zaujimalo by ma, ci si nieco silno prajete a precitujete sa do situacie ako by ste to uz mali? Ono priat si nieco a pozitivne mysliet, byt dobre naladeny na tom nieco moze byt. Je to akoby stanovit si ciele a to som robila vzdy, len obcas som sa na to pozrela, ze ake by to bolo keby to uz mam, ale nikdy nie hned ako som si priala....verite na to, ze clovek si takuto dobru vibraciu moze aj "privolat"?
ano, mam to potvrdene
Ano za mňa na 100%! Ale Ke dôležité či tomu veríš ty. Ja momentálne fungujem na takom princípe že každý den(ak sa mi da tak ráno) si do zápisníka pisem moje ciele v prítomnom čase- tým to aj preciťujem, prežívam a predstavujem ako keby to už všetko je. Jasne že to nefunguje tak že si to zmyslis a bez prace to dostaneš 🙂 ale prvá vec ktorá je dôležitá aby si tomu verila ty sama, inak ak to realne neprijímas tak to nebude ani fungovať
Ano,ale poviem ,no kto ho vie, ci co si zelam je dobre?, JA som strasne opatrna ,takmer uz vo vsetkom.Aj ludove porekadlo hovori, dvakrat meraj a raz rez.Mnohokrat, zase to zle co sa mi v zivote prihodilo,ma nakoplo ist dalej.Nemam rada ked niekto stale omiela ako je tu zle, ako je vsetko drahe,aka je mladez atd,, a ja zakontrujem , ze mne este v zivote tak nebolo dobre,ako teraz. No a mladez? To zalezi, aj od vychovy v rodine, .Ked si spomeniem ako sme k vianociam stali v rade na pomarance , na prve farebne televizory, ale zas na druhej strane sme aspon neboli taki narocni, ze vsetko hned musime mat, dnes mladi dom auto uz normalka, a ked pocujem ako som pisala o 4 ri riadky vyssie ,proste ze je tu zle podla mna nie je tu zle, ,aspon ja to tak nevidim .Ako by bolo dobre, keby mali hlavne nasi politicki pohlavari pozitivne myslenie, a nedydali jeden na druheho,tak väcsina naroda by to pozitivne myslenie aj mala,
Ano a hlavne netreba zabudat, ze si rovnako moze privolat aj nie dobre veci!
Ma to cele vsak zopar hacikov. Ked si manifestujem trebars peniaze - ano funguje to super. Teda za predpokladu, ze clovek pre to aj nieco urobi. Ja som si takto manifestovala ako operka v DE. Po edaka som si ako samozrejmu vec, ze buduci mesiac budem mat babysitingy extra za 100€. Bola to pri tej predstave pre mna hotova vec. Viac som na to nemyslela a realne som i h este nemala.
Vzdy mi to klaplo, ked som takto manifestivala 🙂
ALE - vedela som, ze mam okolo seba 1-4 rodiny, ktore ma volavali strázit deti.
Keby som som zila v tom case na sk, tazko by som za mojich podmienok zmanifestovala nieco podobne.
Takze netreba seduet so zalozenymi rukami doma na gauci, manifestovat si super chlapa a cakat, ze nam zaklope na dvere. Asi tak nejak.
Keby to bolo také jednoduché, tak jedno vážne choré dieťa by už bolo dávno zdravé a bez problémov... Ale nie je.. je však pekne niečomu veriť a želám každému nech sa mu splní po čom túži.
myslienky dost ovplyvnuju nasu realitu...ked myslime pozitivne, prirodzene davame svoju energiu do dobrych veci a dobre veci sa nam deju
Svojim sposobom tomu verim. Ale nie v tom zmysle, ze ked budem niecomu silno verit, tak sa to stane. To by znamenalo, ze svojimi myslienkami dokazem lubovolne ovplyvnit chod tohto sveta a teda ze to tu vlastne ovladam. Take jednoduche to podla mna nie je.
Ale verim tomu, ze ked je niekto napriklad hlboko presvedceny o tom, ze vsetci ludia su podvodnici, tak potom si zo vsetkeho, co sa mu deje, najviac zapamatava prave to, ked ho niekto oklame. Na uprimneho cloveka zabudne, v podstate si ho nevsima. Aj keby za zivot stretol povedzme troch podvodnikov a desiatky cestnych ludi, tak si zapamata tych troch a do nemoty bude riesit, ako ho podviedli. Novych ludi bude automaticky upodozrievat, vdaka comu bude mat problemy aj v medziludskych vztahoch. A cely jeho zivot sa mu bude javit ako bojisko, kde je neustale obabravany. Naopak ak je niekto v hlbke duse presvedceny, ze ludia su povacsine dobri, tak uvidi uplne opacnu "realitu", bude mat uplne iny typ vztahov a uplne iny pocit zo zivota.
Ja to vidim na mne a mojom manzelovi, ze sme v tej istej domacnosti, v tej istej praci, v tom istom state. mame to iste dieta, zazivame vela udalosti spolocne a pritom kazdy zijeme v podstate inu realitu 🙂