Veríte na duchov, anjelov a démonov?

12. jún 2024

verite, ze existuju duchovia? anjeli ci demoni? mali ste nejake zazitky, kedy ste si aspon na moment mysleli ze vazne existuju?

ja som mala dvakrat zazitok kedy som si myslela ze mi prisiel pomoct anjel.
prvykrat sa stalo ze mi pocas snehovej vychrice na ceste zdochlo auto a akokolvek som sa snazila, neslo nastartovat. cesta bola medzi dedinami, a nikoho ineho som okolo seba nevidela. zacala som panikarit a v duchu som prosila aby mi niekto prisiel pomoct. zrazu na moje okno zaklopali dvaja vysoki chlapi s tym ze mi pomozu potlacit auto a ja sa pokusim nastartovat. fungovalo to. chcela som sa im podakovat, tak som sa otocila ale uz tam neboli. akoby sa vyparili.

druhykrat som sedela v parku na lavicke a v ten den som bola v depresii mala som zle obdobie. zrazu ku pre prisla asi 70 rocna zena, usmiala sa na mna a povedala mi ze vsetko bude dobre. ked som sa na nu pozrela tak mi takmer vyrazilo dych. mala sice 70, no tvar jej akoby ziarila a oci nadprirodzene svietili. pohľad mala akoby mi pozerala do duše. nezmohla som sa na slovo, tak som povedala len s usmevom "dakujem". usmiala sa odisla. ked som sa o par sekund pozrela jej smerom uz tam nebola.

kiki68
12. jún 2024

Zjavne mas anjelov straznych.
Ja mam taky zazitok z detstva, videla som 3 akoby biele postavy v obyvacke, akoby sa bavili. Doteraz neviem, co to bolo.
A potom ked som raz bola v krizovej situacii, raftovali sme a podcenili chlapi sily, tak ja s mojim ex som skoncila na kraji, cln v konaroch, my vo vode, za tym usekom bol strasny spad, ta rieka bola rozvodnena. Keby sa nevyskriabem po konaroch, tak je po mne. V jeden moment si hovorim, ze to vzdavam, uz nemam silu. Ten prud bol silny. Vtedy som videla nieco ako kruh pred sebou hore, taky duhovy, nieco v nom bolo. Vtedy na mna moj ex zavolal, ze nech to skusim a nevzdavam, tak som sa nejako vydriapala hore na konar z poslednych sil. Potom sa odtial dostal aj ex. Akonahle som sa pozrela na konar, ten kruh zmizol.

thirstymonk
12. jún 2024

Verím v Boha, čiže aj v anjelov a démonov. Resp. v ich existenciu a konkrétmu pomoc/škodenie človeku. Verím, že posadnutie diablom je reálne, ale stáva sa v ojedinelých prípadoch. Záznam o anjelovi je aj na nejakom americkom súde, čítal som jednu takú story (žena šla sama nočnou hodinou cez podchod, kde boli dvaja ožratí týpci, ani sa jej nedotkli, ale inú ženu, ktorá šla za ňou znásilnili a zabili... Chytili ich a na súde sa ich pýtali, že prečo nechali na pokoji tú prvú ženu a oni povedali, že s ňou predsa šiel namakaný svalovec. No a žena vravela, že nik s ňou nešiel, že to musel byť jej anjel).

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
svokrinjazykmonika
12. jún 2024

Áno, verím.

bloger
13. jún 2024

Verím v ich existenciu.

thor21
13. jún 2024

Blbosť, všetko sa to deje v mozgu človeka, stačí byť v priestore, kde je konštrukcia nasiaknutá nejakou plesňou alebo iným a dýchate to a už mozog vytvára hlúposti, tak isto vidíme často čosi čo nie je, lebo mozog vidí kôli prežitiu rôzne známe štruktúry a veriť našim zmyslom netreba, ale treba ich spochybňovať, lebo evolúciou sú veľmi slabé, nedokonalé.

milanemila
13. jún 2024

Nie neverim na taketo bludy