Veríte na anjelov?

31. jan 2022

Myslíte,že je pravda,že ak človek požiada anjelov o pomoc keď je v ťažkej situácii tak pomôžu?máte stym skúsenosti?

mamina0078
31. jan 2022

Myslím, že je to o tom, čomu veríš ak veríš že ti v ťažkej situácii pomôže napr. Poseidon tak ti pomôže ak nie tak nie. Všetko je len o stave mysle.

bennn
31. jan 2022

Nie.

vler
31. jan 2022

nie, neverim v ziadne nadprirodzene bytosti

madeline1
31. jan 2022

Anjel Bozi strazca moj, prosim ta vzdy pri mnej stoj. Popros, ak potrebujes a mozes poprosit aj pana Boha, pannu Mariu, svatych...aj prosba a podakovanie je forma modlitby.

pribinak
31. jan 2022

Sila sugescie je obrovská. Ak Ti to pomôže, dodá silu a nádej, tak ver, pripadne sa pomohli.
Treba však hľadať konštruktívne riešenia situacie - problému.

Za mna, skôr veriť v Boha, teda dať ho 1. miesto ak si veriaca

perthes
31. jan 2022

Som ateistka, verím že som ti už bola viackrát a verím že sa opäť vrátim po smrti

beatrice1111
31. jan 2022

Realitu si tvoris myšlienkami, toto je reálne pravda či tomu niekto veri alebo nie. Takze čomu uveríš to sa stane 🙃

akvi
31. jan 2022

Po istom mojom zážitku, ktorý aj teraz je pre mňa úplne mimo pochop, verím v anjelov. Pred tým zážitkom by som napísala to, co väčšina, že ver si čomu chceš, sila myšlienok a pod. bla bla.. Proste na nevysvetliteľné javy môžeme mať rôzne "racionálne" vysvetlenia. Až kým sa ti nestane niečo tak očividné, že už nepochybuješ. A to ja nie som ani "veriaca" v tom ponímaní , ze nie som "príslušnicka" ziadnej cirkvi, ani pokrstena v kostole a pod.

deti95060810
1. feb 2022

nie... na náboženstve nás o žiadnych anjelov ani neučili

miadi
1. feb 2022

Verim ze su ale neverim ze funguju ako dzin ci zlata rybka ze by plnili zelania. Mala by si si zelat realisticke veci ktore vies ty sama ovplivnit zariadit. A zmierit sa s tym co nie je v tvojich silach co je nad tvoje moznosti.

elizabet173
1. feb 2022

nie, neverím

nika12323
1. feb 2022

Áno ja verím ale tiež si myslím že nefungujú ako dzin alebo nieco podobne … skôr len na nasu ochranu. . Ale tak isto mám Boha na prvom mieste , som veriaca 😊

ckocka
1. feb 2022

Verím na domácich škriatkov. Kolko vecí mi tí nespratníci zapatrošili, to sa nedá ani porátať. Ja vždy presne viem, kde si čo odložím, a do rána to zmizne! Niekedy navždy!
A tiež verím na Zákerné meteorologické božstvo. Kedykolvek si naplánujeme výlet, záhradničenie, kúpanie pretože má byť pekné počasie tak toto božstvo presne sleduje naše plány a náš kalendár a vždy na poslednú chvílu spustí dážď, hromobitie, záplavy, tornádo a niekedy gulový blesk.
Toto sa reálne deje, je to očividné, takže to musí byť pravda, a nech mi nikto nehovorí že je to len náhoda. Ja viem svoje.

pataja
1. feb 2022

Áno verím, keby nebolo anjelov strážnych veľa veci v mojom živote by sa stalo inak. Ochraňujú nás, keď to potrebujeme... viem to, verím v to

babababka
1. feb 2022

Áno verím.Sú to bytosti,ktorí dávajú na mňa a mojich blízkych pozor.

