K môjmu znameniu tam bolo napísané že už o pár mesiacov budem mat vzťah tak som zvedavá 🙄
tak ak zbalis chlapa, tak ho budes mat....alebo ak si zadovazis macku, alebo psa..vraveli o aky vzat a s kym/cim?🙂
Nie
Jasne,ze nie. A ty mas kolko rokov? 11?
Na také akože na internete pre zábavu určite nie.Ale dobrý a kvalitný je od astrologa tam ale musíš zacvakať za výklad.Tam máš ascendent,slnko,lunu a iné planéty.Na to ale musíš vedieť čo najpresnejšie hodinu tvojho narodenia.Dobrá stránka kde sa o všetkom dozvieš a zadarmo máš výpočty jednotlivých horoskopov je najdise.cz alebo zverokruh.sk tá najdise je ale najlepšia.Ak náhodou nevieš čas tvojho narodenia tak bud ho máš v zdravotnej karte alebo ti ho povedia na matrike
Nie. Neverím.
Jedine co je dané je dátum kedy sa človek narodil a kedy zomrie. Takmer všetko medzitým vie ovplyvniť svojimi vlastnými rozhodnutiami.
Vztah si nájdeš, keď začneš hľadať.
Zacni rozmyslat. To potom kazdy z tvojho znamenia zazije to iste? Kazdy clovek je jedinecna originalna bytost. Mas slobodnu volu a rozum. Nepotrebujes nejake sablony co by sa ti malo a nemalo stat.
Nie
a ty vies, ze tym padom vlastne vsetky s tymto znamenim si teda najdu chlapa? 🤔 mne staci sposob akym su pisane - ta co nema si najde, ta co si nasla hento a ta co sa rozisla ono 🤪 uz toto mi staci na to, aby som si potukala na celo
To čo býva v horoskopoch v časopisoch to nie je skutočná astrológia, to je len na zabavu. Ja som kedysi robila horoskopy svojim kamaratkam, aj keď teda nie nejaké profi. Mne to pomohlo pochopiť zmýšľanie a fungovanie iných ľudí ale aj spoznať samú seba.
Ja verím lebo mne sa už pár krát stalo že mi to vyšlo😊ale ja som na takéto sereperičky horoskopové a rôzne vonné tyčinky a taketo veci😀
Nie, večne som si pozerala horoskopy ešte odkedy som bola decko, najskôr v časákoch, potom každé ráno pred odchodom do školy na teletexte 🤣 a vždy v tom časopise kamarát bol taký prázdninový horoskop a že toto leto už určite niekoho budem mať a nemala som nikoho hádam aj 10 rokov potom 🤣
Sem, tam si prečítam. Teraz som objavila tento na rok 2024: https://www.lifezone.sk/horoskop-2024/
Nie