Verite na čarodejnictvo ? Wiccu ? Okultne vedy?
Mate stym skusenosti?
Nie, iba vrámci seriálov a filmov 😁
Ja verím že cez čarodejníctvo pôsobí satan, ktorý potom môže človeka nainfikovať démonmi. čiže ruky preč. skôr ver radšej v boha.
Ja mam predtým rešpekt , verím že sa to dá niekomu robiť zle aj cez čary či čiernu mágiu ale nieje to dobra vec lebo keď začneš zo zlom už sa stoho ťažko dostaneš .Samozrejme že zlo je tu všade okolo nás ,takže niekedy netreba ani čarovať aby sa človeku prestalo dariť .Koľké si kúpia očistnú sviečku či iné ja mam kríž nad vchodovymi dverami a teda verím že nad ochraňuje pánboh a anjelmi ale aj zlo je žiaľ potrebná je to naša skúška .
Ešte dodám že to máš ako duchov tiež na nich veríme vieme že sú tu ale ja by som v živote ich nevolala a neskúšala to radšej to nechcem vedieť lebo skorej príde ten zlý ako dobry.
odporúčam prečítať všetky knihy od tohto autora, a tam zistíš, čo sa ti potenciálne môže stať keď si začněš s magiou
áno verim
@raztovsetkozmizne Ta buď veriš v obidva, alebo ani v jedno. :D
ked vidim veducich politikov v EU parlamente a to unisono kvicanie na podporu greendeal, UA a dalsie nezmyselnosti, tak verim, ze ich musel bud niekto pocarovat, alebo im IQ zdegradovalo zastiepenim covid vakcinami, lebo ine racionalne vysvetlenie realne nevidim. 😋
@egonsk keď čítam niektoré tvoje reakcie, tak verím len na ľudskú hlúposť
@danica2711 ta je nekonecna, v nu verit nemusis, to je nezvratny fakt 🤣😋
@danica2711
ale, tu ma aspoň vtipný komentár 😃
A o co ti ide? Ak chces sama niečo skúšať, nespekuluj! S takymi vecami sa nezahŕňa. To je ako keď dáš 3 ročnému dietati do rúk čistiaci prostriedok. Ono sa kludne môže otráviť, zomrieť. Dospely ma cisto vypracované. Avsak tiez zalezi od použitého prostriedku! Taka kyselina soľná dokáže krasne vyčistiť ale aj napachat obrovské škody!
A inak... Stačí sila myslienky aj bez carovania. Nenadarmo sa hovori- daj pozor co si zelas!
Nie, je to blbosť