tinus89
4. aug 2022

Mne sa stala taká vec...chodila som na vyšetrenia kvôli umelému oplodneniu do Bratislavy...mala som v ten deň ísť do BA,ale muž nemohol, ako inokedy tak som musela ísť autobusom...v ten deň sa malo rozhodnúť,či ho ďalší deň postupim alebo nie...a keď som prišla na Bratislavskú hlavnú stanicu(bývam mimo BA okolo 50km) tak som zostala nemilo prekvapená ..vôbec mi nedošlo,že celú stanicu prerábajú...mala som ísť ešte MHDckou ale tým,že všetko bolo rozkopane, nemohla som zastávku nájsť,bludila som tam, čistá beznádej,bolo pol hodinu predtým ako som mala prísť na vyšetrenie a ja som sa ocitla na nejakom doslova stavenisku,kde bolo pár robotníkov opodial,nikde nikoho..žiadna cesta,proste stavenisko ..zrazu sa predomnou objavilo auto,neviem ani odkiaľ prislo,..lebo žiadne autá tam ani neboli,nechodili celý ten čas..za volantom sedela žena, stiahla okienko a hovorí mi,že by mi rada pomohla,že kľudne si mám sadnúť do auta a odvezie ma...ani sa ma neopýtala kam idem, až keď som nastúpila do auta, som jej povedala adresu, ona mi odpovedala Áno s úsmevom,že má cestu okolo...sedela som tam a z tej ženy šiel úplný pokoj..prišla som presne na konzultáciu...na druhý deň som absolvovala umelé, ktoré celkom domrvili,nakoľko zle vypočítali dátum,tak sme sa naštvali a odišli po tejto skúsenosti do iného centra aj mesta...do pol roka som tam otehotnela, hneď na prvý pokus...neviem si ten zážitok vysvetliť,či to bola len náhoda....ale tiež asi rok pred otehotnením sa mi sníval sen, bola som v bielej miestnosti, bolo tam veľa ľudí v bielom, v popredí stala moja nebohá babka s jej dcérou nebohou(krsnou), bála som sa k nim priblížiť,babka mi vravela,neboj sa,chcem ti len niečo dať ..a podala mi veľké biele šaty letne ..a ja som jej odvetila,že ale sú veľké...a ona mi na to,budeš také potrebovať,aby sa ti do neho zmestilo bruško..nechápala som...ukázala napravo a na bielej podložke ležalo bábätko,chlapec...a hádajte čo sa mi narodilo .chlapec..🙂

endzi83
4. aug 2022

Áno verím tak ako verím v Boha, sú tu aby nám pomáhali len musíme o to požiadať a vedieť nasluchat ich rady.❤️🙏 Aj v biblii sa o nich píše. Takže ten kto tvrdí, že ho to náboženstve neučili tak asi nečítali bibliu, aj keď je to upravená verzia, s ktorú sa nie veľmi stotožňujem. V anjelov verím, ďakujem Bohu za nich.

mijunik
5. aug 2022

@tinus89 juj, mňa normálne mrazí z Tvojho príbehu. ☺️☺️😍 Fakt mám reálne zimomriavky. Najmä z toho sna. Nádherný. ☺️☺️

tinus89
2. jan 2023

@mijunik teraz pred Vianocami sa mi zdal podobný sen, len som stála na našej chodbe v byte, z jednej strany môj syn z druhej strany v detskom kresielku sedelo asi pol ročné bábätko(nezachytila som,či chlapec alebo dievča), nechápala som prečo, sú u nás dve deti...boli na chodbe aj iní ,,ľudia,, jeden so mnou ,,komunikoval,,bol to môj ujo,ktorý zomrel veľmi mladý pri autonehode,tri mesiace predtým ako som sa mala narodiť...snažila som sa zobudiť, ale cítila som ako mi stoja pri posteli, hrozne som sa bála,snažila som kričať, že choďte už všetci preč :( fakt hrozny pocit..prvé,čo som urobila v ten den,si kúpila tehotenský test....ukázal mi negatívny...zostal mi ešte jeden z balenia,ten som si urobila o týždeň neskôr,aj by som skoro na neho zabudla...ten mi vyšiel pozitívny...neriešila som tehotenstvo, ešte som nechcela otehotnieť, takže nejaké podvedomie určite v tom nezohravalo rolu...ze,keď ľudia plánujú,tak to očakávajú..ešte keď prvé bolo z IVF tak to človek neočakáva už vôbec..bol to šok

lavinis
2. jan 2023

Nie

lenkakravcova
2. jan 2023

Áno, verím, že anjeli existujú. Anjeli však nie sú Všepočujúci. Sú rôzne druhy anjelov - ti ktorí zapisujú skutky, tí, ktorých Boh posiela na pomoc a ochranu, tí, ktorí nás nabádajú ku konaniu dobrých skutkov, ale aj anjeli smrti, ktorí odnášajú duše z tohto sveta. Prosiť mame vždy o všetko priamo Jediného Boha. Ak On chce, aby sa niečo stalo v súvislosti s anjelmi, vyšle príkaz anjelom a anjeli ho naplnia.

maria39
1. jún 2023

@tinus89 teraz uz verite ze anjeli existuju ja mam. Syna uz 26 rokov anjela aodvtedy verim. Ze existuju za tie roky co zijem bez syna mi. Uz anjeli pomohli viackrat v roznych situaciach