Ja bohužiaľ nemám žiadny ale poviem mám príbeh môjho otca, ktorý pracoval v bani pred cca 20 rokmi.
Traja baníci mali nočnú a robili na určitom úseku ťažili uhlie. Z ničoho nič prišiel naraz a boli v sekunde mŕtvy… proste ich tam zavalilo.. asi rok sa tam neťažilo ale po roku povedali inžinieri že to tam treba dorobiť lebo tam ostalo veľa uhlia a nemohli si dovoliť také straty… tak môj otec s ďalšími dvoma kolegami išli na nočnú.. celú noc v pohode a ako sa dostali bagrom k tomu úseku kde zavalilo tých troch tak zrazu odtiaľ videl ísť hmlu vo veľkosti človeka a tvar vsetko to malo ako človek… tato neveril vlastným očiam ale všimol si to len on.. kričí kolegom nech vypnú bager a zrazu vyšiel ďalší… tak isto hmla ale veľkosť ako človek a aj tvar a vsetko to malo ako človek .. toho už videli všetci a potom vyšiel tretí a ten sa na nich ešte aj otočil a išiel ďalej … videli to všetci traja pracovníci volali hneď hore na centrálu že tam končia že tam sú duchovia.. hore si mysleli že majú vypité hned im dali fúkať ale samozrejme nemali vypité…
Povedzte aj vy vaše príbehy ! 🖤
Ostala som dlho do noci v kancelarii dokoncovat surnu pracu. Mohlo byt pred polnocou. Vsade ticho, mala som zhasnute, len zapnuty monitor. A zrazu mi ktosi udrel do zatvorenych dveri z matneho skla. Az sa zatriasli. Akoby zlostne pastou.
Na chodbe su pohybove snimace, ale svetlo sa nerozsvietilo. A ked som sa sla pozriet, nikto tam nebol.
No neviem o nikom, kto by v tej budove, ci okolo v priemyselnom areali umrel, zeby sa tam mal dovod zdrzovat a bludit.
Napadlo mi i mini zemetrasenie, ale zas nic som necitila. Ziaden otras.
@moonlight1210 nemôže to mať reálne vysvetlenie ako dala mačka, holub, kuna,..?
Asi by som pustila do gatí z ľaku
@moonlight1210 prebohaa 🥹
Boli sme raz so sestrou a kamoskou v byte u jej tety. Ona sla na dovolenku, tak sme si tam urobili filmovy vecer. Pozerali sme nejaky horor a ked sa skoncil, odrazu sa zacal triast jeden izbovy kvet (a ze sa triasol poriadne, az niekolko listov opadalo). Skoro sme sa viete co. Snazili sme sa to vysvetlit prievanom atd., ale dvere aj okna boli zavrete a ostatne kvety sa nehybali.
Nie nemám, ale raz som bola sama doma a pripravovala som sa do školy. Bolo úplné ticho. Bola som v kuchyni (kde máme rádio) a potom som šla o 3 miestnosti ďalej do mojej izby. Keď som sa vracala do kuchyne, počula som rádio. Dosť ma to zaskočilo, lebo kto by ho zapol? Bola som doma sama.