Veríte na energie?

4. aug 2024

Zaujimalo by ma či poznáte niekoho kto vie pracovať s emergiami, trosku aj veštenie, nasmerovanie v živote a kvantovanie, resp. Či na to veríte.

pribinak
4. aug 2024

Nie, neverim

Verim v Boha a zdravý rozum

dskjhfdlkdjhl
4. aug 2024

Neverim a doporucujem nestracat cas takymi oblbovakmi😉

karolinakovac
4. aug 2024

Takí ľudia ani neexistujú. Neverím.

twinflame
4. aug 2024

Ake energie mas na mysli? Liecenie na dialku a tomu podobne? Tak tomu neverim. Ale verim na energie v tom zmysle, co citim. Energia sa neda oklamat. Ked citim, ze nieco je tak alebo onak, tak to tak je. Na to verim

pstrosica
4. aug 2024

Môže to byť lákavé, ale toto Ťa dobre v živote nenasmeruje....

harrisson
4. aug 2024

Ano verím. Napíš mi správu. Viem dat kontakt na odborníkov, pripadne poradit

autor
4. aug 2024

@twinflame nemyslela som veštenie Ale presne ako píšeš, že vicítiš keď je niečo zlé. Alebo aj na to, že si pritiahneme všetko do života niečo na ten štýl film tajomstvo. Alebo na karmu a takú rovnováhu. Ale aj tak ma zaujimalo či sú proste taký ľudia ktorí to cítia viac ktorí ta nasmerujú 🙂 čisto zo zvedavosti

autor
4. aug 2024

@twinflame a na liečenie ani ja

sante81
4. aug 2024

Verím. Osobna skúsenost, iba podľa dátumu narodenia vedela veľa a splnilo sa do bodky

tmonika
5. aug 2024

Áno verím v energie, to čo cítim, príklad, predvčerom som bola na stretnutí s jedným známym, bol veľmi smutný, vyčerpaný, v depke potreboval hovoriť… včera mi bolo veľmi zle celý deň, nervozita, zlé myšlienky, odovzdal mi ,,to jeho,, … tiež verím keď ti niekto spravil ,, z očí ti je zle,, priklad bola som v reštaurácii u jednej znalmej s partiou, ako nám doniesla jedlo, vychadzala zároveň z kuchyne a možno nechcene/chcene sme sa na seba pozreli ten kontakt boli max, 3 sekundy, do 10 min. mi prišlo zle… a takéto a podobné veci sa mi dejú bežne. Čo sa týka súkromného života, áno začinam mať pocit, že je to tak, nič nejde na silu, dejú sa mi rovnaké veci dookola pokiaľ to nezastavím a tie myšlienky nezmením..

oktoberka
5. aug 2024

Ja si myslím,že sú ľudia,kt.su citlivejší a vnímajú iných,ich správanie viac a cítia z ľudí ich pretvárky,bočné úmysly a cítia aj rôzne iné veci. No v to,že si vieme do života pritiahnuť,čo chceme,v to neverím. To by bol každý zdravý,šťastný a bohatý😄
Ale ja v energie neverím,verím v Boha a to mi dáva odpovede na veľa vecí.

taynee
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
oktoberka
5. aug 2024

@taynee aj mne sa snívalo veľa snov a splnili sa. Až sa niekedy svojich snov o budúcnosti bojím.

martinmmartin
5. aug 2024

Energia je schopnost systemu konat pracu (a nic ine) . Bez energie sa ani nepohnes.
Ak niekto ale blaboce o energiach tak sa stavim ze ked sa ho opytas co to energia presne je tak bude zvatlat nejake nekoherentne hovadiny.

zuzulka558
5. aug 2024

Verím sebe, viem vycítiť kedy je niečo správne mam to urobiť alebo nesprávne ale tomu hovorím zdravý rozum

alexis617
6. aug 2024

Odpoviem ti takto NEVERIM pri mojej profesií som sa veľa krát s tým stretla ,že chorý chodili po liečiteľoch, otvárali im zablokované čakry ,natrepali ,že ich ochorenie je spojené s negatívnou energiou a platili im za rôzne blbosti nehorázne peniaze

lenka22115
7. aug 2024

dobry den ja sa tomu venujem už roky kludne píšte IP