikdy nebývali . Ona že áno maminka , s tebou som tam nebývala , bývala som tam kedysi dávno, ale to som vtedy mala inú maminku a iného tatina … stále zvláštne veci mi vedela dopodrobna opísať , či som si nie istá , ze by si to vedelo tak malé dieťa len tak vymyslieť
ja myslim ze je mozne ze existuju minule zivoty..Kazda energia v prirode sa meni na inu formu,napr. trenie na teplo,nase telo sa rozlozi a tiez z neho su dalej ziviny pre podu..Kedze podla mna je dusa tiez nejaka energia,nemoze teda zmiznut ale moze sa zmenit na inu dusu,ci ludsku,zvieraciu a bohvie,mozno aj rastlinnu..Ak su minule zivoty,mna museli utopit alebo udusit,neznasam ked sa mi niekto chyta nosa a musela som zit niekde v horach,mozno v Norsku,lebo zle zvladam velke teplo..
Neverim na reinkarnaciu, som veriaca a verim v Boha. Verim tomu, ze ked pride cas mojho odchodu, po smrti ide moja dusa do ocistca a odtial ak bude pripravena, tak do Neba. Nic ine si neprajem, ako zit tento zivot tak, aby som co najmenej trpela v ocistci a mohla sa stretnut s Bohom a mojimi blizkymi.
@walentina7 mne to aj dost vadi,ze budem musiet zase prist.ale inak,citala som,ze uz by sme nemali byt na Zemi v 3D.ze ti,ktori ostavaju v 3D,budu zit inde,lebo Zem uz 3D coskoro nebude.to len taka tema na uvahu.
Dievcata,som velmi milo prekvapena,ako rozmyslate..
Konecne mam pocit,ze v tom nie som sama,tesi ma,ze ludia uz chcu vidiet viac.
Ty si riadne veríš že posledný alebo predposledný.. mnísi toto môžu povedať a nie my čo si užívame bohatstvo a plytvanie všetkým.. si na takej úrovni zmýšľania že už není čo a končíš? Neverím, aj Dalajláma povedal že toto by mal byť jeho posledný život ale to je už pravdepodobnejšie tak si to porovnaj so sebou
A to som veriaca. A celkom sa mi to zhoduje s mojou teoriou. Kedze v Biblii sa pise, ze posledny sud este len nastane, tak si myslim,ze reinkarnacia je v podstate forma očistca. Kedy ma nasa dusa moznost sa ocistit od predchadzajucich hriechov z minulych zivotov. 🤔