Ahojte baby, veríte na duchov? Má s nimi niektorá skúsenosti?
verím na duchov-moja mamina má s tým skúsenosti-ja našťastie nie
verime 🙂
No verím, až moc a mám s tým taktiež skúsenosti a pravdu Ti poviem bola som dlho s toho na nervy...
Ja osobne nie, ale v rodine sme s tým mali skusenosť.
@gabrielapatrik aj nam povieš?
Skusenosti az az odmalicka...staci jedno male stretnutie a clovek aj ked nechce tak ich potom streta viac a viac..akokeby tym ziska schopnost ich vnimat a ta sa s kazdym zazitkom zlepsuje
ludia sa o tom hambia hovorit ale som si ista ze aspon 50% ak nie viac ludi ma za zivot nejaky ten zazitok
Najlepsie je skeptikom, tym aj ked sa pred ocami zatvaraju a otvaraju dvere tak je to jednoducho prievan a no problem
verím, aj som videla, aj cítila a najlepšie ma na takúto návštevu dokáže upozorniť pes. K nám ale chodia potichučky, nerobia hlučný bordel, začo im naozaj ďakujem.
BAby to naozaj? JA som ich nikdy nevidela, len viem, že ľudia okolo mňa mali možnosť tzažiť s nimi určité veci. Neviem ako by som sa zachovala keby som sa s nimi stretla. Ale asi by som sa od strachu.... Raz sa mi stalo, keď som si kúpila byt a nasťahovala sa doň. Bol po starej babke, s ktorou som pri kúpe bytu bola. Vtedy mi vravela, že jej sa tam bývalo veľmi dobre a keby nie syna, ktorý nástojil na predaji bytu, nikdy by z neho neodišla.V čase keď som sa ja šla zabývať, asi 4dni po odpredaji som od nej potrebovala ešte nejaké veci a tak som jej volala. Zdvihol jej syn a povedal, že mama zomrela. Dva dni ako sa vysťahovala. Pritom jej nič nebolo! Bolo mi jej ľúto, ale nejak som to pri povinnostiach vypustila z hlavy. Ked som už bývala, začali sa mi v byte dieť čudné veci. Utierala som dlážku a mala som pocit, že okolo mňa prešiel čierny tieň. Myslela som, že je to sestra, ktorá bola u mňa. Nebola to ona. Keď sme robili rekonštrukčné práce, nič nefongovalo a všetko sme museli robiť odznova. V kúpeľni spadol obklad, podlahy sa z ničoho nič vyduli, žiarovky vydržali asi jeden deň. To sa mi už prestávalo áčiť a začala som sa na to zameriavať. No a keď som sa začala v noci pravidelne o 2 ráno budiť, a bála som sa už mi nebolo všetko jedno. Na chrbte sa mi urobilo 5 odtlačkov, neboli to modriny, ale bolu to čierne fľaky v tvare prsta. V jeden večer u mňa spala kámoška a keď som jej to ukázala, smiala sa mi. No keď sme ráno vstali a ona mala rovnaké 3 fľaky na nohe, bola celá bledá. Vtedy som si uvedomila, že s tým musím niečo robiť. Prišiel kňaz, ktorému som všetko vyrozprávala. Nepotvrdil prítomnosť ducha v byte ani nevyvrátil. Byt posvätil a odvtedy bol ,,pokoj,,
@aamina ze neviem ako by som sa zachovala keby som ich stretla 😀 😀 😀 😀 ale vsak si ich uz stretla v byte..malokedy sa niekomu podari zahliadnut zoci voci..skor taky ten pocit ze tam niekto je, sleduje ta, mihnutie tiena, alebo kutikom oka zahliadnes nieco, niekoho, rachoty, buchoty, klepkanie, vrzganie
Aj u nas doma sa sem tam objavi, mam taky ten pocit ze ona, ale len veelmi velmi zriadka. Najcastejsie zarachoti sklom, zavre otvori dvere, par krat bolo pocut zretelne kroky a obcas take to mihnutie tiena....ale v norme, mozno tak raz za mesiac, dva nieco. Hned vedla nasho domu je starobinec , som aj rozmyslala ci to nieje odtial..ale mam skor pocit ze je len jedna s trvalym pobytom v nasom dome
Najviac som ich stretla ked sme si s ex nasli pracu aj s ubytkom v jednej starej krcmicke v anglicku. Bol to stary cca 400 rocny dom, my sme mali byt v tej najstarsej casti a tam to teda "zilo" . O miestnych duchoch vedeli vsetci zamestnanci, polka ubytovanych hosti ( v novsej casti budovy bolo asi 5 izieb) ..rachoty, dupanie, vrzganie kazdu noc.
Moj ex bol strasny skeptik, najskor sa mi smial, mudroval ze mam halucinacie zo spanku, stary dom vrzga sam...po dvoch mesiacoch ho srandicky presli 😀
Tam som sa nejako naucila nebat, byvali sme tam rok a casom si clovek proste zvykne a nevnima to nejak strasidelne...... aj ked niekedy predsa..ako ked som sa rano zobudila, on este spal a v celom nasom byte boli vsetky dvere, dvierka zo skryniek pootvarane....alebo ked som bola v kuchyni sama (pracovala som ako kucharka) boli tam take dvere na dvor, velmi tazko sa otvarali...zrazu vidim ako sa klucka dala dole, dvere sa otvorily a s treskom zavrely..vybehnem von, tam nikoho..tak som sa zlakla ze som hned aj s pracou skoncila a padala odtial
Alebo ked nam duch zrusil party, bolo uz dost neskoro, sedeli sme u nas v byte 4 ludia, popijali a zrazu sa zacal stol za ktorym sme sedeli triast..bol to velky tazky dubovy stol a triasol sa tak ze skoro pohare popadali. Vypili sme sice kazdy asi 4 piva ale zdaleka sme neboli taky ozraty aby sme mali halucinacie...v momente ako sa to stalo bol party over navsteva okamzite padala domov ani nepodopijali co mali a my hned do postele spat hehe
áno verím,a mala aj skúsenosť.vraj vtedy treba len prekrížiť nohy,ak ich vidíš z postele.a zapáliť sviečku pre pokoj neznámej duše
ja uz zacinam tiez verit...rodicia kupili nedaleko starsi dom a teraz tam chodime cez vykendy ...posledny vykend mi tam dcera nechcela zaspat ...boli sme tam 3 dni a zaspala az ked sa unavila placom a aj to o 2 hd.neskor ako chdi normalne.Stale aj ked sm ju kojila sa pozerala sa pozerala cez mna do stropu..tak som sa jej opytala,ze co tam je a ona my odpovedala ,ze pani spytala som sa jej druhy raz mze kto tam je a ona zase,ze pani..dovtety to slovo nepovedala a ani ho asi ani vela krat nepocula...vratili sme sa z chalupy a opat zaspava v pohode...a slovo pani odvtedy nepouzila....
ty veris alebo si mala nejaku skusenost ...........do urciteho hladiska sa da povedat ze verim ze je mozne aj taketo nieco